Geen crisis voor Wendy, shopt erop los in de P.C.

Veel mensen hebben het lastig in deze coronacrisis, maar gelukkig geldt dat niet voor iedereen. Wendy van Dijk was één van de heldinnen die gewoon doorwerkte tijdens de lockdown: ze maakte een hele serie specials van Hart in Aktie, waarin ze mensen een hart onder de riem stak. Gelukkig kan de presentatrice nu even uitpuffen en haar eerlijk verdiende Talpa-tonnen laten rollen. Na deze zware tijd heeft de tv-ster zichzelf even lekker verwend in de peperdure P.C. Hooftstraat in Amsterdam.

Een fotograaf van tijdschrift Weekend zag Wendy samen met haar moeder en dochter gezellig winkelen in de straat van de Gucci’s en de Prada’s, waar een halfuur shoppen ongeveer gelijkstaat aan een modaal maandsalaris.

Het leek erop dat Wendy haar coronazorgen even goed kon vergeten. “De presentatrice was naarstig op zoek naar leuke zomerjurkjes. Niet alleen voor zichzelf, maar óók voor haar moeder en dochter.

Wendy heeft het als geen ander verdiend. “Voor Wendy ging het werk de afgelopen maanden, als een van de weinigen in Hilversum gewoon door.”

Wat ze precies heeft gekocht is niet duidelijk, maar: “Getuige de tasjes was de shopmiddag van de dames geslaagd.”

Hopelijk is Wendy ook nog even langsgelopen bij de Kruidvat voor wat dozen Kleenex. Die kunnen haar ontslagen Talpa-collega’s goed gebruiken.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen