Wilfred Genee biedt Eddy Keur excuses aan na grove belediging

Wilfred Genee heeft Eddy Keur zijn excuses aangeboden na de grove belediging van de radiomaker. Hij noemde Keur met Peter ‘het slechtste tv-programma ooit’ en als goedmakertje heeft hij hem nu een VI-badjas gegeven.

Wilfred Genee en Eddy Keur Beeld: Out TV

Een week geleden bitchte Wilfred op de radio dat Eddy’s OUTtv-show Keur met Peren uit 2017 ‘het slechtste tv-programma ooit is‘, maar daarover was Eddy een beetje gepikeerd. In een boze reactie verweet hij Wilfred zelfs heel weinig radiotalent te hebben. De partijen zijn nu gelukkig weer nader tot elkaar gekomen.

‘Ik was teleurgesteld’

Dennis Schouten, de vliegende kiep van de radio-VI, is in alle vroegte bij Eddy Keur op bezoek gegaan. Hij geeft aan niet boos, maar teleurgesteld te zijn. “Boos is een beetje overdreven, ik was een beetje teleurgesteld. Wilfred en ik gaan heel goed samen en dat al heel erg lang, dus wat hij zei, vond ik een beetje raar.”

Eddy wijst erop dat Wilfred natuurlijk gewoon zijn mening mag geven, maar dat het niet helemaal lekker bij hem binnen kwam. “Dat mag ook, laten we eerlijk zijn. Er zijn ook dingen die ik leuk en minder leuk vind aan zijn programma, bijvoorbeeld. Het mag, mensen mogen hun mening hebben.”

‘Zó weinig radiotalent’

Waarom heeft hij hem dan een dj met ‘zó weinig radiotalent’ genoemd? “Nee, dat heb ik niet gezegd. Dat hebben ze zo in de Mediacourant geschreven (ahum, zie YouTube-video van Eddy vanaf 1:51, red.). Wat ik gezegd heb is dat ik veel respect heb voor Genee en dat is ook zo en dat je dan met een beperkt radiotalent toch op zo’n mooie plek op Veronica terecht komt.”

Gemeten naar zijn talent hoort Wilfred eigenlijk niet op die plek, meent Eddy. “Drive time tussen 7 en 9, dat zijn uren die eigenlijk zijn voor mensen die al jaren radio maken, zoals Dennis Ruyer en noem ze allemaal maar op. Ik vind het dan heel knap dat hij op die plek terechtkomt, dat heb ik gezegd.”

Toch heeft Wilfred wel een RadioRing gewonnen. “Dat zeker, zo is het ook. Vandaar dus ook het respect. Maar linksom of rechtsom: het is geen Ferry Maat, het is geen Felix Meurders, het is geen Tom Mulder, geen Rob van Someren. Het is een manier van radiomaken alsof je tv maakt.”

Excuses

Dennis Schouten heeft Eddy een badjas van Veronica Inside uitgereikt. “Ik geef je even die badjas en dan hoop ik dat alles weer helemaal goed is.”

Eddy: “Is dit excuses?”

Wilfred: “Ja, dit zijn excuses.”

Dennis: “Ja, Wilfred zegt dat het excuses zijn.”

Eddy: “Ik accepteer ze vanzelfsprekend en als hij een keer koffie wil drinken, dan is hij van harte welkom.”

Het fragment uit Veronica Inside kunt u hier beluisteren.

14 Commentaren
Nieuwste
Oudste Meest gewaardeerde
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Gast
mrGer
november 21, 2020 12:58

Genee weet het nog niet, of doet alsof hij het niet weet; er komt een dag waarop hij definitief op z’n muil gaat. Die man denkt werkelijk dat letterlijk alles uit zijn mond gerechtvaardigd is, hij wordt gedoogd door Derksen omdat het geld oplevert en van der Gijp is allang hahahahaha, hihihihihi, o,o blij dat hij aan mag schuiven.

Gast
Harry :-D
november 21, 2020 08:59

Die Keur snapt er niks van…

Die badjas staat namelijk niet voor excuses van Genee
maar voor het feit dat-ie door hem is afgedroogd!…

Gast
Judas Genee
november 20, 2020 18:27

Als ik een excuus maak, dan is meteen alles weer goed. Zo goed ben ik. Zelfs al zou ik iemand een drol toe sturen, verwacht ik in 1 keer, dat alles meteen weer goed is.

Gast
Pakalu Papito
november 20, 2020 17:58

Het is geen Ferry Maat, het is geen Felix Meurders, het is geen Tom Mulder, geen Rob van Someren.

Genee is van het niveau Romeo Altenberg, Peter Plaisier, Barend Barendse, Thorvald de Geus, Åse Rasmussen.

Gast
Piet Muijselaar
november 20, 2020 21:25
Antwoord op  Pakalu Papito

…..en Willy Walden.

Gast
Frans van Aenushoven
november 21, 2020 05:58
Antwoord op  Piet Muijselaar

En Willy Wortel.

Gast
Blinde Herdershond
november 20, 2020 16:10

Aan de verkeerde mensen, op het verkeerde moment je excuses aanbieden.
Ook een talent.

Gast
mrGer
november 21, 2020 12:55
Antwoord op  Blinde Herdershond

Niks talent, puur onbenul

Gast
Enrique
november 20, 2020 15:51

Een grote narcist die Wilfred…….

Gast
Piet Grijs
november 20, 2020 14:43

Wat een walgelijk mannetje is die Genee. Een achterbaks, gluiperig ettertje.
Met zijn 7 ton salaris.

Gast
Ed
november 20, 2020 13:57

Wilfred heeft niemand meer om zogenaamd ruzie mee te hebben om zijn radioprogramma interessant te maken. Iedereen laat em nu links liggen. Nu is Wilfred bij de Eddy Keuren van het land aanbeland. Pijnlijk

Gast
greet
november 20, 2020 13:54

Nare club mensen bij Talpa !

Gast
Olcay
november 20, 2020 13:50

Mijn Ruud is zó veel talentvoller dan al die dj’s bij elkaar! Wilfred wilde ook van 16-18 af omdat hij dan tegenover de legende RUUD DE WILD zat. En dat ga je verliezen. HUP RUUD!!!

Gast
Douwe Kwak
november 20, 2020 13:46

Zoals het hoort. Top Genee!

Waar blijft Angela met haar honderden excuses.

Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen