Showpers zwijgt wat er na 00.00 uur gebeurt op tv-gala

Er geldt in de showpers al jaren de afspraak dat wat er na 00.00 uur gebeurt op de afterparty van het Televizier-gala, niet met de buitenwereld gedeeld wordt. Dat zei Weekend-baas Bart Ettekoven gisteren in Shownieuws. Er wordt op het tv-feest altijd flink gezopen. “Het is een gala waar heel tv-Nederland bij aanwezig is en het gaat echt tot in de late uurtjes door. Het zijn wel feestjes waar de nodige dingen gebeuren. Ik kijk gelijk naar jou, daar kan jij van alles mee“, zei Anouk Smulders tegen Bart.

Dat valt wel mee, antwoordde Bart. “We hebben wel altijd de afspraak: de pers mag dan tot 00.00 uur z’n werk doen, daarna mogen we wel blijven, maar dan is het wel onder ons. Daar hou ik me natuurlijk altijd keurig aan. Dat doe ik echt, want anders word je volgend jaar niet meer uitgenodigd.”

Dit jaar is het tv-gala behoorlijk sober, vanwege de coronamaatregelen. Anouk: “Er is gezegd dat degene die genomineerd zijn als presentator iemand mogen meenemen, maar de genomineerde programma’s mogen niemand meenemen. Daar zijn natuurlijk al heel veel mensen op zich aan verbonden.”

Bart: “Het wordt wel een ander feestje.

Anouk: “Ja, en die feestjes zijn altijd echt beroemd hè? Nee, berucht kan ik beter zeggen. Het zijn altijd heel goede feestjes, maar dit jaar gaat het een heel andere versie worden.”

Foto: SBS

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen