Paul de Leeuw heeft seks met fan: ‘Was leuke jongen’

Paul de Leeuw heeft zijn positie als bekende Nederlander weleens misbruikt om een leuke jongen zijn bed in te krijgen. Dat heeft hij toegegeven in zijn programma Ranking the Stars. De deelnemende BN’ers van de tv-show moesten elkaar rangschikken op wie het snelst een relatie zou aangaan met een fan, maar die stelling werd niet door iedereen met gejuich ontvangen. Karin Bloemen, die in haar jeugd seksueel is misbruikt, vond het zelfs een behoorlijk ridicule stelling.

Karin: “Ik vind het vrij abnormaal dat je überhaupt denkt dat je met een fan een seksuele relatie aangaat, omdat er natuurlijk altijd een machtsverhouding inzit. We hadden het over André Hazes en Rachel, dat is uiteindelijk die met hem getrouwd is en dat is best wel heftig.”

Paul daarop verbaasd: “Ah, maar het is toch weleens gebeurd dat je met een fan naar bed gaat?

Karin: “Nee, ik heb dat nog nooit gedaan.”

Fan met Abba-kettinkje

Paul gaf daarop toe dat hij zich er wél eens schuldig aan heeft gemaakt. “Nou, ik ben wel eens met een fan naar bed gegaan na afloop van een voorstelling omdat ik hem heel erg leuk vond. Hij had een Abba-kettinkje om, dus als je jezelf herkent: Mamma Mia, wat was dat leuk zeg! Super trooper!

Karin: “Nou, ik vind dat niet per definitie normaal, maar ga door.”

Paul: “Ja, ik vond het leuk. Een leuke jongen, een leuke voorstelling, lekker een biertje gedronken. Toen zei hij: ‘Ga je mee? Dan gaan we Abba-liedjes draaien.’”

Kandidaat Jörgen Raymann zag het al helemaal voor zich: “Ik zie het ook helemaal voor me dat hij op een gegeven je piemel in zijn hand heeft en zingt: ‘Chiquitita, tell me what’s wrong!’”

Ew.

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen