Peter R. eiste maaltijden van Expeditie Robinson

Het is de makers van Expeditie Robinson bijna gelukt om Peter R. de Vries te strikken als kandidaat, maar hij haakte af omdat ze hem geen fatsoenlijke maaltijden wilden garanderen. Dat heeft de misdaadjournalist vrijdag gezegd in RTL Boulevard. Het had De Vries best leuk geleken. “Ik was dit seizoen gevraagd om mee te doen. Ik heb er ook serieus over gesproken, maar ik heb dus geen zin in een crashdieet. Ik heb gewoon elke dag goed eten nodig“, aldus de tv-persoonlijkheid.

Het was een harde eis van De Vries. “Ik heb gezegd: ‘Als ik geen goed eten krijg, doe ik niet mee.’ Ik heb geen zin om 10 kilo af te vallen en daar twee maanden van te herstellen.”

Jammer, vindt hij het. “De sportieve uitdaging trekt me wel, maar ik heb er wel goed eten bij nodig.”

Beau van Erven Dorens vindt dat weinig eten nou eenmaal bij de uitdaging hoort. Hij zou wél mee willen doen. “Het lijkt me wel mooi. Ja, ik zou het wel doen. Ik vind het echt een waanzinnig goed programma.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen