Johan en Wilfred vinden elkaar over ‘klootzak’ Akwasi

Geplaatst op za 19 sep 2020 om 8:55

Johan Derksen en Wilfred Genee zijn vrijdagavond nader tot elkaar gekomen over het onderwerp waar ze in de zomer bloedbonje om kregen: verbindingsrapper Akwasi. Dat was te zien in Veronica Inside. Johan ging uitgebreid in op de Akwasi-kwestie. “Ik ken die man helemaal niet, maar hij schijnt een rapper te zijn en rappers vind ik jongens die geen talent hebben maar toch muziek willen maken. Dat vind ik zo simpel, dat kan iedere boerenlul“, begon de voetbalanalist.

De VI-ster ging terug naar 1 juni, toen alle Akwasi-ellende begon. “Hij heeft op de Dam als een hysterische idioot staan schreeuwen. Schandalig werkelijk. Dan vind ik het nog erger dat een hele groep Nederlanders daarbij staat te applaudisseren en juichen en de burgemeester van Amsterdam staat het glimlachend toe te zien, van: kijk mijn mensen nou eens!

Het OM heeft een deal gesloten met Akwasi, waardoor hij mogelijk vervolging ontloopt. “Dan komt er een officier van Justitie die zegt: ‘Meneer is volledig strafbaar, maar ik zit in het comité met jongens tegen de zwarte pieten, dus als hij het nooit meer doet, dan is het afgedaan!’ Als jij een moord pleegt en zegt: ‘Ik zal het nooit meer doen!’, dan praten we er niet meer over. Ik vind het wel heel raar, laat ik het zo zeggen.”

Daar bovenop komen nog de moordlustige tweets over Sinterklaas en Zwarte Piet, die zijn opgedoken uit Akwasi’s Twitter-archief. “Die zijn ook schandalig.”

Johan en Wilfred vinden elkaar

Het is ongelooflijk hoe het allemaal gelopen is, vindt Johan. “Er kwam bij Beau alleen maar onzin uit die jongen en dat noemde hij dan woordkunst. Toen maakte ik een onschuldig grapje en toen was ik de lul in Nederland. Hij is de klootzak die alles veroorzaakt heeft en voor zijn wangedrag krijgt hij nu een mooie prijs.”

Wilfred instemmend: “Je hoeft hem niet op zijn kleur aan te pakken, maar het feit dat hij zulke domme opmerkingen maakt, daar moet je hem op aanpakken.”

Johan: “Ja, precies. Ik pak hem niet op zijn kleur aan, wat kan mij dat schelen!

Wilfred: “Wat jij zegt is waar! Je moet niet zulke domme dingen zeggen en niet tot geweld oproepen. Als je dan ook nog dat soort tweets hebt gestuurd en je kunt ze niet meer herinneren, dan is dat best gek. Dan is het ook best wel gek dat NPO FunX hem een prijs heeft uitgereikt. Dat is onhandig in een periode als deze waarin we verbinding nodig hebben.”

‘Dat de NPO zich daarvoor leent’

Wilfred doelt op de prijs die de NPO-zender voor Akwasi heeft bedacht. Belachelijk, vindt Johan. “Dat de NPO zich daarvoor leent. Dan moeten we dadelijk iedereen die een overtreding begaat in Nederland een prijs toeschuiven, omdat ze ergens anders iets goeds hebben gedaan. Het is de wereld op zijn kop.”

Het moet eens afgelopen zijn, vindt Johan. “Het treurige aan Nederland vind ik dat al die extremistische groeperingen doorlopend aanschuiven bij die talkshowtafels, want iedereen wil spektakel aan tafel. Dan krijg je ook die indruk, en die mensen ook, dat ze een heel grote doelgroep representeren, maar dat is een heel klein doelgroepje en wij zijn meer het programma voor de zwijgende meerderheid. Dat is de 80 procent in het midden, maar die komen nooit aan zo’n tafel te zitten. Die zorgen niet voor spektakel.”

Wilfred: “De kern is: je moet naar elkaar blijven luisteren, maar het hoeft niet zo extreem. Dat is wat je schetst toch? Het is een beetje uit de hand gelopen.”

Foto: SBS
90 Reacties op “Johan en Wilfred vinden elkaar over ‘klootzak’ Akwasi”


 1. Woordkunstenaar Sjors van Kempen

  Er is maar 1 woordkunstenaar.

 2. Hèlène Hendriks

  Eens met Johan.

 3. rooie Rinus

  De mooiste en meest rake quote van Derksen was na het gegrinnik over Wimlex op de vraag van Genee of dat wel kon : “Hij is wit, dus geen probleem”. En dat vat het hele gezeik prima samen.

 4. Henry

  Johan heeft gelijk

 5. NPO voor altijd!

  Johan heeft 100% gelijk!! ’t wordt steeds gekker hier in NL!!

 6. Erik

  519.000 kijkers voor Voetbal Inside. De weg naar beneden is ingezet. Het is klaar met de heren. Niet alleen ongeloofwaardig maar dezelfde grapjes en truukjes gaat dit programma nekken. En niet snappen dat Akwasi niets voorstelt. Het is gewoon een onbekende rapper en geen politicus. Who cares wat hij zegt. Of over die verzonnen prijs die hij won. Die jongen is gewoon een kereltje en geen bestuurder of politicus. Zeg maar dag tegen de kijkcijfers Voetbal Inside. Over een paar weken rond de 400.000. Wat een jammerlijke afgang

 7. Anna Nas

  Iedereen heeft gelijk als men dat denkt te weten.

 8. kruitje roer me niet

  Ik lees het hier, en ben met het kijken al afgehaakt, jammer het was een leuk programma nu totaal ongeloofwaardig door Genee

 9. Donald Dumb

  Waar praten we over. Over een zelfverzonnen prijsje van een nauwelijks beluisterd jongerenzendertje…

 10. Geox

  Een prijsje dat wordt gegeven door een sstaatszender die met gemeenschapsgeld bekostigd wordt en die statutair onpartijdig behoort te zijn.

 11. Sapperdeflap zeg!

  Er wordt in diverse media meer geouwehoerd over ongefundeerde uitspraken van een onbeduidende rapper dan de (bijna) dagelijkse leugens en haatzaaierij van politici als Baudet en Wilders. Diep treurig…

 12. 🗣(wordt vast verwijderd...)

  Ondanks NSB-er Genee blijf ik kijken!

 13. Geox

  Sapperdeflap, doe aangifte of houd je mond.

 14. Klaas Flink

  Ach, ze hebben elkaar gewoon nodig; Derksen en Genee. Voorgekookte onzin allemaal. Ik heb Derksen niet nodig om iets van Akwasi te vinden. Ik heb Genee niet nodig om te weten wat een farizeeer is. Enge mannen en dito karakters.

 15. robb

  Johan Derksen is totaal ongeloofwaardig geworden nu is Henk Krol de grote man , ze passen wel bij elkaar wat dat betreft .

 16. Mwah

  Johan is de ware woordkunstenaar! Ga zo door Johan, we zullen nooit buigen voor mensen die oproepen tot geweld of voor mensen die dat steunen.

 17. Jeroen

  Met VI ben ik ook wel klaar. John de Mol had Genee moeten vervangen.Jammer dat die gladjanus alles verneukt heeft.

 18. Oke

  Ondertussen fantaseert Lange Frans over een aanslag op de Minister President, maar dat is prima want Lange Frans is wit.

 19. C.v

  Gelukkig 3 uitzendingen gemist ,WAT EEN STELLETJE HYPOCRIETEN ,vooral Johan en Rene,toneel spelen komt nu echt te voorschijn.

 20. Abij

  Helemaal mee eens met Johan! Je kan het niet beter verwoorden, dan kan je zien hoe ongeloofwaardig het OM is hier in NL alles wat slecht is word vergoelijkt,alles wat goed is moet afgestraft worden!

 21. 😷Paulus

  😷Ach ja hoor, daar gaan weer. Stelletje hypocrieten, onderwerp te kort denk ik. En het domme nuchtere volk trapt erin en kijkt weer naar al die dommigheid, terwijl de wereld in brandt staat.

 22. ropart

  de josef mengele bokaal gaat dit jaar in ieder geval naar hugo schoen

 23. robb

  Oke :Je hebt gelijk het is wel opmerkelijk dat Lange Frans niet word genoemd ,de hele virus waanzin word niet besproken .

 24. critikast

  Akwasi is dom, maar daarom levensgevaarlijk! En die hypocrieten onder aanvoering van types als Boomsma, Simons en Baudet zijn zo mogelijk nog een groter gevaar voor onze samenleving. Dat deze lieden voortdurend de steun in de rug voelen van alles wat in en rond Hilversum radio en televisie maakt, is iets om boos, maar ook verdrietig over te worden. Houd je rug recht Johan, je lijkt te vechten tegen windmolens op de bierkaai, maar binnenkort zal blijken dat de zwijgende meerderheid je voor de volle honderd procent steunt !

 25. Jan

  #Paulus, de wereld in brand niet door discriminatie maar door covid19.
  Johan Derksen heeft 1000% gelijk. Volgende verkiezingen is gaan de rechtse partijen winnen door stom gelul van links bij de televisieprogramma’s. Kotsmisselijk wordt ik en meerdere mensen van linkse gelul in praatprogramma’s.

 26. WEST

  JanDerksen hoort een prijs te krijgen of een standbeeld in Grollo
  Hij heeft zijn hart op de juiste plek ,
  Nou uit respect voor Jan even een plaat opzetten van Cuby deze keer LIVE IN DUSELDORF Heerlijke begint ook lekker met

  SUGAR MAMA ,

 27. WEST

  pardon DUSSELDORF

 28. animo

  Jan :Geloof je nu echt dat populistisch rechts gaat winnen dat hoorde ik 4 jaar geleden ook , ik wil je uit de droom helpen dat gaat niet gebeuren ik geloof dat de pvv weer gaat zakken na het optreden van Wilders.

 29. Ron

  Jammer dat er weer teveel zijpaden werden bewandeld gisteren in de uitzending, het ging vaak weer over van alles behalve voetbal. Ze beginnen qua inhoud weer langzaamaan te verzaken. Gemiste kans! Focus nu toch een keer op voetbal!

 30. WEST

  in nederland is het zo dat als je de feiten blootlegt in de politiek , verlies je zetels., maar lieg je en steel je van de gewone man, en modaal, dan win je !

 31. merel

  Prima gezegd van Johan ! Ga zo door. Iemand moet de stem van de zwijgende grote meerderheid vertolken.
  Die stem wordt niet eens waargenomen door de NPO, in gods naam ga door Johan Derksen. Heel goed . En gedurfd.

 32. aammehoela

  Johan heeft volkomen gelijk. Te belachelijk voor woorden hoe die Akwasi wegkomt. Verder kan dit inderdaad betekenen dat de PVV en de FvD(ictatuur) extra zetels krijgen door dit wangedrag van de “elitaire randstaddenkers”. Neen, de rechtspraak is soms volledig de weg kwijt.

 33. Ome Cor

  Ach, Akwasi, het is nog maar een kind.
  Een kind met selectief geheugenverlies.
  Een draaier, leugenaar en lafbek verenigd in een persoon.
  Iemand die zijn afkomst van de Ashanti slavendrijvers plots verloochent.
  Een oproerkraaier die oproept tot geweld, moord, afknallen en zich daarover ook uit(te) op social media.
  Een Zwarte Piet die denkt een soort ML King te zijn en denkt het Nederlandse volk wel even te pakken te hebben.
  Een kleuterrapper die door zij-instroom-juf Jacobien is ingefluisterd: “zeg maar dat je het nooit meer doet, dan komt alles goed”.
  Een naïeveling die veren (of waren het koloniale plinten?) in zijn zwarte reet krijgt door een niche zender en dan denkt dat hij het toch wel bij het rechte eind had, daar op de Dam en in zijn tweets.

 34. Roos

  Maar ondertussen zit Johan daar voor half geld t.w. € 500.000 : 2.
  En Wilfred voor € 700.000.

 35. critikast

  @Roos
  Beetje jaloers ? Geef je mening in plaats van over inkomen te zeuren. Dat staat toch volledig los van het onderwerp waar het hier over gaat ?

 36. Jaap

  Duidelijke taal van Johan, ben blij dat hij weer terug is, de waarheid moet altijd gezegd kunnen worden.

 37. Gemeente Amsterdam

  Heeft Johan uitstekend verwoord. Ga zo door. Geweldig dat jullie je woordje weer kunnen doen, en doen. Broodnodig, want de stem van de meerderheid, het volk wordt volkomen weggedrukt door kranten en tv.
  De hele media lijkt gekocht te zijn door Linkse geldschieters.

 38. Black Panther

  Derksen praat erg denigrerend over rap maar Akwasi is de Jannis van de rap muziek. Nederlandse rap is sowieso lachwekkend. Amerika heeft natuurlijk wel wat legendes.

 39. ZP

  Ga zo door mannen

 40. beroemd

  @Jannis,

  die zogenaamde ´rap´ van Akwasi is ook al doordrenkt van haat en geweld. Walgelijk om te lezen, moet je eens opzoeken.
  Daar mag een rechter ook wel eens naar kijken…

  Nee, Akwasi is een psychisch diep ziek mannetje dat eerlijk gezegd m.i. in een inrichting thuishoort. Daar hij 6,5 miljoen aan vastgoed bezit, is hij met deze combinatie zeer gevaarlijk. Hij is te dom om te begrijpen dat hij in een bubble zit, een waanwereld. Moet je nodig een prijs gaan geven, zoiemand.

  Geweldig dat Derksen dit aanpakt. Hij is de enige ! Heel goed.

 41. Wijze van Zion

  Als wij in Ghana, Suriname of welk ander land dan ook waar melkdoppen en oud papier voor wordt ingezameld hetzelfde doen, zijn we ineens kolonialen.
  Kortom steek het huis van de gastheer in de hens, en je verbetert jezelf !….

 42. Corry Jankbal

  Zo is hip hop eigenlijk ooit ook begonnen: negers die niet goed konden zingen en geen instrument wilden of konden bespelen.
  Dan maar rappen en geweld verheerlijken. Sukkels.
  Anno 2020 is er helaas weinig veranderd.

 43. 9

  We moeten geld gaan inzamelen om een standbeeld voor Johan Derksen op te richten.
  Wie begint een inzamelingsactie. Hij is de enige die de echte mening van het volk durft weer te geven. De enige ! Dat moeten we belonen !
  De hele rest van de media zit het laffe linkse opgedragen verhaaltje op te lepelen. Laffe, zieze zooi dat het is.

  Leve Johan Derksen.

 44. Patrick Lemmen

  Hou nou eens op over die nepruzie. Het ging puur om de kijkcijfers.

 45. NSBer Willie uit Guinee

  Mijn achterbakse Willetje, grof gesteund door Koning Molletje, zorgt ervoor dat VI langzaam wegzakt in de bagger.
  En daarvoor krijg ik zomaar 7 ton per jaar. En geen hond die er naar kraait. Met wat goede investeringen verdubbel ik dit over enkele jaren, tenzij de aandelenmarkt instort net als 1929. Dan ben ik financieel binnen, ook al ben ik dan inmiddels uitgekotst door hilversum.

 46. Erno-BE

  Ik begin binnenkort mijn eigen Akwasi-chatbox. Met 2 chatrooms. Eentje over treinen en eentje over Akwasi. Komen jullie ook?

 47. Julske

  Die zwerver , en die Judas, willen interessant doen. Wie lacht om die oliebollen grappen. Ik niet tenminste, zijn die mensen die zich niet kunnen vermaken, en met het ” Judas gedrag” verpest is. Opa Derksen , naast een vogelverschrikker zelfs kan je niet staan.(En hij is ook lelijker dan Zwarte Piet). Zet lekker je masker maar op Derksen, het zal je sieren. De mooiste man van Nederland.( VI-Ster)

 48. Patrick Lemmen

  @9. Waarom moet er een standbeeld komen voor 1 van de 3 sukkels van Inside?

 49. ano@niem.nl

  Als ze nu dit gesprek in de laatste uitzending hadden gedaan in juli dan was heel dit ophef niet nodig geweest.

 50. 🗣(wordt vast verwijderd...)

  In V.I. werd gezegd dat die zwarte mevrouw haar programma in de vooravond op SBS6 kwijt is. Klopt dat?

 51. Helga

  @11:35

  Scroll dan eerst even op deze site, dat neemt minder tijd in beslag dan je comment te typen.

  Dus ja, de omhooggevallen mevrouw is weer geland.

 52. Frank

  Wat betreft de kijkcijfers, ik denk dat een hoop kijkers het hebben opgenomen in verband met de Voice op rtl 4. En dat wordt natuurlijk niet mee geteld

 53. Joseph Droeppels

  @ropart
  za 19 sep 2020 om 9:37
  de josef mengele bokaal gaat dit jaar in ieder geval naar hugo schoen

  en dat is vast vanwege elke dag maar weer die gave schoenen.

  Uw bokaal heeft zijn inspirerende uitwerking niet gemist.
  Als u het niet erg vindt, dan voeg ik mijn bokaal toe. De NOS krijgt hem. Voor elke dag die gave cijfers. Zo ontroerend elke dag die positiviteit van de NOS om dit land onwijs gaaf te houden.
  Die bokaal heet ook naar een josef. Ben effe z’n naam kwijt. Niet die josef van maria, maar die andere. Kom, hoe heet ie ook alweer? Die van elke dag weer een fiets jatten. En dat ook nog met z’n manke poot. Ging ie zelf natuurlijk niet op fietsen.

 54. Roos

  critikast
  za 19 sep 2020 om 10:29

  Niet zo slim dat u niet snapt dat ik bedoel dat Johan daar voor heel veel minder geld zit dan Wilfred.

  En hier moet u het mee doen.

 55. 😷Paulus

  😷Bij nader inzien toch nog een tip aan de heren. Maak es wat lolletje een over de studenten en andere verspreiders van Corona. Dat zijn de killers voor de “dorre hout” o.a Derksen en zoals omschreven door die verlepte muts👩‍🦳Marianne. Kan het rioolvolkje weer lachen.

 56. Valereo

  Johan Genee en Gijp zijn allemaal konten neukers en hoe dieper hoe beter stelletje achterlijke mongolen aandacht trekker die er alleen voor het geld zitten en dan bonje maken in de hoop op meer kijkcijfers hopelijk krijgen ze alle drie snel een hartaanval en gaan ze alle 3 tegelijk de pijp uit

 57. Frank

  @ Erik, je wilt scoren met onzin? misschien krijg je nu ook wel een trofee

  Lees de kijkcijfers in het verleden terug?
  maandag scoort altijd hoger dan vrijdag.
  De cijfers lagen wel vaker onder de 519.000.
  Je wilt wetenschappelijk doen, maar bent gewoon een meeloop eikel.

  za 19 sep 2020 om 9:05
  519.000 kijkers voor Voetbal Inside. De weg naar beneden is ingezet. Het is klaar met de heren. BULLSHIT

 58. Teuntje

  Met Derksen eens Nederland is een rotland aan het worden

 59. Teuntje

  Met Derksen eens Nederland is een rotland aan het worden weer een dubbele reactie gezeik

 60. MolTalk

  Genee blijft een Farizeeer, dat wist ie nooit meer uit, ook niet door nu met Johan mee te slijmen.

 61. Mark

  De boog kan niet altijd gespannen zijn, maar het is duidelijk dat het grote succes wel voorbij is.

 62. 88

  Nou, ik vindt dat Johan Derksen een standbeeld verdient.

  Goed idee, om geld in te zamelen voor een standbeeld voor die man. Wie organiseert dit.

 63. irm

  Het was een uitstekende uitzending, ze komen weer in vorm. Hulde. Derksen is een held. Sorry hoor, stelletje akwasi hielenlikkers hier…

 64. Mappy

  Weten we 100% zeker dat het Akwasi was ??

 65. Jonathan

  Er zitten hier een paar pro akwasi trollen onder heel veel schuilnaampjes anti Derksen berichten te schrijven.
  Waarvan akte.

  Leve Johan Derksen, de man die het wel aandurft de mening van het Nederlandse volk weer te geven.

 66. drek

  Derksen is de enige die voor zichzelf durft te spreken !! Dat dit zeer byzonder is, en een prijs of een standbeeld verdient, bewijst;

  Het fiet dat de hele Nederlandse pers, radio, tv, kranten, gekocht blijkt te zijn door het linkse establishment en te bang en te laf om hun eigen mening te geven.
  Allemaal verkondigen ze het voorgeschreven linkse kul praatje. Inclusief de zogenaamde ´cabaretiers, zoals nummer 1; Wallis de Vries, en noem de hele rest maar op. De een nog erger dan de ander.

 67. drek

  Het feit, sorry typefout.

 68. Mario

  Natuurlijk heeft Johan gelijk over die n*eger Akwasi Aquarium. Het Grapje van Johan waar NSB’er Arie Boomsma selectief op reageerde was een leuke grap, was niets mis mee.

  De deugbrigade blijft nu stil. Jezus 2, onze NSB’er Arie Boomsma hoor je nu niet, ook de twee Paardenbekken, Claudia de Breij en Glennis Grace blijven nu stil, zo ook assistent NSB’er Erik van Muiswinkel, Anouk, Georgina Verbaan, Thijs Römer , botox junk Halina Reijn. Deze namen onthouden en ze boycotten tot in de eeuwigheid.

 69. Rinus

  Het enige wat Johan interesseert is geld. Dat gezeik met Akwasi kan hem geen reet schelen.

 70. Jonathan

  Er zitten hier een paar pro Derksen trollen onder heel veel schuilnaampjes anti Akwasi berichten te schrijven.
  Waarvan akte.

  Leve Akwasi, de man die het wel aandurft de mening van het Ghanese volk weer te geven.

 71. irm

  Akwasi is een held. Sorry hoor, stelletje derksen hielenlikkers hier…

 72. Apenzaad met gebakken clitoris

  Irm de enige helden zijn superrman batman enz akwasi is gewoon een gehandicapt aapje

 73. Corry Jankbal

  Derksen is iemand die vroeger niet goed kon zingen en geen instrument wil of kon bespelen.
  Dan maar op tv mensen beledigen en afzeiken. Sukkel.

 74. Puber

  @Corry de Huilebalk aka Corry de Jankbalk
  za 19 sep 2020 om 17:38

  Wat je schrijft ben je zelf, cry baby.

 75. jansen

  Wie gaat organiseren dat er een standbeeld voor Derksen komt.

  Laat die rare trol maar, die hier berichten kopieert en dan omdraait naar Akwasi. Onder verschillende schuilnamen zoals irm en Jonathan. idiootjes heb je altijd. Dit zal hij ook wel weer copieren.

 76. Aanmaning

  Graag meer pro Derksen artikelen. Derksen is de enige die het Nederlandse volk durft te vertegenwoordigen. De rest van het hele journaille , tv, kranten en radio, is hier te LAF en te STOM voor.

 77. Buddha

  domme trollen die berichten van anderen kopieren en omdraaien, zodat het tegenovergestelde wordt geschreven, ga in de inrichting waar je ongetwijfeld zit maar liever koffie drinken met de rest van de gekken. Houdt op hier mensen lastig te vallen. Fijne avond.

 78. bert

  iedereen die ik de afgelopen weken hier heb beledigd wil ik bij deze mijn welgemeende excuses aanbieden.
  sorry mensen, ik zat niet lekker in mn vel ,en gebruikte deze laffe manier om er
  uiting aan te geven

 79. helm

  @irm en
  @Jonathan,

  Ga je moeder of je vader vervelen met je vervelende omdraai spelletjes. Die geven je waarschijnlijk meteen een ram voor je puberkop, want je bent vervelend. Als je geen puber bent, ben je of zwakbegaafd of geschift. Wie gaat nu zijn tijd besteden aan het omdraaien van berichten van anderen, met tegenovergestelde intentie. Heb je niets beters te doen of zo?

 80. Jongen

  @Rinus,

  en hoe weet jij nu dat Johan alleen maar geinteresseerd is in geld ? Ken je hem soms persoonlijk ?

 81. Inn With The Gin

  Er mag dan misschien geen hond meer kijken, maar wel geniaal met die vibrator. Hoe verzinnen ze het, zo gelachen. Op NPO1 zou het programma minimaal een miljoen kijkers hebben.

 82. Philips de Goede

  Hoe krijgt die Genee malloot het rechtgepraat dat ie Derksen op op 22 juni genadeloos te grazen heeft genomen. En nog communiceert mijnheer dat ie helemaal gelijk heeft gehad. Kan dat wat anders zijn dan een Sjonnie Mol dictaat om zn Veronica imago en geldstromen te redden? Nee dus. En Genees baantje en carriere natuurlijk, want geen VI is geen TV Genee en geen Radio Genee. Bij een normaler bedrijf had je gewoon een pauze ingelast totdat normale omstandigheden terug zouden zijn.

 83. HBaz

  Simpel? Ik vind ’t knap dat ze die teksten kunnen onthouden.

 84. Suckerpunch, de enige en de ekte

  Echt een super kortzichtige opmerking van Johan dat rap simpel is en iedere boerenlul dat kan. Wellicht in deze tijd wel ja; download een of ander muziek creatie programma en je kan door; maar hoe hiphop is ontstaan is eigenlijk best een intrigerend verhaal! Google het maar eens ofzo!

  Je zou bijna gaan denken dat “the powers that be” express van die josties en criminelen laten doorgaan als rapper om hiphop en zwarte cultuur zo een slechte naam te geven; het lukt wel aardig!

 85. Bart

  Johan heeft helemaal gelijk!

 86. Jaap Aap

  @sapperdeflap: kun jij een kist kopen, erin gaan liggen en vragen of ze je 3 meter onder de grond willen plaatsen?

  Vies eng gezwel, Nederland wordt zo triest door werkloze uitkeringstrekkers als jij, sneuneus.

 87. jesse

  Een aantal gekken hier copieert berichten van anderen, met dezelfde nick, en een precies tegenovergestelde intentie. Ga eens werk zoeken, stelletje imbecielen. Als dit je dagbesteding is, hoor je in een sociale werkplaats thuis.

 88. febogek

  Derksen is een held en hoort een standbeeld te krijgen. Wie gaat hier werk van maken ?

 89. Het Ware Woord

  RINUS Er bestaat een spreekwoord voor jouw soort: Zoals de waard is vertrouwt hij zijn gasten….!!

 90. Peter De Vries

  Een grote clown die akwasi…. Eens met Johan laat die niks nut raaskalken…

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.