Gordon staat droog door corona: ‘Ik mis de seksdates’

Het zijn niet zijn programma’s met ouderen, de klanten van Blushing of zijn optredens die Gordon het meest mist, maar zijn seksdates met mannen. Dat vertelt de SBS 6-presentator in de nieuwe LINDA. De heren op Grindr maken zich tegenwoordig meer zorgen over corona dan over chlamydia, dus de vlag staat steeds vaker halfstok. Het treft ook Gordon keihard. “Het meest mis ik leuke mannen ontmoeten, daten, seks hebben. Aan seks via de telefoon doe ik niet“, zegt hij.

Telefoonseks is seks waarbij je elkaar pratend naar het hoogtepunt praat. Andere manieren van seks op afstand zijn webcamseks en teledildonica, waarbij je de ander kan laten klaarkomen met een op afstand bedienbare vibrator. Gordon begint er allemaal niet aan. “Ik ben veel te bang dat ze het opnemen.”

Die angst van Gordon is niet ongegrond. Het is immers al eens gebeurd dat zijn seksappjes op straat kwamen te liggen. “Jouw lul wil ik elke dag“, appte hij in 2018 naar Kevin B. “Morgen weer neuken??

Gordon voelt zich echt beroerd. “Het afgekickt zijn volhouden wordt ook steeds moeilijker. Ik zorg dat ik geen alcohol in huis heb, maar als het er wél was geweest, had ik het opgedronken. Dat geluksmoment van een lekker glas wijn of een lijn coke mis ik enorm.

Nu heeft hij niks. “En moet ik er gewoon elke dag keihard en nuchter doorheen. Ik vind het een ramp.

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen