Sylvie Meis woest over bikini battle met Linda de Mol

Geplaatst op za 01 aug 2020 om 11:45

Sylvie Meis ergert zich dood aan het online programma VIPstagram van het Duitse RTL, waarin vandaag de ‘bikini battle’ tussen haar en Linda de Mol wordt besproken. Dat laat ze weten op Instagram. Sylvie kennen we al in bikini – je vraagt je af of ze überhaupt iets anders in haar garderobekast heeft hangen – maar ook van Linda weten we nu hoe ze er op het strand bij loopt: in bikini siert ze de nieuwste cover van haar tijdschrift. Een leuk onderwerp voor een ‘bikini battle’, dacht RTL.

De presentatoren laten eerst wat foto’s van Sylvie zien en bezigen vervolgens termen als ‘slankheidswaanzin’. Ze geven de voorkeur aan Linda, die laat zien dat de gemiddelde vrouw zich helemaal nergens voor hoeft te schamen. Ze is niet zo ‘gekunsteld’ als Sylvie, klinkt het.

Wat ís dit voor iets, briest Sylvie. “Are you body shaming me?“, vraagt ze de redactie van het programma. “Persoonlijk ken ik de twee presentatoren van dit format niet (dat zal ongetwijfeld veranderen na deze story 😂), maar laat me dit erover zeggen.

Dan komt het. “Ik ben 42 en heb veel dingen overleefd in mijn leven. Ik werk hard aan mijn carrière en ja: ik werk ook hard in de gym, maar niet omdat het me blij maakt om perfectie na te streven.”

Ik hou van alle types vrouwenlichamen en ik respecteer ze allemaal en dat het mogelijk is dat ze die in volle glorie laten zien (zoals Linda de Mol), maar PLEASE shame me niet omdat ik van mijn eigen lichaam hou en hoe ik eruit zie.”

Het Duitse online programmaatje kunt u hier bekijken.

Foto: SBS
29 Reacties op “Sylvie Meis woest over bikini battle met Linda de Mol”


 1. Peter de Koning

  De leegte voorbij Meis die haar huwelijk en haar lijf verkoopt zonder gene Meis is een product een marketing tool die weer met een andere bikini door een tuin baggert van een 7 sterren hotel die de pers belt als ze met weer een nieuwe lovert en bikini de zee komt als een James Bond girl. Zelden z’on egocentrische dame gezien.

 2. Queef Queen

  Waarover gaat dit?

 3. Curryworst

  Dus je gaat met je strakke afgetrainde lijf paraderen in bikini met om je heen de gehele Duitse paparazzi, die Sylvie waarschijnlijk zelf eerst gebeld heeft, en als je dan beoordeeld wordt op je voorkomen begin je over bodyshamen?
  Logisch…

 4. Matthijs Zelf.

  Duitse Story.

 5. WEST*

  wat een verhaal !!!!! goed bezig hier !

 6. Simon Dekker

  Ugh. Sylvie.

 7. Zalmneusje

  Ze spreekt zichzelf gigantisch tegen. Want met haar uitspraak dat ze ‘geen perfectie nastreeft’ zegt ze dat een strak en slank lichaam perfect is en andere lichaamsvormen dus imperfect zijn.

 8. Suckerpunch, de enige en de echte

  Sylvie was wel een tijdje een “schoonheids ideaal”… Doordat zij altijd zo opgehemeld werdt in de media en de bladen als perfect voelde veel meiden zich minderwaardig met alle gevolgen nadien.

  Bedankt daarvoor Sylvie.

  Lock her up, lock her up!

 9. ZeerNetteDame

  De favoriete ‘belediging’ van Sylvie Meis: Ken ik jou? Nou, die ken ik niet, whihihi! Ik ben tenminste bekend en perfect. Kijk maar naar mijn gefotoshopte plaatjes *talk 2 the hand. He bah, heb ik Damian weer dit weekend? Dat rotkind schopt ook altijd mijn plannen in de war!

 10. Trudy

  Egocentrische Geldwolf à la lettre : Sylvie Meis

 11. MediaPrak

  Je hoopt dat de aandacht van de media voor aandachtstrekker Sylvie Meis met het klimmen der jaren vanzelf afneemt. Maarja, dan zie de aandacht voor 70plusser Corrie (Breukhoven) Witteman. Wie heeft ’t nog over haar ex’ s platenzaken, de helicopter is al weer lang geleden van ’t dak van het voormalig distributiecentrum in Alexanderpilder gehaald. Maar Corrie weet de kappersblaadjes nog moeiteloos te halen. Ergo, nog minstens 30 jaar Sylvie..

 12. Teuntje

  Linda denkt dat ze nog jong is en mee kan doen ze kan toch niet tegen een Meis op Linda is een plastic pop ze heeft alles laten doen aan lijf en gezicht iedere dag een personal trainer en dan vinden ze het gek dat Meis in de sportschool zit om haar lichaam te trainen LInda doet hetzelfde zielig persoon

 13. Umfufu

  Meis heeft haar uiterlijk tot haar produkt gemaakt, en verdient er goed geld mee.
  Reclame kosten heeft ze niet, ze staat regelmatig in “de bladen” en wordt nog gevraagd om een een keur aan programmas op te luisteren.
  Iedereen kan er van alles van vinden, maar ze boert goed, en hopelijk zorgt ze voor kapitaal voordat de aandacht voor haar persoon verslapt.
  Voor een leeghoofd is ze best slim bezig.
  Wellicht nog een keer knallen door in de Duitse Playboy te verschijnen, en ze kan met pensioen.

 14. Walter

  Goed bezig Linda

 15. GFY

  Vallen die presentatoren wel op vrouwen? Ook zeggen ze dat Sylvie Meis er geknutseld uitziet, terwijl het Linda de Mol is die een abonnement bij decplastische chirurg heeft. De omgedraaide wereld. En al die vrouwen die zich zo jaloers uitlaten over Meis….kom op zeg niet iedereen kan er zo goed uitzien als haar en ze traint er ook hard voor, kun je van de meeste niet zeggen haha. Tja wie mooi wil zijn moet pijn lijden he

 16. HadieDave

  Wie is dat jongetje?

 17. M

  H0ER!

 18. Burp

  Die Sylvie Meis is zo’m ontzettend sneu mens. Altijd heeft ze het over de borstkanker dar ze heeft overleefd, maar man wat is dat wijf fake zeg!

 19. Ivic

  De haat naar Sylvie is groot .. en waarom ? Omdat iedereen zo’n vier dik Nederlands wijf thuis heeft zitten die niet kan koken.. en de vrouwen zijn allemaal jaloers

 20. Klaas Flink

  Get a life met je 42 jaar, kinderachtig vrouwtje

 21. ik allah ben de grootste l

  de twee grootste botox heksen van de nederlandse tv

 22. Berenboot

  Silvies heeft gelijk. En dat er vele meiden ongelukkig worden door haar voortdurende killerbody waarmee ze in de media verschijnt heeft vast te maken met het feit dat die meisjes die dat zien, zwak zijn, toch? Silvies?

 23. Wil van Bil

  Een wandelende creditkaart met ongezonde perkament verbrande huid, verder is het niks dat mens.

 24. Bill Battenberg

  Een blote billen battle lijkt me ook wel wat.
  Bekende persoonlijkheden figuurlijk met de billen bloot. Bijvoorbeeld een battle tussen Willem-Alexander en Bill Gates. Ga nou maar eens met de billen bloot over wat jullie nou precies bedoelen met het nieuwe normaal, ongekunsteld, dus zonder prik tegen de zenuwen.

 25. Eva Quirinius

  Umfufu … prima gezegd. Sylvie heeft het prima geregeld.

 26. Peter de Koning

  Poppenmeisje ✔️

 27. Ben

  Haar leven startte met niets, is helemaal niets en eindugd zoals het ooit begin met niets.

 28. Ben

  De 2 rtl presentatoren zijn hoogst verbaast. We werden betaalt om te zorgen voor aandacht. En nu is het weer niet goed. Die sylvie weet ook niet wat ze wil.

 29. Henk

  @Ben
  Verbaasd.
  Betaald.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.