Minder sexy Insta-posts Gaby Blaaser door corona

Populair worden op Instagram zonder regelmatig je kleren uit te trekken is een onhaalbare kaart. Gaby Blaaser is wat dat betreft het typische Insta-idool: haar herken je inmiddels niet meer mét kleren aan. De afgelopen weken hebben we echter opvallend weinig van haar borsten en billen gezien: wat is er aan de hand? Het coronavirus. “Het is een gekke tijd. Ik ben ook bewust minder gaan posten op Instagram. De sexy foto’s die ik vooral laat zien, voelen nu niet gepast“, zegt ze in het AD.

Gaby, die gisterenavond nog aan de talkshowtafel van Beau van Erven Dorens zat om The Bachelorette te promoten, geniet van haar rust. “Ik geniet van de gedwongen rust – normaal ben ik veel op pad, maar nu even pas op de plaats maken kan geen kwaad.”

Voor haar succesvolle Insta-carrière heeft ze slechts twee ingrediënten nodig: haar genen en de sportschool. Maar de gym is nu dicht. Hoe moet dat als Gaby straks weer voor de hele natie uit de kleren gaat?

De sportschool is hetgeen ze het meest mis, bekent Gaby. “Daar kan ik altijd mijn hoofd leegmaken, sporten is haast als therapie voor mij. Dan zet ik technomuziek op, setjes van Joris Voorn, en ga ik aan de slag.”

Hoe blijft Gaby nu in shape? “Ik heb speciaal een omafiets gekocht om de hele stad door te fietsen en zo fit te blijven.”

De coronaschade bij Gaby lijkt beperkt nu de contactberoepen weer zijn toegestaan. “Mijn nagels zitten er weer op en mijn wenkbrauwen zien er ook weer fatsoenlijk uit.”

Wat een leegheid.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen