Huisartslab-directeur ontploft van woede in Tim Hofmans BOOS

Directeur Maarten Cuppen van Huisartslab ontploft van woede in de nieuwste aflevering van de populaire Tim Hofman-show BOOS. Hij verwijt de presentator sensatie te bedrijven. Dat is te zien op YouTube.

Tim Hofman in BOOS Beeld: YouTube

De Breekijzer-achtige show BOOS heeft talloze klachten gekregen van vakantiegangers, die hun noodzakelijke coronatest te laat geleverd kregen door Huisartslab, waardoor hun reeds betaalde vakantie in rook op ging (zie daarover ook dit AD-artikel). Tim Hofman haalt in BOOS verhaal bij het privé-adres van directeur Maarten Cuppen, maar hij is daar niet blij mee.

Bitterbal

Het verweer van Maarten Cuppen is dat zijn laboratorium gebruikmaakt van een prioriteitssysteem, waarbij testen van zorgpersoneel bijvoorbeeld bovenop de stapel komen te liggen. Daardoor raken vakantiegangers soms gedupeerd, maar volgens Maarten staat dat ergens in de kleine lettertjes onder de uitslag-binnen-24-uur-belofte.

Logisch dat dat systeem er is, maar op deze manier verdienen aan gedupeerde vakantiegangers is ook ‘not done’, vinden Tim en zijn gedupeerden. “Een Covid-19-test is geen bitterbal uit de muur. Ik heb u dat in het voorgesprek ook gezegd, maar u praat over mij heen”, reageert Maarten boos.

Sensatie-tv!

Maarten ergert zich op een gegeven moment dood aan Tim. “Het heeft niet zo veel zin om dit gesprek voort te zetten en ik wil graag dat u nu ook ophoudt met filmen. Ik ga nu weg en waarom? Omdat u precies datgene doet wat ik u in het voorgesprek heb gezegd: op een sensationele manier ten tonele verschijnen. Ja, ik wil deze mensen helpen, maar dat moeten we met elkaar bespreken. Dat doe ik niet voor een camera. Deze meneer is alleen maar op zijn sensatie uit.”

Tim roept: “Helemaal niet. Je degradeert mijn vraag! Hou toch op!”

Maarten: “U bent uit op sensatie, terwijl we te maken hebben met een pandemie die mensen letterlijk doodmaakt. Ons laboratorium is niet bezig om uw sensationele behoefte in te vullen.”

Kinderachtig

Tim: “Hou toch op man, wat is dit toch voor kinderachtig gedoe?”

Maarten: “U kunt wel de hele tijd naar uw iPhonetje verwijzen, maar dat heeft geen zin meneer.”

Tim: “Waarom doet u nou zo denigrerend? U noemt het sensatie, dan iPhonetje.”

Maarten: “Ik vind de wijze waarop u mij tegemoet treedt gebaseerd op sensatie. Over de rug van mensenlevens zoekt u sensatie.”

Tim: “Echt flauw. Ik zeg ook niet dat u over de rug van mensenlevens geld verdient. Dat is namelijk niet aan de hand.”

De heftige beelden (directeur ontploft vanaf 12:30):

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen