Kinderen in angst: ‘Pakt Wendy van Dijk ons huis af?’

Geplaatst op vr 10 jul 2020 om 8:10

Robbert Boekema is helemaal over de zeik. Zijn DISQ-zakenpartner Wendy van Dijk heeft beslag laten leggen op zijn huis en vreest nu dat hij en zijn kinderen op straat komen te staan. Dat zegt hij deze week in de Weekend. Wendy en Robbert hebben een tijd lang samengewerkt aan hun fitnessbedrijf DISQ, maar er ontstond een verschil van inzicht en nu is het faillissement aangevraagd. Achter de schermen gaat het er heftig aan toe: Robbert klap nu uit de school over Wendy’s beslaglegging.

Wendy heeft beslag gelegd op Robberts huis én op zijn rekeningen. “Ik wil geen olie op het vuur gooien, maar dat klopt ja. Het is niet heel aardig, ik ben er niet blij mee natuurlijk. Je kunt je voorstellen dat het heel heftig is als je zoiets op je dak krijgt. Niet alleen voor mij, ook voor mijn gezin.

Zijn kinderen zijn doodsbang voor Wendy. “Mijn kinderen vragen mij: ‘Gaat Wendy van Dijk ons huis afpakken?’ Ze zijn heel bang dat we er uit moeten. Je kunt je voorstellen hoe dat voelt. Het is een héél heftige tijd.”

Robbert heeft het gevoel dat Wendy meedogenloos is. “Ik heb niet het idee dat zij verdrietig is. Ik vind het nogal wat ze beslag heeft gelegd. Mijn kinderen stel ik gerust met: ‘Ik zal er alles aan doen om dat te voorkomen’, maar met Wendy van Dijk weet je het nooit.”

Patstelling

Waarom heeft ze dan beslag laten leggen? “Daar laat ik me niet over uit, maar het faillissement is niet de enige rechtszaak die we hebben gehad in de afgelopen maand.

Er zijn in elk geval geen financiële problemen, meent hij. Toch is het faillissement aangevraagd. “Ja, dat kan dus blijkbaar. We zaten met DISQ niet in financieel zwaar weer. Wendy en ik zijn in een conflict verwikkeld.

Er is volgens Robbert een verschil van inzicht ontstaan. “Ik heb het concept verzonnen. Ík ben DISQ, het is míjn product. Wendy was het gezicht ervoor, zij zou zorgen voor de marketing, maar daar is het een en ander goed misgelopen. Ik denk dat Wendy daar andere ideeën over heeft.

Wendy schiet tekort qua marketing, vindt hij. Al een half jaar is Wendy niet te zien met haar DISQ. “Ik denk dat wij elkaar verloren zijn in hoe wij verder gaan in de toekomst. We hebben echt ieder de helft van de aandelen en zijn daardoor in een patstelling beland.

‘Al anderhalf jaar niet gezien’

Het conflict speelt al geruime tijd. “Ik heb haar anderhalf jaar geleden voor het laatst gezien en gesproken.”

Waarom belt hij haar niet even? “Dat heb ik geprobeerd, maar ik krijg geen contact. Ik heb geen idee waar Wendy is.”

Lees ook: Heibel Wendy van Dijk en fitnessmaatje: DISQ failliet (vorige week)

Foto: SBS
34 Reacties op “Kinderen in angst: ‘Pakt Wendy van Dijk ons huis af?’”


 1. Teun

  Kinderen gebruiken voor je verhaal? Er wordt niet zomaar uit rancune beslag gelegd. Graag het hele verhaal svp.

 2. Ik arie ben jij

  Ja wendy is nou eenmaal een wolf in schaapskleren zij verkoopt de ziel van der overleden vader/moeder aan de duivel om er maar beter van te worden .zij is totaal niet betrouwbaar. Lijkepikker

 3. Richard

  Als je het afgelopen half jaar, waarin massaal fitness producten voor thuis werden gekocht, niet kan overleven, heb je gewoon een khut product.

 4. domdommerdomst

  Denk aan Patricia Paay…………

 5. Cezus Jhristus

  Er is een celebrity doodgegaan. Even gepaste stilte voor het overlijden van Glee Rivera. Celebrity’s zijn betere mensen dan wij en verdienen dus ook alle aandacht. Zeker zo’n jonge plastic milf als Glee Rivera.

 6. Cezus Jhristus

  Ik bedoel Naya Rivera van de super bekende serie Glee
  Kende dat hele mens niet. En die serie al helemaal niet.

 7. DJ Erland

  Anderhalf jaar na de taaie geruchten dat de DISQ niet Robbert Boekema’s enige apparaat was waar Wendy van Dijk druk mee aan het trainen was.

 8. Walter

  Wat een onzin verhaal.

  We moeten nu zeker allemaal medelijden hebben nu hij zijn kinderen daarvoor gebruikt.

  Betaal de helft van het bedrijf en je bent overal vanaf.

 9. jan

  wendy had toch ook met zijn disq gespeeld? Zal wel meer achter zitten…

 10. De Rijdende Trechter

  Evident blijft voorlopig nog een paar maanden dat de hoofdpersoon onbetrouwbaar is en zwaar aan de Colombiaanse snuiftabak hangt.
  Met wie zou je liever zaken doen?
  De waarheid ligt al op straat.

 11. Henk

  Laat je kinderen erbuiten!

  Vertel waarom er beslaggelegd is maar vecht deze zaak zonder je kinderen uit.
  Komt me nu heel onsympathiek over.

 12. Max

  Wat een harses heeft die vent..

 13. Wendy's dealertje

  Tja, er zal toch betaald moeten worden, hè Wendy!

 14. Liefhebbende Moeder

  Wendy is een stiefmoeder.

 15. Roland van Beerensteijn

  Het gaat ze alleen maar om het geld.
  De hebberigheid is ontembaar geworden nu het einde in zicht komt. Ze graaien zolang het momenteel nog kan voordat zij en Erland de laan uitvliegen bij Talpa. Bij de reorganisatie gaan harde klappen vallen.

 16. Babs74

  als je dit verhaal vergelijkt met hoe zij zichzelf neerzet in haar ten ziele gegaan blad…tja… wolf in schaapskleren is dan inderdaad een goede omschrijving van haar…

  maar in Shownieuws zal dit wel niet aan de orde komen, is natuurlijk haar club waar ze werkt…

 17. Harry

  Wendy en Erland hebben ook geen centjes

  Daarom kreeg Wendy’s zoon op zijn verjaardag

  een auto die door een sponsor was betaald…

 18. Captain Caveman

  Lekker belangrijk. Had hij zichzelf juridisch maar beter moeten indekken. Dat weet je als je met dat soort ego’s in zee gaat. Uiteindelijk moeten hun de lachende derde zijn, altijd!

 19. Jaap Aap

  Wendy heeft niet eens geld om te eten, daarom is ze vel over been. Je moet wat als je maar 24 kilo weegt.

 20. Minder of Mirjam

  Ik denk dat de helft van het geld op de rekening van deze knakker straks is overgemaakt aan de poedersuikerleverancier van Wendy

 21. Kuis

  Goedlachse Wendy zou zomaar een keiharde zakenbitch kunnen zijn. Wat een verassing.
  Deze meneer had duidelijk zijn contracten niet op orde.

 22. Jedes

  Dit past helemaal bij de spirituele Wendy: één met mens en natuur. Na de flirt, s ex, moest hij on hold van E en nu het geld gaat kosten is Wendy Hard in Aktie.

 23. Kenia

  Wendy is de laatste jaren niet meer populaire, kwa werk bakt ze niks er hebrig, zij en Erland denken dat ze wat zijn. Ze stellen niks wel gigantische salaris met weinig doen KUT programma’s, en ja beslag leggen op iemand anders bezit dan moet je een groot slang zijn, en ze is ook ern slang. GELD MAAKT MENSEN GEK HOPELOOS EN ZE GAAN ALLERLEI DINGEN ONDERNEMEN OM AAN GELD TE KOMEN… BAHHHHH. WIL NIEY GEACOCIEERD MET ZULKE MENSEN, SINDS ZIJ EN HAAR ERLAND WERKEN VOOR SBS KIJK IK NIET MEER GEEN UITSTRALING, JE ZIET ALLEN GELD WOLF KOPPEN!!!!! 😄

 24. Donders

  Als je niet aan je betaalverplichting voldoet, kan de rechter beslissen dat je dat onder druk van een beslag wel doet. Betalen zul je anders dupeer je een ander. En dan kun je honderd keer de ander zwart maken, het ligt toch echt aan jezelf. En hoe zieliger je doet, hoe zwakker je staat.

 25. &C

  Leuk hier gaan we een vrolijk item over maken in de &C.

 26. aiaiaia

  volgens mij zijn er Eendevangers……….

 27. Max

  Dat magere zure oude veenlijk Wendy met haar uitgemergelde gepenkop is niet ok.

 28. Sjoerd

  @Roland van Beerensteijn

  Die reorganisatie is al geweest, is knap buiten de media gehouden trouwens.
  Zo’n 500 man eruit, was echt nodig hoor, want corona.

 29. Teuntje

  Deze Verwendy gaat over lijken samen met Geiljaard

 30. Lariekoek

  Als er geen grond was voor een beslaglegging, zou er geen beslaglegging zijn! Wendy staat dus in haar recht! Dat Wendy over lijken zou gaan, is allemaal bull shit!

 31. Maurice

  Nou Wendy wil werk hebben ze hebt toch een programma.
  Wendy helpt kan ze het huis redden.
  Schijnheilig Wendy .

 32. Wilfred Degens

  Slim of sluw om je kinderen in te zetten in je strijd voor nationale medelijden. Ik vermoed dat Wendy daar vast een weloverwogen reden voor heeft. Mogelijk zelfs een heel gewoon zakelijke reden. Of gewoon je aan jullie zakelijk contract houdt.

 33. Geronimo

  Ooit samengewerkt met een psychologiestudent. Op mijn uitspraak dat mijn huisgenoot coke gebruikte, maar slechts af en toe, reageerde hij met een veelbetekenend hoofdschudden. Had deze voormalige toyboy MC geraadpleegd, dan had hij zich nu een veelbetekenend hoofdschudden kunnen besparen.

 34. Ikke

  Zaken w.s. niet goed geregeld, is een beetje dom.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.