Boulevard promoveert Lex Uiting tot vaste weekendhost

Lex Uiting heeft promotie gemaakt bij RTL Boulevard. Hij is voortaan één van de vaste weekendhosts van de tv-show. Dat heeft hij laten weten op Instagram. Tot nu toe was Lex vooral als verslaggever actief voor het programma, maar nu zullen we hem dus ook vaker in de studio gaan zien. Hij debuteerde in januari al als inval-Ikink en is sindsdien af en toe te zien op de kruk van Luuk Ikink, maar nu heeft hij genoeg vlieguren gedraaid om zich één van de vaste hosts te mogen noemen.

Lex, die gisteren samen met Bridget Maasland presenteerde, vindt het echt superfijn. “MOOI JOB NIEUWS! 🎉 Vanaf nu presenteer ik (‘n paar keer per maand) in ‘t weekend RTL Boulevard 🤩 #cohost.

Al met al is Lex nog best aardig terechtgekomen. Hij werd in september 2018 naar RTL 4 gehaald om de verslaggever te worden van de late-night-talkshow van Twan Huys, maar dat programma werd na een paar maanden van de buis gehaald vanwege horrorkijkcijfers.

Lange tijd was volstrekt onduidelijk wat Lex zou gaan doen bij zijn nieuwe broodheer RTL, maar hij is nu dus al bijna een jaar actief voor Boulevard.

Een hele prestigieuze klus is Boulevard anno 2020 overigens al lang niet meer. De showrubriek is toch een beetje de Kim Holland van de tv-wereld geworden: bijna elke RTL-ster heeft het programma wel een keertje gedaan.

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen