Beau verrast kijker vlak voor zomerstop met kort kapsel

Beau van Erven Dorens heeft de kijkers van zijn talkshow donderdagavond op de valreep verrast met een kort zomerkapsel (zie foto). Veel kijkers zijn er enthousiast over. Dat blijkt uit reacties op Instagram. De lok van Beau is al jaren zijn handelsmerk, maar tijdens zijn laatste donderdaguitzending van het seizoen was die nergens meer te bekennen. “Tijd voor… de kapper!“, kondigde hij ’s middags al aan op de social media. ’s Avonds was het resultaat te zien en men is overwegend positief.

Dicky vindt het fijn dat het kapsel van Beau wat korter is, omdat zijn oren zo beter tot zijn recht komen. “Mooie kapsel Beau, ik zie nu pas jouw mooie oortjes.

Marian krijgt er rode oortjes van. “Ik heb je nieuwe coupe gezien. Mooi hoor, het staat je goed. Zo mag ik je zien.

Coby vindt het goed dat Beau er wat frisser uitziet op televisie. “Het zag er weer netjes uit op televisie!

Kijker Diane denkt dat de knipbeurt op een goed moment komt. Ze had de noodzaak van een knipbeurt voor Beau een dag eerder nog besproken met haar moeder. “Ik zei gisteren nog tegen mijn moeder: zijn haar wordt lang.

Een kritische noot komt van Germaine. Hij vindt dat Beau ervoor moet waken dat hij – letterlijk – zijn wilde haren niet verliest. “Wel heel erg braaf ineens.

En ook kapper Hedi is niet helemaal tevreden. “Je had het wel kort Beau, de volgende keer iets langer laten. Kom een keer bij mij in de salon in Deventer.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen