Giel Beelen gaat wekker kopen

Giel Beelen gaat een wekker kopen nu hij zich in één week tijd maar liefst twee keer verslapen heeft, waardoor collega’s van NPO Radio 2 moesten inspringen. Dat laat de radio-dj weten in een verklaring. Waar Giel vrijdag absent was omdat zijn telefoon – met daarop zijn wekker – leeg was gelopen, is zijn telefoon vannacht helemaal stuk gegaan. “Ik heb me vandaag vreselijk verslapen en daar baal ik ontzettend van. Ja, wat kan ik erover zeggen?“, begint hij zijn verhaal.

Het ligt in principe aan zijn telefoon, die hem ruim voor de start van zijn uitzending om 4.00 uur had moeten wekken, aldus Giel. “Ik kan heel erg de techniek de schuld geven, wat feitelijk gezien wel waar is, maar ik ben ook bij mezelf te rade gegaan, dat ik denk: misschien heb ik het toch wel een beetje onderschat dit nieuwe tijdstip.”

Giel was gisteren laat gaan slapen. “Ik was gewoon tot gisterenavond laat bezig met het programma en de podcast ervan. Ik zat nog even de persconferentie te checken en was Met Het Oog Op Morgen aan het luisteren, dus ik ben veel te laat gaan slapen.”

Met dat late slapen stopt Giel onmiddellijk. “Dat zal ik gewoon aanpassen en ik zal een wekker kopen.

Wat vindt hij ervan dat nu gesuggereerd wordt hij zijn nachtshow niet zo belangrijk vindt? “Ik vind het echt heel naar dat nu het beeld ontstaan is dat ik dit allemaal niet belangrijk zou vinden. Mensen die me kennen weten dat ik door en door radio ben en juist heel graag dit tijdstip wilde, omdat ik het zo mooi vind.”

De luisteraars die zich zorgen hebben gemaakt of boos zijn: ik snap het. Aan mij de komende tijd om het te ontkrachten. Ik wil op deze plek ook ontzettend mijn collega’s Erik-Jan, Rick en Thomas bedanken die de show moesten overnemen.”

Het gaat nooit meer gebeuren.

De toespraak van Giel:

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen