Angela de Jong schrikt van grote piemel op RTL 4

Angela de Jong schrok zich gisteren een hoedje toen ze op RTL 4 een grote piemel voorbij zag komen in het tv-programma Het Perfecte Plaatje. Het leek wel een kinderarm. Dat zegt ze in haar column in het AD. Het Perfecte Plaatje heeft ieder jaar een naaktshoot waarvan de BN’ers rode oortjes krijgen. Bert van Leeuwen koos voor een veilige huisvader-achtige boxershort, maar die bleek bij een behoorlijk geschapen zwarte man te horen. Niet alleen Angela, maar ook Bert schrok ervan.

Bert was helemaal van zijn à propos. “Een man, een behoorlijke man.. Ja, die was goed geschapen. Dat was niet te missen, dat zag iedereen en ik ook.

De foto-opdracht was behoorlijk pikant. “In voorgaande jaren moest de naakshoot kunstzinnig zijn, dit jaar gaan we los en moet het zelfs erotisch of seksueel zijn. Bert… Ik denk dat alleen jij misschien problemen op je werk hiermee krijgt“, merkte presentator Tijl Beckand op.

Uiteindelijk maakte Bert een redelijk veilige foto. “Het is een verantwoorde plaat en dat is ook een belangrijke doelstelling van vandaag, waar ook de EO-leden blij mee kunnen zijn.

Angela knippert met ogen

Angela, die net als Bert ook een beetje in de evangelische hoek zit, zat behoorlijk met haar ogen te knipperen toen de zwarte man binnen kwam lopen. “Bert van Leeuwen stond zijn lens scherp te stellen op een piemel van het formaat kinderarm.

De AD-diva spreekt van ‘een jonge zwarte man die een hardnekkig vooroordeel bevestigde’. “Het naaktmodel kwam zelfverzekerd aanlopen, zijn jongeheer vrolijk zwaaiend voor zich uit.

Heel opgewonden zal Angela er niet van geworden zijn, want eerder liet de diva weten dat ze piemels niet zo mooi vindt. “Dat bungelende ding is naar mijn bescheiden mening niet het mooiste onderdeel van een mannenlichaam.

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen