Geen BN’er-variant Het Familiediner op komst

Er wordt niet gewerkt aan een BN’er-variant van de televisiehit Het Familiediner. Dat zegt presentator Bert van Leeuwen in gesprek met De Telegraaf. Het is volgens Bert wel eens overwogen. “Jawel, daar zijn wel eens plannen voor gemaakt. En ze komen voor natuurlijk, ruzies in de bekende families. Een paar keer hebben we overwogen een special te maken rond kerst, of zo. Maar toch kwam dat nooit van de grond“, zegt de grote ster van de Evangelische Omroep.

Wel heeft Het Familiediner ooit de zoon en dochter van wijlen Nel Veerkamp bij elkaar gebracht. “Maar wat BN’ers betreft hebben we het daar maar bij gelaten.

Toch zijn er best een hoop ruzies in bekende families. Zo kan je met alle Hazes-bonje zo een heel seizoen vullen. “Ja, maar het is toch ook wel zo dat mensen die al veel in de publiciteit zijn, net even wat minder behoefte hebben aan nog meer aandacht.”

Bert verwacht dat veel BN’ers medewerking zouden weigeren, terwijl het weigeringspercentage bij gewone mensen maar op ongeveer 20 procent ligt. “Het komt nu maar eens in de vijf à zes keer voor dat mensen echt niet meewerken en ook niet willen dat het uitgezonden wordt.

Foto: EO

Meer in EO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen