Dries Roelvink vindt media te negatief over zoon Dave

Dries Roelvink vindt dat de media te negatief zijn over zijn zoon Dave. Hij vindt het niet prettig dat steeds wordt opgerakeld wat Dave allemaal op zijn kerfstok heeft. Dat laat hij weten aan Veronica Magazine. ‘Stop making stupid people famous’: je hoort het vaak als het over types als Dave gaat. Door de tv-soap van vader Dries is hij een bekende Nederlander geworden en nu verdient hij al jaren goud geld met het draaien van plaatsjes, waar je dus totaal geen opleiding voor nodig hebt.

Tussen het draaien van plaatjes door hangt hij regelmatig de wegpiraat uit. Hij moest al een keer worden klemgereden toen hij stomdronken over de A10 aan het racen was en laatst parkeerde hij in Amsterdam een Lamborghini tegen een stoplicht aan.

Wat vindt Dries van al die negatieve aandacht voor Dave? “Innerlijk word ik daar weleens wat bozig om. Als Dave zo’n Lamborghini in elkaar rijdt, wordt er meteen van uitgegaan dat hij weer met alcohol achter het stuur is gaan zitten. Vervolgens komt er een opsomming van wat hij nog meer op zijn kerfstok heeft. Dat vind ik niet eerlijk.”

Het lijkt wel alsof de media massaal Daveje aan het pesten is, vindt hij. “Het was een ongeluk, maar ik zie de koppen dan alweer voor me. Op social media wordt het al helemaal grof. Een enkele keer kan ik me niet beheersen en geef ik antwoord op Twitter: ‘Kijk even in de spiegel, hou je kop.’”

Zelf voelt Dave zich ook een slachtoffer van de media. Hij stelt dat de media hem geestelijk veel pijn doen.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen