Anna Nooshin denkt dat ze uit de YouTube-mode is

Anna Nooshin heeft de poging om haar YouTube-kanaal weer nieuw leven in te blazen gestaakt. Ze vreest dat ze op het videoplatform een beetje uit de mode is geraakt. Dat laat ze weten op Instagram. Drie maanden geleden begon Anna weer met vloggen; ze trapte af met een reactie op haar enorme pr-blunder voor de camera van De Telegraaf. Het leek de start van een hele nieuwe serie vlogs, maar na een tweede vlog, die slechts 40.000 views scoorde, hield Anna het al weer voor gezien.

Er komen voorlopig geen nieuwe video’s meer op haar YouTube-kanaal. “Ik durf het echt niet met zekerheid te zeggen. Het vlogavontuur heb ik geprobeerd weer op te pakken, maar ik ben er ‘weer’ mee gestopt omdat het toch niet helemaal goed voelde.”

Anna wil niet vloggen om het vloggen. Ze wil eerst een goed online format in handen hebben. “Dus zodra ik echt ideetjes heb die uit mijn hart komen en waarvan ik weet dat ik niet kan slapen als ik het niet maak, komen er weer video’s.”

Misschien valt Anna terug op een oud succes. “Ik mis Gossip bijvoorbeeld heel erg, en zodra ik meer ideeën heb komt het weer.”

Toch vreest ze het ergste. “Het is ook lastig: YouTube is zo’n hechte community en soms ben ik bang dat ik er te lang uit ben geweest.”

Foto: YouTube

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen