John de Mol niet blij met starre houding Johan Derksen

John de Mol is niet blij met de starre houding van Johan Derksen inzake de eenmalige nieuwjaarsshow die de mannen van Veronica Inside gaan maken op SBS 6.

Johan Derksen Foto: Veronica Inside

Het VI-trio komt op zaterdag 2 januari met de grote show De VI Meestervoorspellers, waarin ze voorspellingen doen over het jaar 2021. Het was de bedoeling dat zij dat samen met gasten zouden doen, maar Johan Derksen heeft alle voorstellen voor potentiële gasten geweigerd. De redactie zit daardoor met de handen in het haar.

Boze John de Mol

Collega Wilfred Genee gisteren in Veronica Inside: “Ik denk dat er zeker drie mensen overspannen zijn nu, toch? Huilend thuis.”

Johan Derksen: “En een boos media-icoon, hè? Ik denk dat John niet zo blij is hoe het gegaan is, maar kijk: ik was heel makkelijk, gasten vind ik prima, maar dan moeten het topgasten zijn die wat aan ons toevoegen en er zijn weinig mensen die wat aan ons toevoegen. Die deden het niet en toen kwamen ze met gasten waarvan ik dacht: pleur even lekker op, daar ga ik niet mee zitten.”

Geen verstand van tv

John de Mol en zijn directeurenleger snappen er volgens Johan niks van. “Ze moeten niet proberen om ons te regisseren in een kantoor waar ze gaan zitten brainstormen, die mensen die verstand van televisie hebben. Ik word er beroerd van, ik kan het niet uit mijn bek krijgen, ‘verstand van televisie’. Als ze verstand van tv hadden, dan hadden die zenders van ons en SBS 6 allemaal waanzinnige kijkcijfers, maar daar is toch geen sprake van?”

Chateau Meiland scoort toch waanzinnige kijkcijfers? “Dat is gewoon een lucky shot. Had jij durven voorspellen dat dat een succes zou worden? Niemand.”

Zonder gasten

Al met al zal de nieuwjaarsshow van VI alsnog zonder gasten zijn. Wilfred: “Voor de duidelijkheid: we gaan eigenlijk gewoon in onze vertrouwde setting zitten en we gaan gewoon? Daar komt het op neer?”

Johan: “Ja, we maken gewoon een Veronica Inside Large.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen