Lex Uiting is nu een van de weekend-Ikinks

Lex Uiting is gebombardeerd tot een van de weekend-Ikinks van RTL Boulevard. Hij stond zowel op zaterdag als op zondag aan de zijde van Vivienne van den Assem. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Uiting werd in september 2018 naar RTL 4 gehaald om de verslaggever te worden van de late-night-talkshow van Twan Huys, maar inmiddels weet iedereen hoe het met dat programma is afgelopen. Begin maart 2019 werd Huys aan de kant gezet en zat Uiting zonder show.

Lange tijd was volstrekt onduidelijk wat Uiting zou gaan doen, maar in november diende zich de functie van verslaggever van RTL Boulevard aan. Nu heeft hij promotie gemaakt bij het programma, dat net als RTL Late Night met Twan Huys geproduceerd wordt door Blue Circle.

Uiting berichtte op Instagram met trots over zijn nieuwe klus en kreeg daar positieve reacties op. “Goed man!“, zei Boulevard-host Eddy Zoëy bijvoorbeeld.

Dat moet je vaker doen de juiste man op de juiste plek“, zei iemand anders. Weer een ander: “Je deed het goed Lex, je mag blijven.

De reacties op Twitter waren iets minder positief. “RTL Boulevard, stuur aub Lex Uiting op cursus want dit gaat kijkers kosten“, zegt de een.

En kijker Jef: “Dus nu is Lex Uiting gepromoveerd van reporter tot presentator van de RTL Boulevard-weekendeditie? Okay. Je moet wat voor je loonstrook.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen