Kritiek op iPhone-speeches Tim Hofman

Tim Hofman moet duidelijk nog wennen aan het feit dat hij tegenwoordig tot de categorie prijzenwinnaars behoort. Hij las gisteren op het Gouden Televizier-Ring Gala al zijn speeches voor vanaf een iPhone. Dat was te zien in de show op NPO 1. De op social media populaire Tim heeft maar liefst drie prijzen gepakt op het gala. Steeds als hij het podium beklom, greep hij zijn telefoon uit zijn zak en richtte hij zich niet tot de kijkers thuis, maar tot zijn iPhone-schermpje. Een vrij raar gezicht.

Showkenner Maurice Wijnen vindt het geen stijl. “Hét verschil tussen echte glamour en polderglamour. Een dankwoord van je iPhone oplezen. Wat een dedain. Gruwelijk.

’s Avonds was ook Angela de Jong kritisch in Op1. “Tim Hofman moest zijn bedankspeech vanaf zijn telefoon voorlezen. Je krijgt dan het idee: oh, hij is ook nog rapper tegenwoordig, want die rappers staan ook altijd zo. Maak er even wat van, kom op. Wat is de moeite om daar even te gaan staan, het is je vak! Spreek die zaal toe!

Ook gewone kijkers waren verbaasd. André bijvoorbeeld: “Prima dat Tim Hofman een hattrick scoort. Alleen onbegrijpelijk dat hij als presentator voor zijn speeches zijn mobiele telefoon nodig heeft.

En Stine: “Wij waren voor André van Duin en Nick en Simon. Want we wilden niet nog een keer Tim Hofman op zijn telefoon zien speechen.

Marco tot slot: “Sorry hoor Tim Hofman maar als je twee keer een prijs wint en je moet tot twee keer toe je telefoon gebruiken als spiekbriefje dan mag je ze van mij weer inleveren. Gewoon spontaan een bedankje doen, hoe moeilijk kan het zijn?

Foto: AvroTros

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen