Henk Krol al om 4.00 uur wakker voor ‘druk mediadagje’

Henk Krol is vanochtend al om 4.00 uur opgestaan voor een ‘druk mediadagje’. Nog voor de ochtend aanbrak, werd hij al verwacht in de televisiestudio van WNL. Dat vertelt de ruziepoliticus op zijn Twitter-pagina. Henk Krol is weer eens met ruzie vertrokken bij een politieke partij; gisteren werd bekend dat hij de Partij voor de Toekomst verlaat en een eigen partij begint. Reden genoeg voor talkshowredacties om alle verloven in te trekken en als een dolle achter Krol aan te gaan.

De enorme kijkcijferflop De 5 Uur Show dacht gisteren het talkshowgevecht te hebben gewonnen. “Morgen te gast in De 5 Uur Show: Henk Krol stapt uit zijn eigen Partij voor de Toekomst. Morgen geeft hij bij ons in de uitzending tekst en uitleg, tot dan!“, twitterde de redactie trots.

Het baarde al een beetje opzien dat Henk Krol uitgerekend voor een programma koos waar echt geen hond naar kijkt, maar nu blijkt hij gewoon tegen iedereen ja te hebben gezegd.

Henk publiceerde vanochtend iets na 4.00 uur zijn agenda op Twitter (zie onderstaand). “Dat belooft een druk media-dagje te worden.

Het begon bij WNL’s Goedemorgen Nederland, waar hij van 7.00 tot 10.00 uur te gast was. Is het niet tijd om te stoppen nu hij 70 jaar is, werd hem gevraagd. “Het zijn dingen die ik af en toe een halve seconde denk en dan denk ik aan al die mensen die uiteindelijk mij een stem hebben gegeven, op me rekenen en daar wil ik voor blijven knokken.

Zijn nieuwe partij heet LHK (Lijst Henk Krol). “Ja, het is een vreselijke naam, maar we moesten even snel een naam hebben, want anders kun je niet verder.

Later deze ochtend is Henk te gast in Sven Kockelmanns 1 op1 op NPO Radio 1, waarna een optreden bij PowNed volgt. Daarna heeft hij tijd om even te lunchen en om 16.00 uur wordt hij al verwacht bij De 5 Uur Show.

Of De Vooravond, Op1 of Jinek later vandaag óók nog behoefte hebben aan Henk, zal later blijken.

Foto: WNL

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen