Nick & Simon willen vervolg Homeward Bound: nu over Bee Gees?

Nick & Simon zien een vervolg op hun programma Homeward Bound, waarin ze een Amerikaanse roadtrip maakten in het spoor van Simon & Garfunkel, wel zitten. Dat laten ze weten in het AD.

Nick & Simon Foto: AvroTros

Homeward Bound was dit jaar genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring, dus is niet bepaald onopgemerkt aan de kijker voorbijgegaan. Succesvolle televisie smaakt altijd naar meer en daarom zijn de heren aan het denken over een vervolg, maar dan natuurlijk niet over Simon & Garfunkel. “Wat mij betreft zijn we nog niet klaar”, zegt Nick Schilder.

Bee Gees?

Over welke band zou het dan kunnen gaan? Volgens collega Simon Keizer zijn er genoeg opties. “Er zijn meer bands die wij een warm hart toedragen. We zijn in Volendam opgegroeid met bands als The Beatles, Rolling Stones, Bee Gees, The Eagles.”

Gelukkig hebben de heren tijd genoeg om erover te sparren, want voorlopig komen de heren uiteraard niet het buitenland in zonder een goede reden. “We zijn aan het sparren wat de inhoud van een nieuw seizoen kan zijn, maar voorlopig zit het er vanwege corona nog niet in.”

Bellen met Garfunkel

Overigens zijn de heren in Homeward Bound niet zo dichtbij Simon & Garfunkel gekomen als ze hadden gehoopt. Ze hebben weliswaar het telefoonnummer gekregen van Garfunkel, maar hij nam niet op toen ze belden.

Simon verklapt: “We hebben het daarna niet meer geprobeerd. Het voelde bij de eerste poging al ongemakkelijk. We weten uit ervaring hoe fijn het is om privacy te hebben.”

Homeward Bound is terug te zien via NPO Start. Het AD-interview met Nick & Simon kunt u hier lezen.

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen