Luuk Ikink en Peter R. de Vries willen in Perfecte Plaatje

RTL Boulevard-sterren Luuk Ikink en Peter R. de Vries zien een deelname aan de BN’er-fotografiewedstrijd Het Perfecte Plaatje wel zitten. Dat lieten ze woensdagavond blijken in de showrubriek op RTL 4.

Luuk Ikink en Peter R. de Vries Foto: RTL Boulevard

In tegenstelling tot BN’er-shows waarin de sterren allerlei rare capriolen moeten uithalen, zoals hysterisch door steegjes en bosjes rennen in Wie is de Mol of jezelf laten uithongeren in Expeditie Robinson, is Het Perfecte Plaatje ook bij de A-sterren in trek.

Luuk en Peter willen aan de Canon

Luuk Ikink, het vooravondkanon van RTL 4, ziet het programma wel zitten. “Ik ben wel eens een keer gevraagd, maar toen kon ik niet, maar ik had het wel leuk gevonden geloof ik. Ik denk het wel. Ik vind het wel echt een leuk programma.”

Zelfs misdaadjournalist Peter R. de Vries, die normaal gesproken wars is van BN’er-televisie, lijkt er wel voor open te staan. “Het is wel interessant”, liet hij kort en bondig weten.

Presentatrice Marieke Elsinga ziet daar genoeg openingen in. Hij hoopt dat William Rutten, jurylid in Het Perfecte Plaatje, eens gaat praten met zijn Boulevard-collega’s. “Ja? Ooh nou, William luistert wel mee, denk ik. We gaan het merken volgend seizoen.”

Peter R. eiste maaltijden van Robinson

Peter R. de Vries is geen man die zich makkelijk laat strikken. Zo weigerde hij onder meer Wie is de Mol. Hij is niet onder de indruk van dat programma. “Nee. Ik zal je zeggen: ik heb nog nooit een aflevering daarvan gezien.”

Aan Expeditie Robinson wilde hij wél meedoen, als hij als uitzondering wél gewoon mocht eten. “Ik heb er ook serieus over gesproken, maar ik heb dus geen zin in een crashdieet. Ik heb gewoon elke dag goed eten nodig.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen