Gerard vreest coronavirus: ‘Veel bacteriën in winkels’

Gerard Joling vreest voor een tweede golf van het coronavirus. Hij denkt dat er wat gedaan moet worden aan de vele bacteriën in supermarkten en winkels. Dat heeft hij vrijdagavond gezegd in Jinek. Wat bacteriën precies te maken hebben met het coronavirus is niet duidelijk, maar Gerard wil er minder van. “In het begin werd je karretje helemaal gereinigd. Alles in de winkel was keurig gestroomlijnd en nu kan alles weer. Ik denk dat dat naar mijn mening een bron is van bacteriën“, zegt hij.

We moeten de Albert Heijns en de Jumbo’s beter gaan reguleren, meent Gerard. “Waarom wordt er niet gezegd dat ze weer zo goed op gaan letten in de supermarkten? Het wordt daar in auto’s geladen, het wordt uitgeladen, het wordt weer ingeladen, uitgeladen, in de schappen gezet, alle vakkenvullers hebben geen handschoenen, geen mondkapjes.”

Ook KLM-personeel moet worden aangepakt, vindt Gerard. Hij vloog een paar weken geleden naar de Antillen voor tv-opnames. “Dan wordt het hele toestel getest, want je krijgt een formulier mee, maar het KLM-personeel zelf hoeft niet getest te worden.”

Belachelijk, stelt Gerard. “Wij worden twee of drie keer getest, voor The Masked Singer, voor The Voice Senior, voor alles. Kan iemand mij uitleggen waarom die mensen dat niet hoeven? Die kunnen ook in contact komen met mensen met corona en dat verspreiden in het vliegtuig.

Het aanpakken van KLM-personeel en van bacteriën in supermarkten kan volgens Gerard een belangrijke bijdrage leveren aan de bestrijding van het coronavirus. Voor de vele slachtoffers in de entertainmentindustrie hoopt hij dat we snel weer terug kunnen naar het oude normaal.

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen