‘Dave Roelvink reed bizar hard over Nassaukade’

Het lijkt erop dat Dave Roelvink zijn rijbewijs echt bij een pakje boter cadeau heeft gekregen. Nadat de politie hem al eens klem moest rijden toen hij dronken met 180 kilometer per uur over de A10 reed, heeft hij vannacht een peperdure Lamborghini van een vriend in de prak gereden. De afgelopen dagen konden zijn Insta-volgers al zien hoe Dave flink aan het pochen was met de geleende auto. Een ooggetuige vertelt nu aan GeenStijl dat de dj maandag als een wegpiraat door Amsterdam reed.

De ooggetuige, bekend bij de redactie, zegt: “Ik zag hem gisterenmiddag de hele tijd keihard rijden over Nassaukade/Stadhouderskade. De knalpijp maakte zoveel lawaai dat de auto-alarmen afgingen en toen slipte hij al een paar keer, scheerde rakelings langs een bus. Door alert reageren van de buschauffeur geen aanrijding. Mafketel.

De Lamborghini is geleend van zijn ‘new best friend’ Mo Bicep, oftewel Mohamed Lemhadi. Deze verkoper van eiwitshakes is behoorlijk trots op zijn peperdure wagenpark. Hij poseert graag met vrienden die ook een Lamborghini hebben, zoals Chahid Charrak, directeur van Tegeldepot.nl.

Volgens GeenStijl zijn de buurtbewoners van Mo Bicep vast en zeker hartstikke blij met de aanrijding. “Breda danst opgelucht op de puinhopen van de Italiaanse wegraket, want iedereen had last van Lambo Mo en z’n knetterende capriolen.”

Het AD plaatste vorig jaar zomer een artikel over deze Lamborghini, toen nog in een andere kleur gewrapped. “De Lamborghini maakt een gigantisch lawaai. Hij heeft ook iets extra’s met de uitlaat gedaan waardoor die knalt.”

Reactie Dave

Dave heeft in een video van Mo Bicep gereageerd op het ongeluk. “Yooo bro. Gap, ik ben me zó doodgeschrokken, ouwe.”

Mo: “Gelukkig is er niks met jou aan de hand, bro.”

Dave: “Ja, dankjewel, bro. Ey yo gap.”

Mo: “Hoe is het gebeurd, bro?

Dave: “Ik rij met die auto bij een stoplicht weg en die achterkant… Door de kracht van die auto. Ik reed misschien over een trambaan of iets, ik weet het niet, maar die achterkant begint te slingeren. En ik ben die auto niet helemaal gewend toch. Die kracht van die auto. Ik probeerde terug te sturen, maar voor ik het wist… Het ging zo snel, gap. Ik zat op een paal. Airbags eruit, alles vloog alle kanten op gap. Rook eruit, lijp.”

Mo: “Je had geen alcohol op, toch, bro?

Dave: “Nee, man, sowieso niet.”

Mo: “Bro, ik heb die auto nog nooit van mijn leven aan iemand meegegeven. Ik dacht gewoon voor jou eventjes gewoon chill, gewoon een beetje chill, je weet toch, lachen.

Dave: “Ja, het is lijp man.

De Lamborghini had volgens het tweetal een waarde van 300.000 euro.

Mo Bicep en Dave Roelvink praten hier over het incident:

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen