André Hazes jr.: ‘Men denkt dat ik zélf Shownieuws bel!’

André Hazes jr. denkt dat er veel mensen zijn die denken dat hij zélf naar RTL Boulevard of SBS Shownieuws belt of zijn foto in het socialsrubriekje mag. Dat vertelt hij in de Grazia. André is momenteel de hotste BN’er in de showmedia: élke scheet die hij laat wordt opgesnoven door de roddelpers. Zelf ziet hij dat ook gebeuren. “Zó! Weet je wat voor mij de nekbreker is? Dat stomme social media. Ik vind het té leuk om daar van alles te doen en delen“, legt de zanger uit.

Vrijwel elke Insta-post die hij plaatst wordt nieuws. “Het gevolg is wel dat mensen denken dat ik zelf Shownieuws bel en zeg: ‘Pak dit maar van mijn Instagram’. Nee, ik deel daar gewoon mijn leven.”

Doordat de media zó in zijn nek zit, is zijn social-media-gedrag wel veranderd. “Op een gegeven moment ging het te ver; álles wat ik deed zag je in de pers terug. Dat ging mensen irriteren en hoe eigenwijs ik ook ben, ik moet wel een beetje naar ze luisteren. Want als ze me straks zat zijn, wat moet ik dan?

Nu gebruik ik mijn Instagram negentig procent minder en post bijna niks. En ik merk dat het helpt, want het gaat ook een keer lekker niet over mij.”

In het afgelopen etmaal heeft André slechts vier Insta-stories geplaatst. Zo laat hij onder meer zien hoe hij op een fitnessapparaat zijn kuiten aan het trainen is.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen