Jinek-partypoopers verpesten feestje Chantal Janzen

Geplaatst op vr 09 okt 2020 om 9:00

Chantal Janzen kwam gisteren na het Televizier-gala naar de studio van Jinek om een overwinningsfeestje te vieren, maar aan het eind van de show zat ze er flink beteuterd bij. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Het lukte Eva Jinek niet om een feeststemming te creëren voor Chantal, want het ging de hele tijd over de geloofwaardigheid van de tv-prijzen. Aanleiding was de tweet van MAX-baas Jan Slagter, die boos is dat Tim Hofman heeft gewonnen in plaats van André van Duin.

Het hele Televizier-prijzenfestijn werd behoorlijk kritisch onder de loep genomen door tafelgasten Robert ten Brink en Tim den Besten, die aan tafel zaten voor een nabeschouwing.

Robert: “Tim en ik hebben zitten kijken en in het begin was het wel echt heel weird, toch? Het was een beetje een crematiesfeer.”

Tim: “Een uitvaart, ja.”

Chantal: “Oh, dat voelde je niet in de zaal.”

Robert: “Het kwam goed door heel leuke filmpjes, maar in het begin dacht je echt: waarom moeten jullie daar voor straf met z’n 30 zitten?

Populariteitsprijs

Tim gaf aan dat Televizier moet stoppen om de winnaars ‘beste presentator’ te noemen. “Ze roepen ‘beste presentator’ en ‘beste programma’. Nee, het zijn de meeste stemmen. Dan nog is het natuurlijk superknap. Maar ergens denk ik dat zo’n prijs meer waarde zou krijgen als er misschien een soort jury bij zit.”

Chantal: “Nee, dat denk ik niet, want de TV-beelden zijn vanuit een jury. Ik denk dat deze prijs gewoon de verkeerde titel heeft. Je moet misschien zeggen ‘populairste’.”

Robert: “Je kunt zeggen: wie heeft hem dit seizoen het meest verdiend? Dan denk ik: André van Duin. Ik ben het dan wel met Jan Slagter eens eigenlijk.”

Niet eerlijk

Ook misdaadjournalist Peter R. de Vries deed een duit in het zakje. “Ik denk dat het niet helemaal eerlijk is. Er zijn gewoon artiesten en televisiemensen die een grote aanhang hebben en die ze ook makkelijk kunnen mobiliseren en daar meer gebruik van maken. Ik zou er wel voor zijn als het iets evenwichtiger wordt ingekleed.”

Hij is zelf ook eens genomineerd geweest voor De Ring. “Ik ben ooit genomineerd geweest voor de Televizier-Ring en toen heb ik verloren van Jan Smit die elke avond mensen op het podium stond op te roepen van: ‘Sms!’

Eva

Chantal won de prijs ten koste van Eva. Tim: “Waarom heb jij geen campagne gevoerd?

Eva: “Nee, ik heb geen campagne gevoerd. Ik vind het moeilijk om te zeggen: ‘Stem op mij!’ Ik ben al supervereerd dat ik met een journalistiek programma bij de top drie zit. Ik heb één keer gewonnen toen Chantal niet mee mocht doen, dat was heel leuk. In haar off-jaar maak ik een kans.”

Beteuterd

Aan het eind van de uitzending zat Chantal er beteuterd bij. “Chantal, normaals gefeliciteerd“, probeerde Eva nog.

Chantal: “Dankjewel. Nadat jullie deze prijs totaal in twijfel hebben getrokken.”

Daarna alle gasten in koor: “Nee, totaal niet!

Foto: RTL
36 Reacties op “Jinek-partypoopers verpesten feestje Chantal Janzen”


 1. Metje Ho

  De kijker heeft altijd gelijk!

 2. Boulevard Late Night

  Het niveau zakt steeds dieper en dieper weg bij Jinek.

 3. Smerig Zwijntje Geronimo

  Wat wou ze doen dan met die ring? Hem omsmelten? Waar gaat dit over?

 4. Geox

  Ook echt een heulll belangrijk topic.

  Zo geven autodealerverenigingen en technisch installateurs ook elk jaar prijzen aan hun beste leden, maar daar hoor je dan weer niks over.

 5. Arseen

  Smerig Zwijntje,

  Haar nieuwe villa bekostigen in Abcoude die ze onlangs kocht…?

 6. Metje Ho

  En weer heeft Jinek het over een andere zender.

  Toen Beau won hoorde ik niemand klagen. Had ook de luizenmoeder moeten winnen.

  Wat een slechte verliezers werken er bij RTL!!

 7. Wiens brood men eet......

  Het was weer een afzichtelijk inteelt feestje bij Jinek aan tafel.

 8. mark2

  Jinek is toch gewoon passé.. gaat nergens meer over (tenzij een rel).

 9. mrGer

  Omdat de druiven zuur zijn voor Tim den Besten, wat een enorme eikel is dat zeg. Egocentrisch ventje, vreselijke man.

 10. MolTalk

  Afschaffen die orijs. Is iets van de vorige eeuw.

 11. Ben

  De kwaliteit, vakmanschap en dat het een heerlijk persoon is worden terecht met een 1e prijs beloond!! Zij staat eenzaam bovenaan. Waarom??? Omdat ze echt is!!
  Voor de rest is het inderdaad een inteeltfeestje!!

 12. Tim

  Secreet Jinek is natuurlijk diep van binnen gewoon stikjaloers op Chantal en dus deed ze hartig mee aan het bagatelliseren van de prijs.

 13. Patty

  Waarom zou je ook op Jinek stemmen? Die kille visogen laten ieder onberoerd. Laat staan dat walgelijke accent.

 14. Uiteraard Weer Niet Gekeken

  Het niveau zakt steeds dieper en dieper weg bij het ” a-sociaal media Televizier Gala”
  De populairste programma´s zijn niet de winnaar of waren niet genomineerd.

  “Over Mijn Lijk” had genomineerd kunnen zijn als docu/drama serie of zoiets. Als deze categorie had bestaan.
  Maar ja je moet appels met peren vergeleken en vooral domme volgers hebben.

  En bij Jinek werd de mannenverkiezing terecht belachelijk gemaakt. En daar hebben ze volkomen gelijk in.
  Chantal is overigens wel de populairste bij de dames.

 15. Dom Wicht

  @9:22,
  Patty is jaloehoers, Patty is jaloehoers !!!!

 16. Willie

  Is het niet beter om dit door belastinggeld gefinancierde met zich zelf masturberende feestgangers in de prullenbak te gooien
  Wat een een kolder.

 17. Tycho Graagnat

  Tycho Graagnat
  wo 07 okt 2020 om 13:46 ( Gisteren op deze site)

  Het Televizier gala, genoemd naar de gids van de AVRO is totaal achterhaald en jaren 60-70 tv. Het is verheven tot icoon der truttigheid bij een dito omroep die hardnekking of tegen beter in nu met een logo en riedeltje probeert vast te houden aan de laatste strohalm om de jongeren niet helemaal te verliezen.
  Stop dan met dit gala. Wouter’s gezicht gisteren verklaarde gelijk boekdelen en ja hij heeft gelijk

 18. Henk

  Negatief gezeur om niks, het is toch leuk om een prijs te winnen? Helaas is het minder feestelijk door het virus en de maatregelen. Hou toch eens op met zeuren!

 19. Henry

  Jinek zakt steeds verder weg in het moeras. Zie kijkcijfers.

 20. Pettie Fart

  Ben benieuwd wat losers Wendy en Linda naar elkaar geappt hebben toen Chantal wederom in de prijzen viel.

 21. Margreet

  Wie het eigenlijk de prijs had moeten winnen:
  CARRIE TEN NAPEL, verfrissend, fijn om naar
  te luisten en oprecht geïnteresseerd.

 22. Dennis

  @Henry: Totaal niet waar. Check eerst eens de kijkcijfers voordat je onzin gaat verkondigen.

 23. rollins

  Edelfiguranten op een dood medium die boos zijn op andere edelfiguranten van datzelfde dode medium omdat ze het niet eens zijn met edelfiguranten als winnaar op een medium dat dood is.

  Monty Python meets Farce Majeur. Briljant!

 24. Ron

  Jan Slagter heeft gewoon gelijk. Het is toch niet te geloven dat die blaag van een Hofman in bijna elke categorie in de prijzen valt. Voor wat eigenlijk?

 25. Flauwe Kul

  Bij alle RTL-‘talenten’programma’s zijn de winnaars toch ook gekozen door het publiek?
  Waarom dan klagen over De Televizierring bij Jinek? (ook RTL☺)

 26. M.

  Botox koningin, het mummie genaamd chantal j. ze mevrouw beseft heel goed dat deze prijs niet haar toe behoort, flop achter flop en dat al 10 jaar, mevrouw was grappig, jeugdige, leuk tot 2010 sindsdien niets maar dan ook niet gepresteerd. Chantal ene vrouw van hopeloze onnozelheid, een volgespoten met rattengif in de volksmond ook wel botox genoemd. Ach zucht…

 27. Mark

  Die Tim zat uitgebreid te solliciteren naar een nominatie voor beste presentator of programma. Die zat daar te piepen als een klein kind dat ie nooit bij erbij zit. Rara, hoe zou dat komen? Niet geliefd genoeg bij het publiek? Natuurlijk trekken al zijn programma’s ook te weinig kijkers om uberhaupt de shortlist te halen (moet minimaal 500.000 zijn).

 28. ik denk maar zo

  Grappig om iemand, die juist als de dood zo bang is voor botox, daarvan te beschuldigen. Evenals van een vals gebit.. Iedereen mag iemand haten hoor, maar spreek de waarheid, dit is zo slappe hap

 29. De Nieuwe Uri Geller

  ”Eva: “Nee, ik heb geen campagne gevoerd. Ik vind het moeilijk om te zeggen: ‘Stem op mij!’ Ik ben al supervereerd dat ik met een journalistiek programma bij de top drie zit.”

  Jinek een journalistiek programma!? Koffietijd Late Night.

 30. colette

  Chantal is 100x beter dan Janknek Eva en Linda HOL ze kan geweldig zingen en dansen en presenteren jarenlang een geweldige musicalster geweest wat die 2 ouwe mutsen niet kunnen zijn gewoon stikjaloers op de mooie en jongere Chantal

 31. robb

  Wat een armoede dat iemand 6x die prijs wind .

 32. Jimmy

  Ook mijn mening.Want het is zeker niet te zien aan de kijkcijfers van “Mijn Lijk”.Als je dat vergelijk met Beste Zangers dan is Mijn Lijk wel zielig.M.a.w. Die ring heeft die zeker niet verdiend.Ook niet als dat rubriek de prijs voor populairste presentator zou heten.Heb sterk de indruk dat het doorgestoken kaart is.Los nog van het feit dat ik hem een bloed irritant mannetje vind en egotripper.Heeft hij een asielkind in huis of geadopteerd,nee dus.Was hij niet degene die voor asielkinderen heeft geprotesteerd met alle gevolgen van dien?

 33. Miriam

  Tim vind ik een lekker ding. Kan ik van André niet zeggen.

 34. Bastiaan

  armoede bij Jinek, armoede van de Nederlandse TV

 35. Chelsey

  Jinek vist wederom achter het net! Voor een Visoog is het nu eenmaal niet zinvol om ver weg te kunnen zien! Visoog ziet Kleur, met name rood! Kabbalah rood is hoge nood! Immers nood breekt wet! Echter kansloos voor een Wannabe!

 36. Peter

  Jan Slachter, wie is dat? Of ja die oude man die denkt dat hij het allemaal wel weet sorry als je het niet eens bent met een prijs, dat kan maar blijf sportief en sta niet te janken

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.