Caroline klapt uit school: frictie met Meiland-dames

Dat er stront aan de knikker was toen ‘huisvriendin’ Caroline van Eeden vorig jaar halsoverkop uit de tv-hit Chateau Meiland vertrok, was voor iedereen wel duidelijk, maar in de tv-wereld moet men eerst altijd even schone schijn spelen. Nu, ruim een jaar na haar exit, bekent Caroline dat er inderdaad sprake was van frictie. “Ik merkte na een tijdje dat het steeds minder lekker liep. Martien was nog steeds mijn beste vriend, maar aan de dames moest ik wennen en zij aan mij.

Caroline doelt met deze uitspraak in De Telegraaf op de dames Maxime en Erica Meiland. “Vergelijk het met vrienden met wie je drie weken op vakantie gaat. Op de laatste dag sta je dan ook net iets anders tegenover elkaar dan bij vertrek.”

Het was uiteindelijk toch niet zo’n goed idee om in te gaan wonen, aldus Caroline. “Inwonen bij een ander gezin heeft uiteindelijk een grotere impact gehad dan we vooraf hadden gedacht.”

Daar kwam nog het bed & breakfast-werk bij. “Continu al die gasten om ons heen, het zware werk, het anders tegen bepaalde zaken aankijken. Het maakte me oververmoeid. Uiteindelijk was het beter dat ik vertrok.

Na haar vertrek heeft Caroline nooit meer contact gehad met Martien. “Ze wonen nu erg teruggetrokken in de Achterhoek en dat past wel bij ze. Ze zijn namelijk graag ’met het gezin’.

Nu hoopt Caroline op een hereniging met Martien. “Misschien moeten Martien en ik samen een soort goedmaakshow maken. Dan rijd ik in een Cadillac bij hem langs en spelen we een soort Familiediner.

Het hele interview met Caroline van Eeden leest u op de Telegraaf-site.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen