Peter R. de Vries wil niet in Wie is de Mol

Peter R. de Vries wil niet meedoen aan kijkcijferkanon Wie is de Mol. Dat heeft de misdaadkenner zondagavond gezegd in de weekend-Boulevard. Wie is de Mol is vanwege de hoge kijkcijfers en spectaculaire opnamelocaties een gewild programma onder bekende Nederlanders, maar De Vries is niet te porren voor een deelname. Hij is absoluut niet onder de indruk van de BN’er-show. “Nee“, zo laat de tv-personality weten. “Ik zal je zeggen: ik heb nog nooit een aflevering daarvan gezien.”

Hij heeft dus ook geen enkel idee wie dit jaar de Mol is en of zijn Boulevard-collega Olcay Gulsen mogelijk de saboteur is. “Nee. Ik zou het niet weten.

Expeditie Robinson, als populaire BN’er-show de Wie is de Mol-tegenhanger van RTL, lukte het ruim twee jaar geleden bijna wél om Peter R. de Vries te strikken, maar hij haakte uiteindelijk toch af.

De Vries trok zich terug omdat de makers hem geen fatsoenlijke maaltijden wilden garanderen. “Ik heb gezegd: ‘Als ik geen goed eten krijg, doe ik niet mee.’ Ik heb geen zin om 10 kilo af te vallen en daar twee maanden van te herstellen.”

Foto: RTL

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen