Gevaarlijke wegsituatie Landsmeer: Dave Roelvink op e-step

De inwoners van Landsmeer doen er goed aan om vandaag extra waakzaamheid te betrachten bij verplaatsingen op de openbare weg. Dave Roelvink is namelijk gesignaleerd op zijn nieuwe elektrische step. “Goedemorgen toppers, ik word echt een GroenLinks-gozer ouwe. Helemaal milieubewust, ouwe. Een elektrische step, ouwe. Een hele hippe gozer, ouwe. Een hele hippe gozer geworden“, zegt hij in een story op Instagram, waarin hij zijn nieuwe e-step laat zien.

Dave en vervoersmiddelen zijn een levensgevaarlijke combinatie, maar toch durft hij het aan om weer eens rare capriolen uit te halen. De e-step waarmee hij zich verplaatst is namelijk helemaal niet toegestaan op de openbare weg.

Toch probeert Dave zijn e-step uit. Op zijn socials is te zien hoe hij ermee over de Dorpsstraat in Landsmeer scheurt, waar veel onschuldige mensen lopen en fietsen, bijvoorbeeld om naar de viskraam te gaan. Zij hopen natuurlijk allen levend thuis te komen.

Laatst reed Dave vlakbij het Leidseplein in Amsterdam met een geleende Lamborghini tegen een verkeerslicht aan, waardoor de hele auto in de prak lag. Gelukkig stond die paal er, want anders had hij zomaar eens op een mensenmenigte in kunnen rijden.

Gezien de vele gevaarlijke verkeersincidenten met Dave Roelvink heerst er bij sommige partijen de angst dat hij op een dag iemand dood zal rijden. “Het is voor Dave fantastisch dat het goed is afgelopen, maar stél dat hij inderdaad iemand geraakt had en dat er iemand in het ziekenhuis gewond of dóód was geweest, dan was zijn leven nooit meer hetzelfde geweest en ook niet van het slachtoffer“, merkte Albert Verlinde bijvoorbeeld op.

Andere bekende inwoners van Landsmeer zijn Froukje de Both, Carlo Boszhard, Ron Boszhard, Wil Boszhard en Fajah Lourens.

Lees ook: Dave Roelvink: ‘Media doen mij geestelijk veel pijn’ (28 juli)

Foto: YouTube

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen