Showpers zwijgt wat er na 00.00 uur gebeurt op tv-gala

Geplaatst op zo 27 sep 2020 om 10:30

Er geldt in de showpers al jaren de afspraak dat wat er na 00.00 uur gebeurt op de afterparty van het Televizier-gala, niet met de buitenwereld gedeeld wordt. Dat zei Weekend-baas Bart Ettekoven gisteren in Shownieuws. Er wordt op het tv-feest altijd flink gezopen. “Het is een gala waar heel tv-Nederland bij aanwezig is en het gaat echt tot in de late uurtjes door. Het zijn wel feestjes waar de nodige dingen gebeuren. Ik kijk gelijk naar jou, daar kan jij van alles mee“, zei Anouk Smulders tegen Bart.

Dat valt wel mee, antwoordde Bart. “We hebben wel altijd de afspraak: de pers mag dan tot 00.00 uur z’n werk doen, daarna mogen we wel blijven, maar dan is het wel onder ons. Daar hou ik me natuurlijk altijd keurig aan. Dat doe ik echt, want anders word je volgend jaar niet meer uitgenodigd.”

Dit jaar is het tv-gala behoorlijk sober, vanwege de coronamaatregelen. Anouk: “Er is gezegd dat degene die genomineerd zijn als presentator iemand mogen meenemen, maar de genomineerde programma’s mogen niemand meenemen. Daar zijn natuurlijk al heel veel mensen op zich aan verbonden.”

Bart: “Het wordt wel een ander feestje.

Anouk: “Ja, en die feestjes zijn altijd echt beroemd hè? Nee, berucht kan ik beter zeggen. Het zijn altijd heel goede feestjes, maar dit jaar gaat het een heel andere versie worden.”

Foto: SBS
22 Reacties op “Showpers zwijgt wat er na 00.00 uur gebeurt op tv-gala”


 1. Master Beer

  Bridget Maasland staat daar bijvoorbeeld met haar slipje op de enkels bezig een fles champagne zo ver mogelijk in haar trut te stoppen.

 2. , WEST*

  Er valt helemaal niets aan Televizierprijzen uit te reiken. Want er is niks fatsoenlijks gemaakt dit jaar om een prijs aan te geven.

 3. Brad Wursten

  Afspraak is afspraak.

  Shownieuws heeft wel fatsoen wat bridslet, ook RTL, niet heeft.

 4. , WEST*

  Niet helemaal waar want Hendrik Groen was wel leuk en dat is meer mijn leeftijd en Mijn directe beleving oude mannen die zeuren.

 5. Albert Verhinderd

  Koffie iemand?

 6. Videolandistop

  Nou, er gebeurd ook niks want om 00:30 gaat het licht aan…

 7. Rastom

  Dus showpers is geen showpers.

 8. Ome Cor

  Videoland is top: gebeurT

 9. Anne

  Het is als personeel van de staatsstoomtrein dat een feestje staat te vieren omdat ze toch zo geweldig zijn terwijl op het spoor naast hen de hogesnelheidstreinen met alle luxe en keuzes langs hen heen zoeven en streamen.

 10. JasperV

  Wat een geheimzinnig gedoe om niks.

 11. Heleen

  Je bent een dwaas als je er naartoe gaat in deze coronatijden.
  Natuurlijke selectie in optima forma.

 12. Brulboei

  Fijn, zo’n kromme titel.

 13. Videolandistop

  @omecor Ga juzelf vinguren

 14. Videolandistop

  @oma cor Ga juzelf vinguren

 15. Maup Caransa

  Hier staan alleen maar nichten?

 16. Dick Stryker

  Niet veel. Van rutte mag dat namelijk niet. En volgens rtl4 is bijna iedereen reikhalzend aan het uitkijken naar nog meer nieuwe tegenstrijdige voor de bühne leiderschap en beslissingen. Dus ook de ‘sterren’

 17. Pettie Fart

  Alleen maar omhooggevallen, doorgesnoven narcisten en lallende dronkelappen die elkaars anus likken voor een beetje roem en aandacht. Dar hoeven wij echt geen uitgebreid verslag van, dank u.

 18. Tjerrie

  Wat happens at the televiziergala stays at de televiziergala.

 19. Bennie

  Belastinggeld kunnen we beter aan andere dingen dan wilde omroepfeestjes besteden.

 20. Hans

  Aparte manier om op te scheppen met dat ze na 00:00 allemaal aan de coke gaan, maar oke. Weten we dat ook weer

 21. AlexF

  na 00uur niks bijzonders. Dan komt Frank Masmeijer met een container met bananen.

  Zijn bananen toch?

 22. Ikke

  Lekker onbelangrijk, stel onafgestudeerde sukkels bij elkaar!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.