André Hazes jr.: ‘Men denkt dat ik zélf Shownieuws bel!’

Geplaatst op wo 12 aug 2020 om 11:00

André Hazes jr. denkt dat er veel mensen zijn die denken dat hij zélf naar RTL Boulevard of SBS Shownieuws belt of zijn foto in het socialsrubriekje mag. Dat vertelt hij in de Grazia. André is momenteel de hotste BN’er in de showmedia: élke scheet die hij laat wordt opgesnoven door de roddelpers. Zelf ziet hij dat ook gebeuren. “Zó! Weet je wat voor mij de nekbreker is? Dat stomme social media. Ik vind het té leuk om daar van alles te doen en delen“, legt de zanger uit.

Vrijwel elke Insta-post die hij plaatst wordt nieuws. “Het gevolg is wel dat mensen denken dat ik zelf Shownieuws bel en zeg: ‘Pak dit maar van mijn Instagram’. Nee, ik deel daar gewoon mijn leven.”

Doordat de media zó in zijn nek zit, is zijn social-media-gedrag wel veranderd. “Op een gegeven moment ging het te ver; álles wat ik deed zag je in de pers terug. Dat ging mensen irriteren en hoe eigenwijs ik ook ben, ik moet wel een beetje naar ze luisteren. Want als ze me straks zat zijn, wat moet ik dan?

Nu gebruik ik mijn Instagram negentig procent minder en post bijna niks. En ik merk dat het helpt, want het gaat ook een keer lekker niet over mij.”

In het afgelopen etmaal heeft André slechts vier Insta-stories geplaatst. Zo laat hij onder meer zien hoe hij op een fitnessapparaat zijn kuiten aan het trainen is.

Foto: SBS
34 Reacties op “André Hazes jr.: ‘Men denkt dat ik zélf Shownieuws bel!’”


 1. idioot

  het is hem gegund. scheelt een uitkeringstrekker

 2. Dj

  Je hebt weleens verteld dat je niet zonder de aandacht kan.

 3. Kriss Kattenpis

  Je hebt weleens verteld dat je niet zonder de aandacht kan dat je daar verslaafd aan bent.

 4. Peter de Koning

  Grappig dat zijn zelfbeeld niet klopt. De meeste reacties hier wijzen uit dat niemand echt op deze Hazes zit te wachten. En. Shownieuws is een witwas machine voor artiesten. Dre staat onder contract dus die moet goed en positief in de spotlights staan. Hij geeft het ook toe dat hij verslaafd is aan aandacht. Tenslotte zouden ze zoonlief uit de camera ‘s laten maar daar is niets van te merken. Na het incident met Bridget en de manier waarop hij en zijn team daar mee is omgegaan heb ik weinig meer met deze volkszanger en eerlijk ik mag hem niet meer.

 5. Curryworst

  Van Dreetje weten we alles.
  Maar van zijn Monique nagenoeg niets. Wat deed zij en met wie ging zij eigenlijk voordat hij in haar leven kwam?

 6. Paul

  Geniet ervan knul

 7. Call-Girl

  Dreetje Junior heeft echt veel hoeren geneukt.

 8. Kip Assen

  Best wel een beetje triest dat je als volwassen man wordt aangesproken met knul. Dan word je toch niet helemaal serieus genomen.

 9. Viola

  @Curryworst, ik dacht dat ze bij Thomas Cook werkte, op kantoor reisorganisatie.

 10. Captain Caveman

  Het is geen volkszanger. Liedjes overkrijsen van anderen is gewoon NEP! Uitgekauwd repertoire waar toch honderdduizenden tegelijk op afkomen. Van die afgerichte mannetjes met een plastic glas half lauw evenementen bier en ondertussen strak onder de knoet van haar!

 11. Anna Hezbollah

  Ik hoop dat hij zich een dezer dagen doodrijdt of zo.

 12. Gr.

  @Anna, wat bedoel je met of zo?

 13. Teuntje

  Tokkie moet men negeren

 14. Suckerpunch, de enige en de ekte!

  Ik denk echt nooit aan A hazes Jr, en ook niet aan zn lelijke vieze zus die soms niet douched.

 15. iemand

  Nou Curryworst dat vraag ik me ook af ze was 37 jaar toen ze Andre leerde kennen ze had zo al een huwelijk en kinderen kunnen hebben. Maar blijkbaar was ze altijd maagd geweest. Iedere dag hoor je Andre en Monique zeggen dat er geen foto’s meer van de kleine publiceren omdat hij het anders moeilijk krijgt op school maar er iedere dag weer foto’s te zien zijn. Ik denk eerder dat het voor de kleine tegenvalt op school omdat hij daar er achter komt dat ze geen ruk voorstellen.

 16. Tycho Graagnat

  Boeie!
  Afkomst verloochend zich immers nooit. Product van twee ouders met bedenkelijk niveau, dom geboren, nooit wijzer geworden. De jongen kan het niet helpen, het lag al in het DNA opgeslagen.

 17. Abij

  Als hij een dag niet in het nieuws is geweest word hij ziek! Ik kijk al niet meer naar show programma’s omdat ik van dit KIND niets wil horen of zien! Hij word er echt wel goed voor betaald om in het nieuws te blijven! Maar ik denk dat velen met mij deze jongen en familie wel uit kunnen kotsen!

 18. G.ossip

  Deze stoeprandloper moet massaal genegeerd worden,schiet je niks mee op en die kamper van een meid van hem idem dito,hup opzouten met deze hoge tokkie gehalte.

 19. rob

  staat gewoon in zijn contract. domme gezwam van die talentloze kabouter

 20. Annoniemus

  Wat zijn vader in zijn kleine teen had , heeft bagger junior nog niet in z’n hele lijf !

 21. Pettie Fart

  Optiefen met die kutfamilie!!! Blijkbaar niet goed genoeg geluisterd want iedereen is je al heel lange tijd meer dan zat!!!!Die goedkope golddigger van een deurmat, dat wijf van je, zijn we ook meer dan zat!!! En nu ik toch bezig ben: dat kutkind van jullie ben ik ook meer dan zat!!! Ongelooflijke aandachtshoeren!Om te kotsen zijn jullie!!!

 22. Master Beer

  Rachel had hem moeten doorslikken.

 23. Danny van Fok!

  Ik zou die monique wel palen!

 24. Meneer Kaktus

  @Danny

  Ik ook wel!

 25. Kale Kop

  @Dikke Danny van Fok
  Jij zou Nikki Tutorials ook wel palen met je micro-penis.

 26. AlexF

  nee dat doe je niet klopt. Alleen john word wel gek van je verzoekjes

 27. Ikke

  Het wordt tijd dat je eens volwassen gedrag gaat vertonen, is beter voor je kind.

 28. chris?

  Hou toch eens op met dat vervelende kereltje.

 29. Donald Dumb

  ‘Want als ze me straks zat zijn’
  Straks? Men is hem al een tijdje zat, maar heeft dat duidelijk nog niet door…

 30. Bridget

  Je mag altijd weer een keer op mij trainen, bikkel.

 31. Echte Angela

  Helemaal met Dreetje eens. Met name de pauperige Telegraaf en het AD zijn er als de kippen bij om een insta-tje op hun website te zetten, bij gebrek aan serieuze nieuwsberichten. Het betreft dus met name de journalistieke zwakke dagbladen.

 32. Ferdinand Bomhoff

  Ja zo is het.
  Als dinges dronken is dan belt hij met Evert en Rob en al z’n andere maatjes.. de volgende dag is hij dat weer vergeten en leest hij tot zijn stomme verbazing dat hij een fan heeft lopen palen achter het podium.
  Terwijl hij dat moment nou juist aan het verdringen was met bier.
  Dat is wat roem met je doet.
  Veel zuipen en neuken en alles weer proberen te vergeten maar wel stiekem genieten als je liefdesleven op straat komt te liggen. Proost. Waren er maar meer mensen als Dré, eerlijk en recht door zee.

 33. Jan de 💩

  Een artiest wiens levensmotto ‘graai alles wat je kan’ is , neem ik niet serieus .

 34. Peter de Koning

  Aandachts h oer tje

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.