Maxime Meiland werkte aan erotische webcamsite

Maxime Meiland is veruit het stoutste lid van de omstreden tv-familie Meiland. Nadat eerder al aan het licht kwam dat ze haar halve kledinglijn heeft gekopieerd van AliExpress, komt nu naar buiten dat ze op 19-jarige leeftijd aan een erotische webcamsite werkte. Het is de Party die er deze week groot mee uitpakt op de cover. Het showblad vond gegevens van de KvK, waar op 20 juli 2016 het bedrijf Divine Live werd ingeschreven. ‘Officieel document legt pikant geheim Maxime Meiland bloot’, klink het.

Hoofdredacteur Chantal Braspenning is zich helemaal lam geschrokken. “Maxime gaf eerder al toe dat ze vroeger nogal rebels was, maar van deze ontdekking was ik toch wel even stil.”

Party ontdekte dat er iets is waar Maxime over zwijgt in de media. “Iets dat wellicht mensen zal schokken.”

Divine Live betrof een eenmanszaak die op naam stond van Maxime Meiland. “De activiteit waar Divine Live zich, volgens de officiële KvK-gegevens, mee bezighield staat omschreven als ‘erotische webcam site’.”

Tijdens het onderzoek vond Party ook nog een Facebook-pagina van Divine Live waar modellen werden geworven ‘met een mooie en verzorgde uitstraling’. “Haar ouders zullen blij zijn dat zij zich nu volledig richt op haar kledinglijn.”

RTL Boulevard heeft de manager van Maxime gebeld. “Want klopt dit allemaal wel? Het verhaal is dat Maxime kennelijk niet verder is gekomen dan een inschrijving bij de Kamer van Koophandel, en daarmee is de kous af.”

Foto: Instagram

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen