Caroline klapt uit school: frictie met Meiland-dames

Geplaatst op za 12 sep 2020 om 9:15

Dat er stront aan de knikker was toen ‘huisvriendin’ Caroline van Eeden vorig jaar halsoverkop uit de tv-hit Chateau Meiland vertrok, was voor iedereen wel duidelijk, maar in de tv-wereld moet men eerst altijd even schone schijn spelen. Nu, ruim een jaar na haar exit, bekent Caroline dat er inderdaad sprake was van frictie. “Ik merkte na een tijdje dat het steeds minder lekker liep. Martien was nog steeds mijn beste vriend, maar aan de dames moest ik wennen en zij aan mij.

Caroline doelt met deze uitspraak in De Telegraaf op de dames Maxime en Erica Meiland. “Vergelijk het met vrienden met wie je drie weken op vakantie gaat. Op de laatste dag sta je dan ook net iets anders tegenover elkaar dan bij vertrek.”

Het was uiteindelijk toch niet zo’n goed idee om in te gaan wonen, aldus Caroline. “Inwonen bij een ander gezin heeft uiteindelijk een grotere impact gehad dan we vooraf hadden gedacht.”

Daar kwam nog het bed & breakfast-werk bij. “Continu al die gasten om ons heen, het zware werk, het anders tegen bepaalde zaken aankijken. Het maakte me oververmoeid. Uiteindelijk was het beter dat ik vertrok.

Na haar vertrek heeft Caroline nooit meer contact gehad met Martien. “Ze wonen nu erg teruggetrokken in de Achterhoek en dat past wel bij ze. Ze zijn namelijk graag ’met het gezin’.

Nu hoopt Caroline op een hereniging met Martien. “Misschien moeten Martien en ik samen een soort goedmaakshow maken. Dan rijd ik in een Cadillac bij hem langs en spelen we een soort Familiediner.

Het hele interview met Caroline van Eeden leest u op de Telegraaf-site.

Foto: SBS
25 Reacties op “Caroline klapt uit school: frictie met Meiland-dames”


 1. Henk

  Ik snap het verhaal! Het is een groot avontuur en je hebt geen idee waar je aan begint!

 2. Sem

  Keurige reactie, geen wraakzuchtige of gefrustreerde uitspraken. Klasse.

 3. Mensje van Steen

  Dit verhaal lijkt me dicht bij de waarheid te liggen.

  “Inwonen bij een ander gezin heeft uiteindelijk een grotere impact gehad dan we vooraf hadden gedacht.”: Had je vooraf ook kunnen bedenken.

 4. M.

  Vrouwen & ho.mos onder elkaar zijn altijd hatelijke, kattige. Vreemd soort ook bij dieren zie je dat gedrag terug komen.

 5. Flits Bom

  De doffer heeft haar dus een mes in de rug gestoken.

 6. Mark2

  Prima reactie en bewijst maar weer eens dat er dus GEEH ruzie was met Martien meiland. Al werd dit aangegrepen door vele om te melden wat een nep persoon matprtien meiland is.. naar mijn idee is hij als persoon wat gecultiveerd maar is hij wel degelijk echt!

 7. q8

  svp….minder minder minder meiland,
  hebben ze een klein suc6je,is ineens heel SBS gevuld met dezelfde koppen,
  straks doen ze ook t weerbericht, en krijgen we een” meilandjes ”
  dan moet je toch wel een heel leeg leven hebben.

 8. Zalmneusje

  Heel plausibel. Zo gaan die dingen.

 9. Remi

  Gelukkig krijgt kleine Clair dit allemaal niet mee.
  De ‘volwassenen’ zoeken het maar uit allemaal …l

 10. ronnie

  Caroline, nu moet je ook je bek houden. Als je klachten had, dan had je toen het moeten zeggen. Maar je zal wel geld krijgen voor je uitspraken. Dus niet doen

 11. Jantje

  Nou gewoon zoals het is. Niets verkeerds aan wat ze zegt. Alleen ongelofelijk naïef om bij een ander gezin te gaan inwonen omdat je bevriend bent met een persoon uit dat gezin.
  Dezelfde fout zijn de Meilandjes begaan bij Nadege. Die woonde weliswaar niet in maar de omgang met haar had veel zakelijker gemoeten. Wie gaat er nu op vakantie met zijn personeel? Niet gezond.

 12. Pettie Fart

  Een verkapte open sollicitatie om een format van de grond te krijgen bij 1 van de Tokkiezenders RTL of SBS. Zo niet origineel want een week of wat eerder zag ik hetzelfde idee al voorbijkomen.
  En eigenlijk weet je al dat dit er ook gaat komen. Als ze maar kunnen scoren met Meiland, incl. de fam. Meiland zelf. Ik geloof dat het ietwat slimmere volk ze nu al kotsbeu zijn, net zoals met H6. Alleen de diehard Tokkies met het iq van een loszittende stoeptegel blijven over.

  Daarnaast; overal waar vrouwen zijn is gedonder. De dames uit het gezin waren vast en zeker jaloers op de goede band die de gilnicht had met zijn platonische vriendin. Ja, dan krijg je dus stront aan de knikker en zullen ze er alles aan doen om je eruit te krijgen, de valse loeders.

 13. Joey

  Volgens mij was dat mens gewoon verliefd op Martien en die gaat Erica en Maxime echt niet verlaten voor haar hoor.. Hij kan niet zonder en met Erica. Dat gekibbel tussen is juist het leukste, als je dat met Caroline gedaan had, dan zou het geen leuk programma zijn.. Geen reunie voor hun twee, maak maar nieuwe vrienden. Martien heeft het veel te druk

 14. Viola

  En zo was het @Pettie Fart
  Precies zo is het gegaan en zal het in de toekomst gaan.
  Nu Nadège er ook nog bij en SBS kan het nog even uitmelken.

 15. nogeenkeer

  Vrouwen hebben het vaak over haantjes gedrag bij mannen, terwijl ze zichzelf niet begrijpen en hebben niet in de gaten met een gigantische “haantjes” probleem annex complex hebben.

 16. mark2

  Alsnog sbs was zou ik Caroline en martien samen op: paleis voor een prikkie zetten!

 17. Fina

  Vreselijke lui die Meiland familie Vooral Maxime en Martien. En dat arme kindje Wie heeft haar ooit zien spelen met een ander kind ? Altijd bij opa en oma Mamma heeft geen tijd, lees zin Die moeder id,is nog net te verdragen Van echt werken houden ze niet

 18. Gerda

  Ik noem het maar het Talpa effect..
  De laatste jaren zijn er rare dingen a/d hand op SBS6..
  Elders ook, maar SBS6 steekt er bovenuit..
  BNers contracteren, die je nimmer meer terugziet..
  Realityprogramma’s waar je bek, als gewoon mens tenminste, van open valt..
  De ene na de andere formule, om talenten te ontdekken..
  Die vervolgens ook nergens meer zijn op te sporen, op een enkeling na..
  Het lijkt wel of er ergens in het universum een planeet hangt, waar al die mensen, BNers, talenten en aanverwante zaken apart worden gehouden voor de grote boem…
  Weten Talpanezen meer dan wij?
  Er moet wel iets gaande zijn in omroepland..
  Aardbevingen, tsunami’s, tornado’s..
  Kapot gemaakt en niet meer te repareren…
  Dan hou je je hart vast, als mensen zich er weer in willen voegen..Geld, geld..het grote geld..
  Of een paard natuurlijk..
  Er wordt aan mensen getrokken, niets staat meer in de weg..
  Privacy lijkt men bereidt in te wisselen..
  Ga maar voor gek staan, dan krijg je de gouden Televizier-ring..
  Het kijkerspubliek smult er van en tevens verguisd men het…
  Allemaal naakte mensjes, zowel mentaal als fysiek…
  Je kunt je afvragen hoe dit verder zal gaan en wanneer de kentering komt..
  Maar Caroline ga er maar vanuit, dat velen slachtoffer zullen worden en het amper zullen overleven.
  Verdriet en pijn voor mensen die verblind waren..
  En onze planeet draait verder, met andere figuranten..

 19. John

  M.

  En bij mensen die zich M noemen!!!!!!!

 20. Curryworst

  John, ga stofzuigen!

 21. Teuntje

  Carolien en Martien waren heel grappig ERica enMaxime vonden dat maar niks kon je zien in de serie…. vond Carolien heel leuk met veel humor ze paste veel beter bij Martien

 22. Kritisch-Kijker

  Er werd eens vertelt dat Martien Caroline heeft leren kennen in de Amsterdamse gayscene. Het is dus een soort homomoeder/vriendin. Alleen heeft ze pech dat deze homo getrouwd is met een vrouw, kinderen heeft en het wel prima vind zo. Dan werkt homomoeder spelen blijkbaar niet zo lekker.

 23. Lies

  Maxime en Montana Meiland krijgen hun eigen programma. Ze gaan zwangere vrouwen helpen bij het inrichten van de babykamer.

 24. Curryworst

  Je hebt gelijk, Lies. Wat een troep brengt die familie op tv.
  Lies ziet het goed. Wij zijn beiden anti-Meiland (de neppe zakkenvullers)!

 25. Lies

  @Curryworst: wie zegt dat ik anti-Meiland ben? Is juist het leukste dat SBS op dit moment te bieden heeft?
  Dat Talpa er voor kiest om het lekker uit te melken, lijkt me trouwens geen goed idee….

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.