MAX houdt OG3NE-zusjes niet uit elkaar: ‘De donkerharige is Shelley!’

De fans van OG3NE zullen gisteren met ongeloof voor de buis hebben gezeten. De redactie van Tijd voor MAX had zijn huiswerk niet goed gedaan en wist de zusjes niet uit elkaar te houden.

OG3NE © Omroep MAX

Na het gedoe rondom hun optreden in de talkshow van Beau – RTL Boulevard schreef er een vernietigend artikel over – waren de meiden van OG3NE toe aan een gezellig optreden bij de oom en tante van de Nederlandse televisie: Sybrand Niessen en Martine van Os. Ze kwamen een kerstliedje zingen in hun talkshow Tijd voor MAX.

MAX verwart zusjes

Aan het eind van de uitzending mochten de meiden van OG3NE ook nog wat zeggen, maar de naamtitels die in beeld verschenen logen er niet om: de redactie van Tijd voor MAX had geen idee welk zusje nou precies wie was. De blonde Amy werd Shelley genoemd en de brunette Shelley werd Amy genoemd.

Niet leuk voor de fans. “Het ís lastig om de juiste naam bij het juiste OG3NE-zusje te zetten. Waar Shelley voor Amy werd aangezien, gebeurde het ook andersom. Nogmaals: de donkerharige is Shelley, de middelblonde is Amy. Nummer 3 is Lisa”, schreef ene Jos boos op Twitter.

Leuk nieuws

OG3NE zat in het programma om leuk nieuws te brengen: ze gaan drie kerstconcerten geven in De Efteling, die alleen online kunnen worden bijgewoond. Shelley (Amy volgens MAX): “We zijn er al heel lang mee bezig en het is echt heel moeilijk op te zetten, want die technieken zijn er allemaal nog helemaal niet zo in Nederland en het is heel lastig, maar we dachten: we moeten wel íets doen met kerst.”

Amy (Shelley volgens MAX): “Ja, dat wil ik wel benadrukken: het zijn echt drie verschillende shows, dus elke avond zingen wij allemaal nieuwe kerstliedjes in drie verschillende settings. Iedere avond een nieuw feestje dus.”

En Lisa: “De Winter-Efteling is heel mooi aangekleed. We vonden dat heel goed matchen en het past bij de liedjes.”

Kaartjes

Het bijwonen van de online concerten kost 12,50 euro. Kaartjes bestellen kunt u hier.

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen