Big Brother-Kelly: ‘Nu is Nikkie nog de troeteltrans’

Geplaatst op wo 12 aug 2020 om 12:15

Nikkie de Jager, beter bekend als YouTube-ster NikkieTutorials, kreeg in het begin van het jaar veel positieve reacties op haar coming-out als transgender. Ze zit nu in de troeteltrans-fase. Dat zegt Kelly van der Veer, die in 2001 de beroemdste transgender van het land werd door haar deelname aan Big Brother, in Nieuwe Revu. Kelly merkte bij zichzelf dat er na de troeteltrans-fase een andere fase aanbrak. Zij kreeg toen namelijk best veel haatreacties te verwerken.

Als transseksueel zul je nooit helemaal geaccepteerd worden, zegt Kelly. “Kijk, in het begin ben je de ‘troeteltrans’ en vindt iedereen je geweldig. Daarna is de jeu ervan af en dan gaan haters je onderuit halen.

Hoe moet je met die haters omgaan? “Als ik haar een advies mag geven, zou ik lekker een dikke middelvinger opsteken naar mensen die vervelend doen.”

Nikkie is veel succesvoller dan Kelly. Waar Nikkie een succesvolle carrière heeft opgebouwd via YouTube, staat Kelly ergens achter het raam. Dat ziet ook Kelly wel in. “Ze ziet er geweldig uit, heeft 12,5 miljoen volgers op haar social media en maakt zelfs Lady Gaga op. Wie doet haar wat?

Dat niet iedereen positief reageert op transgenders, heeft Nikkie ook gemerkt bij de familie van haar vader. Kelly: “Over de familie van haar vader: die zitten waarschijnlijk vooraan in de kerk, maar zodra ze weer thuis zijn, lopen ze zelf in een jurk. Zet dat er maar bij.”

Foto: YouTube
42 Reacties op “Big Brother-Kelly: ‘Nu is Nikkie nog de troeteltrans’”


 1. Wyatt

  Zo leeft hij ook nog?

 2. Dries Roel Vink

  Pleur op met al die lelijke, ongebouwde plofkippen. Ziet er niet uit. Kelly is oliedom en Nikkie met zijn bolle kop is niet alleen dom, maar ziet er ook uit alsof hij elk moment uit elkaar kan spatten.

 3. Sem

  12 jaar geleden maakte Hugo Borst een docu over de worsteling en het verdriet van de vader van Kelly vd Veer: https://www.vpro.nl/speel~VPRO_1132913~kelly-en-anton-van-der-veer-over-vaders-en-zonen~.html

 4. Mono

  Ik denk dat de acceptatie van transgenders door figuren als Kelly jammer genoeg veel minder snel is gegaan dan had gemoeten. Als een van de weinige transgenders in de media had ze destijds een enorm positief beeld van de transgender kunnen neerzetten. In plaats daarvan zat ze in shows als Jensen en werd het door al dat camgedoe juist een rariteit, wat niet had gemoeten.

 5. Curryworst

  Zo gauw ze stoppen met het slikken van hun medicijnen beginnen ze weer een zware stem te krijgen en er als een kerel uit te zien.
  Dus hoe zo ik ben een vrouw?
  Deze illusie is mogelijk gemaakt door de medische wetenschap.

 6. Tim

  Tja, Nikkie is tenminste niet ordinair en moet ook niet zonodig de hoer spelen. Nee, Nikkie maakt er met een creatieve geest wat van en wordt dus geheel terecht omarmd. Niet zo’n raadsel dus.

 7. Tsja

  Nikkie is een warme persoonlijkheid. Dat is Kelly nooit geweest. Zij zette zichzelf vanaf dag 1 als ordinaire doos neer op landelijke televisie.

 8. Paul

  Nikkie heeft veel meer verstand dan zaagselhoofd Kelly

 9. CB

  Zucht…. is het niet veels te warm voor dit soort bla bla?

 10. Dreetje Hazes

  Ik moet echt snel weer eens langs bij Kel.

 11. Pàkme van Agteren

  Heb het idee dat mensen zich nu al beginnen te ergeren aan Nikkie, maar met name omdat ze continu aandacht zoekt (door bijv. Trijntje aan de schandpaal te nagelen of steeds weer terug te komen op haar coming out).

 12. Pettie Fart

  Die Nikkie is zoals vele andere nichten, regenbooggekkies en omgebouwden een aandachtshoererend vals secreet! Alleen bij het deugvolk is dit secreet een troeteltrans.

  Helaas zijn er weinig transgenders die een beetje normaal doen. Zij die geen clown van zichzelf neerzetten verdienen mijn respect. De rest een dikke middelvinger!

 13. Zwarte Piet

  Als ze daardoor opgezette dikke lippen heeft en in de zon heeft gezeten wordt ze meteen verwijderd van facebook.

 14. John

  Pettie Fart,

  Jaloers? Ze hoef zich om jou getetter niet druk te maken, heeft
  ondertussen geld genoeg en ’n prachtig huis.

 15. Master Beer

  Ik zag onlangs een close-up foto van Nikkie zonder make up op. Wat is hij dan lelijk zeg. Die moet echt zijn geld terug vragen bij de plastisch chirurg.

 16. Pettie Fart

  Wat een leeghoofd ben jij, John. Alsof veel geld een een huis waar elke mongooltje je kan overvallen zo geweldig is. Het hoogst haalbare in een mensenleven. Bwhehe.

  Ik heb geen miljoenen, desondanks hoef ik geen dubbeltje om te draaien. Ik heb een heel tof appartement aan het water! Ik durf te wedden dat Nikkie jaloerser op mij zal zijn dan dat jij denkt dat iedereen jaloers is op een omgebouwde kerel. En niet in de laatste plaats omdat ik een echte strakke kut heb met een werkende clitoris, waar Nikkie alleen maar van kan dromen.
  Nee, Johnnieponnie, mijn leven is juist jaloersmakend!
  Jouw leven bestaat alleen maar uit dromen over geld en een huis en het likken aan de nepkut van Nikkie.
  Veel plezier nog op je kamertje bij pappie en mammie met je 2,50 euro aan weekgeld! Dag Johnnie.

 17. Corry Jankbal

  Een troeteltrans van 194 cm bij 130 kilogram, tuuurlijk……

  Ik zeg zwart wit schilderen en in de wei ermee!

 18. Danny van Fok!

  Ik zou die transgenders wel palen!

 19. ton

  Het blijven bouwdozen.

 20. Dikkie Dik

  Nikki dat is toch dat wandelend verf blik en surrogaat wijf?
  Zonder die verf klodders is ze niet om aan te zien!

 21. Teuntje

  Nikkie is een verwaand mens Kelly heeft gelijk

 22. Whitedog

  Als jullie één ding bewijzen is het dat velen inderdaad absoluut niet tolerant zijn naar mensen die anders zijn dan standaard. Nederland is helemaal geen tolerant land, kijk maar naar de reacties hierboven. Op zich wel triest dat er anno 2020 nog zoveel mensen die zo kortzichtig zijn.

 23. Daantje

  Waarom willen transgenders altijd dat wij dat weten? Het interesseert mij geen reet of iemand transgender is. Net zoals homo etc. Dring dit niet op en gedraag je normaal. Jullie stoppen jezelf in een hokje

 24. dd

  Alles maar ook alles is nep aan Nikkie, of hij nu gelukkig is?
  En nog aandacht willen ook, triest.

 25. Ikke

  Als Nikkie nu gelukkig is laat haar dat zijn. Hebben wij geen voor of nadeel van en hou op met je negatieve kritieken. Besteed je tijd ergens anders aan!

 26. HalloJumbo

  Varken.

 27. Waarom worden mijn berichten tegengehouden?

  Ik vind het raar en onsmakelijk. Ik snap niet waarom ik gedwongen moet worden om dit als norm te zien.

 28. Rob de Nijs

  Ik krijg er vooral een bang hart van. SMH.

 29. Dr. Bibber

  Kelly wie?

 30. Edgar van de PLUS

  Ik vind het wel een knap wijfie

 31. Pieter

  Nikkie is helemaal geen troeteltrans, Kelly.
  De enigste troeteltrans van het land ben jij!
  Nikkie is niets anders dan een lelijke omgebouwde vrachtwagenchauffeur met een nagemaakt hysterisch Amerikaans accent en een flutblogje op YT waar alleen nog gemankeerde genderbendertjes uit over de heleereld naar kijken. Nikkie Freakshow is een freakshow en blijft een freakshow, en ze is vele malen enger dan Kelly van der Veer. Echt hoor. Die is écht héél erg eng.

 32. Honest

  Wow wat geweldig om te zien, de need is er niet eens om het tegendeel van dit artikel te bewijzen, nee fuck dat, andere neerhalen om jezelf ietsjes beter te laten voelen dan je bent. laat zien hoe kortzichtig we zijn met z’n allen…

 33. Kwatsch

  Afschaffen die flauwekul.
  Met pum geboren? Jammer dan!

 34. Onze Held Geert

  Al die mafkezen die maar op willen vallen, heb m’n buurmeisje in haar late tienerjaren zien veranderen van een meisje in een jongen.
  De strijd van haar/hem én de ouders , broer en zussen van dichtbij mee gemaakt.
  Je zal het maar hebben ! Maar al die heisa en toestanden om op te vallen vind ik veel te ver gaan.
  Wees wie je wil zijn maar ga niet op een schuit door A’dam.

 35. Klinknagel

  Wat heeft die kerel toch een enge kop.
  Zou kast h oo m oo Rutte op hem geilen stiekum?

 36. Suckerpunch, de enige en de ekte!

  Ik vind het nog steeds intens hilarisch dat hij is overvallen in zijn eigen huis. Wellicht snapt hij nu dat het leven niet altijd gaat zoals jij wilt en dat er ook mensen zijn die niet het beste met je voorhebben. En het mooiste is; je bent niet onschendbaar met je 12 miljoen lelijke kut volgers; whocares!

  Moet hij maar niet zo lopen patsen met zn spullen en de celebrity’s die hij opgemaakt heeft.

 37. Joke

  Nikki is een schat van een meid ,die het gemaakt heeft in de wereld waar de mensen jaloers om zijn ,Nikki blijf zo als je bent heel veel geluk met je. Vriend ,en laat de mensen maar praten .die zijn niet wijzer

 38. Joke

  Nikki is een schat van een meid ,die het gemaakt heeft in de wereld waar de mensen jaloers om zijn.
  Nikki heel veel geluk toegewenst met je vriend

 39. Joke

  Laat iedereen in zijn waarde ,Nikki is een schat van een meid ,veel geluk toegewenst samen met je vriend

 40. Suckerpunch, de enige en de ekte!

  Joke het was na een keer al duidelijk hoor dat je een fangirl bent van Nikki, gaat het wel?

  Wellicht moet je je beperken tot het intypen van complete website adressen in de google zoekbalk en dan op het bovenste search result klikken.

  Discussieren op internet is nog te moeilijk voor u

 41. Toni Macaroni

  Joke.
  Nikkie is geen meisje hoor.
  Het is een jongetje met een make-up fetisj en in z’n jonge jaren waren z’n ouders er voor hem om hem te helpen met het ontwikkelen van een Jongetjes identiteit.
  Heel erg zielig. Fijn dat ie z’n enge dingetje op YouTube kan doen, maar het is niet echt knap of zo en heel veel mensen vinden het een geflopte Conchita Würst.
  En dát was dan nog een lékker wijf met een baard en een piemel, die Nikkie is een tonnetje ronde dik trom met een dikke kop. Dus… Kies maar uit.

 42. Arie Kanarie-45

  Nikkie is een leuke meid/jongen… Maar heeft ze nu wel of geen pik? Dat is mijn vraag van de dag.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.