‘Ferry Doedens ontslagen door cocaïneterugval’

Geplaatst op vr 21 aug 2020 om 8:00

Het zou zomaar kunnen dat Ferry Doedens is ontslagen bij Goede Tijden Slechte Tijden vanwege een terugval in zijn cocaïneverslaving. Dat suggereert weekblad Party. Ferry begon in 2009 met acteren bij GTST, werd in 2015 aan de kant gezet vanwege zijn cocaïnehobby, ging afgelopen juni op non-actief na het niet naleven van de coronaregels en werd aan het begin van deze maand ontslagen. Waarom is niet helemaal duidelijk; het gaat volgens GTST om een verstoorde werkrelatie.

Party denkt dat het zomaar eens wéér te maken zou kunnen hebben met de coke. “Dat Ferry zelf begint over het niet nakomen van afspraken en het een lastige situatie noemt, doet bij veel mensen op social media een alarm-bel afgaan.

Die mensen brengen de cocaïneroddels weer naar boven, zo bericht de Party. “Verontrust vraagt men zich af, of Ferry misschien weer voor de cocaïne is gevallen.”

Het tijdschrift wijst er ook op dat Ferry tijdens het Gay Pride-weekend ook heeft gefeest met Gordon, die tevens vecht tegen een cocaïneverslaving.

Het is voor beide heren te hopen dat er geen sprake is van een terugval nu ze beiden zo krachtig van hun verslaving af zijn gekomen…

Jellinek

Verslavingskliniek Jellinek in Amsterdam zou het jammer vinden als Ferry is ontslagen vanwege een terugval. “Jammer is dat na een terugval sommigen de moed opgeven. Ook de omgeving of werkgevers geven het na een keer terugval vaak op.

De kunst voor degene die terugvalt, is om dat juist niet te doen en te proberen iets van de terugval te leren en de draad weer zo snel mogelijk op te pakken.

Zwitserland

Ferry is deze week weer teruggekeerd naar Nederland. Om zijn ontslag te verwerken is hij een weekje op vakantie gegaan naar Zwitserland. Voor Instagram maakte hij daar een hele fotoreportage.

Lees ook: ‘Ferry Doedens kan nu aan de slag als influencer’ (5 augustus)

Foto: RTL
21 Reacties op “‘Ferry Doedens ontslagen door cocaïneterugval’”


 1. Paul

  Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel.

 2. Norvo

  Hele gevaarlijke roddel. Je bent al veroordeeld zonder iets gedaan te hebben en het is onmogelijk te bewijzen dat het leugens zijn. Laten we in ieder geval voor Ferry zelf hopen dat ie z’n neus schoon heeft gehouden, dat maakt ’t leven er wel makkelijker op.

 3. Bart

  Het zou mc wel sieren om er even een vraagteken achter te zetten in de kop.

 4. Guttegut

  Wat Ferry doet is dus acteren. Echt waar??

 5. MolTalk

  Wie is Ferry Doedels?

 6. Mousse

  Wat weer een roddels, maar vooral veel aannames.

  Maar de genoemde bladen behoren niet voor niets tot de categorie roddelpers / journalistiek.

 7. p

  is natuurlijk wachten tot het filmpje online komt waar hij webcamsex heeft en drugs gebruikt.. GTST wil dit voor zijn natuurlijk.

 8. Bla bla chocoladevla

  Moet hij maar niet zoveel met Gordon omgaan. Die is ook weer terug gevallen. Waarschijnlijk gaan zijn concerten om die reden niet door.

 9. Quasimodo

  Tsjaa, de 1 zit aan de coke, de ander zit van s’morgens vroeg tot bedtijd aan de drank. Ook in flopserie GTST wordt dit eeuwige gezuip als heel normaal bestempeld.
  Ik weet niet wat erger is aangezien beide middelen een harddrug is….?

  Selectieve verontwaardiging is de nieuwe hype!

 10. Carl

  Het is RTL aardig gelukt om dat hele gedoe rond zijn webcamavonturen in de doofpot te stampen. Wat dat betreft is het hier soms net Rusland.

 11. Dries Roel Vink

  Tendentieus artikel, maar de onnozele en aandachtsgeile Ferry ligt daar vast niet wakker van …

 12. dylan

  Wat zijn we toch burgerlijk. Hij gebruikt af en toe wat en zit voor de webcam. Waarom is dat erg?

 13. echt nieuws

  Doedens is in juni al ontslagen. Niet nakomen van afspraken gaat over de incidenten daarvoor. Niets maar dan ook helemaal niets te maken met cocaïne. Party is het laagste van het laagste.

 14. Bert

  Fuck man, als je iedereen met een cokehobby in Hilversum de tent uit trapt wordt alleen Max geheugentrainer nog gemaakt…

 15. Schijt aan

  Je moet gewoon van de tyfuszooi afblijven, je weet dat t ff alles bij je leegmaakt, maar daarna zit je weer met de ellende. En daar beginnen ze weer. Stumpers!!!! Wees een vent of wijf en blijf er met klauwen van af.

 16. Schijt aan

  Je moet gewoon van de tyfuszooi afblijven, je weet dat t ff alles bij je leegmaakt, maar daarna zit je weer met de ellende. En daar beginnen ze weer. Stumpers!!!! Wees een vent of wijf en blijf er met klauwen van af. Totaal geen medelijden met dat soort mensen.

 17. Minder of Mirjam

  Veerboot Doedens kan misschien nu gaan werken in de haven van Rotterdam of Antwerpen, komt genoeg coke binnen daar.

 18. Gerda

  Het zal niet helpen als men een teruggevallen verslaafde alles ontneemt. Dan juist gaat een verslaafde door..Elke verslaafde heeft weleens een terugval, maar het perspectief op een toekomst maakt vaak, dat ze opnieuw gaan proberen af te kicken.
  Zet hem op Ferry!!

 19. AlexF

  Nou dan zou die wel zijn schemerlamp wel verkopen.

 20. AlexF

  De vraag is hoever endemol Ferry geholpen heeft om dit te voorkomen en hoever endemol aansprakelijk is hier in.

 21. BRAAK

  Ferry maakt geen goede- maar wel slechte tijden door, eigen schuld Junky.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.