Sylvie Meis woest over bikini battle met Linda de Mol

Sylvie Meis ergert zich dood aan het online programma VIPstagram van het Duitse RTL, waarin vandaag de ‘bikini battle’ tussen haar en Linda de Mol wordt besproken. Dat laat ze weten op Instagram. Sylvie kennen we al in bikini – je vraagt je af of ze überhaupt iets anders in haar garderobekast heeft hangen – maar ook van Linda weten we nu hoe ze er op het strand bij loopt: in bikini siert ze de nieuwste cover van haar tijdschrift. Een leuk onderwerp voor een ‘bikini battle’, dacht RTL.

De presentatoren laten eerst wat foto’s van Sylvie zien en bezigen vervolgens termen als ‘slankheidswaanzin’. Ze geven de voorkeur aan Linda, die laat zien dat de gemiddelde vrouw zich helemaal nergens voor hoeft te schamen. Ze is niet zo ‘gekunsteld’ als Sylvie, klinkt het.

Wat ís dit voor iets, briest Sylvie. “Are you body shaming me?“, vraagt ze de redactie van het programma. “Persoonlijk ken ik de twee presentatoren van dit format niet (dat zal ongetwijfeld veranderen na deze story 😂), maar laat me dit erover zeggen.

Dan komt het. “Ik ben 42 en heb veel dingen overleefd in mijn leven. Ik werk hard aan mijn carrière en ja: ik werk ook hard in de gym, maar niet omdat het me blij maakt om perfectie na te streven.”

Ik hou van alle types vrouwenlichamen en ik respecteer ze allemaal en dat het mogelijk is dat ze die in volle glorie laten zien (zoals Linda de Mol), maar PLEASE shame me niet omdat ik van mijn eigen lichaam hou en hoe ik eruit zie.”

Het Duitse online programmaatje kunt u hier bekijken.

Foto: SBS

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen