‘Ferry Doedens ontslagen door cocaïneterugval’

Het zou zomaar kunnen dat Ferry Doedens is ontslagen bij Goede Tijden Slechte Tijden vanwege een terugval in zijn cocaïneverslaving. Dat suggereert weekblad Party. Ferry begon in 2009 met acteren bij GTST, werd in 2015 aan de kant gezet vanwege zijn cocaïnehobby, ging afgelopen juni op non-actief na het niet naleven van de coronaregels en werd aan het begin van deze maand ontslagen. Waarom is niet helemaal duidelijk; het gaat volgens GTST om een verstoorde werkrelatie.

Party denkt dat het zomaar eens wéér te maken zou kunnen hebben met de coke. “Dat Ferry zelf begint over het niet nakomen van afspraken en het een lastige situatie noemt, doet bij veel mensen op social media een alarm-bel afgaan.

Die mensen brengen de cocaïneroddels weer naar boven, zo bericht de Party. “Verontrust vraagt men zich af, of Ferry misschien weer voor de cocaïne is gevallen.”

Het tijdschrift wijst er ook op dat Ferry tijdens het Gay Pride-weekend ook heeft gefeest met Gordon, die tevens vecht tegen een cocaïneverslaving.

Het is voor beide heren te hopen dat er geen sprake is van een terugval nu ze beiden zo krachtig van hun verslaving af zijn gekomen…

Jellinek

Verslavingskliniek Jellinek in Amsterdam zou het jammer vinden als Ferry is ontslagen vanwege een terugval. “Jammer is dat na een terugval sommigen de moed opgeven. Ook de omgeving of werkgevers geven het na een keer terugval vaak op.

De kunst voor degene die terugvalt, is om dat juist niet te doen en te proberen iets van de terugval te leren en de draad weer zo snel mogelijk op te pakken.

Zwitserland

Ferry is deze week weer teruggekeerd naar Nederland. Om zijn ontslag te verwerken is hij een weekje op vakantie gegaan naar Zwitserland. Voor Instagram maakte hij daar een hele fotoreportage.

Lees ook: ‘Ferry Doedens kan nu aan de slag als influencer’ (5 augustus)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen