Ook Beau geraakt door corona: ‘Het kost me tonnen’

Geplaatst op di 19 mei 2020 om 8:50

Beau van Erven Dorens boft dat hij vóór de schermen geniet van een zeer lucratief RTL-contract, want áchter de schermen vliegen de tonnen er in razend tempo uit door de coronacrisis. Dat zegt de presentator in gesprek met de LINDA. Op presentatievlak heeft Beau weinig zorgen, maar als producent vreest hij. “Boven mijn eigen bedrijf hangen donkere wolken: ik heb zeven man in dienst die nu niets kunnen doen, terwijl we moeten draaien voor mijn nieuwe reportageprogramma.

Het wordt heel erg lastig om de opnames te hervatten, aldus Beau. “Ik maak televisie die letterlijk op de huid zit – ik omhels mensen, kruip naast ze op de bank; dat kan allemaal niet meer.”

Het is ook onhaalbaar om nu een shift te maken naar andersoortige formats. “Omdat de mediawereld op z’n gat ligt, verkoop je ook geen nieuwe ideeën, dus de tonnen vliegen er momenteel uit.”

Toch hoort Beau niet bij de huil-BN’ers. Hij wijst liever op de onderbetaalde mensen in vitale beroepen. “Als het niet zo treurig was, zou je er bijna om lachen: alle mensen die wij financieel hebben uitgekleed – schoonmakers, verplegers, leraren – zijn degenen aan wie we nu het meest hebben.

Foto: RTL
22 Reacties op “Ook Beau geraakt door corona: ‘Het kost me tonnen’”


 1. RUUD

  Even Apeldoorn of de regering bellen , ook jij wordt geholpen hoor

  Prettige dag verder, en tuut tuut tuut de groeten van Ruud

 2. Olivier

  @Jan Heb je enig idee wat je zegt? Je wenst iemand k.nker toe? Of vind je het gewoon een lekker scheldwoord? Een zielig figuur ben je, net als alle andere mensen die deze ziekte als scheldwoord of stopwoord gebruiken. Waarschijnlijk ook gewoon heel dom, weinig scholing, altijd slechte cijfers (zeker voor Nederlands). Weinig vrienden, een niet zo hele mooie vrouw. Ach, dan ga je het bijna begrijpen. Droeftoeter.

 3. HUGO

  Weer een klagende BN’er

  Weg ermee en hup naar de voedselbank. Er zijn nog een miljoen wachtende voor u.

 4. Huismaker

  Gisteravond weer meegekeken naar BEAU. Uiteraard was billenmaatje Rutte (genderneutraal) weer volop in de schijnwerpers. Want wat is deze man de toch de “redder des vaderland”. Die Beau neem ik totaal niet serieus. In ruil voor zijn politiek correcte verhaaltjes, is hij prominent lid bij dat RTL en is zijn baantje voor lange tijd verzekerd.
  Beste Beau ? Toon eens lef. Organiseer eens een open en eerlijke discussie. En dus niet 1 tegen allen.

 5. René Froger

  Beau, ik snap je volkomen ouwe pik!

  Het valt niet mee om nu op een houtje te bijten, terwijl ik vroeger bakken met kaviaar mijn grote waffel naar binnen schoof.

  Natash is wel blij, die blijft ruim 1,5 meter bij mij vandaan… vreemd.

  Is het al lunchtijd?

 6. Hans

  Door de suggestieve manier zoals MC deze berichten brengt gaan mensen hier helemaal los. Beau klaagt niet maar geeft aan dat zijn bedrijf het nu zwaar heeft en dat hij dat vooral verschrikkelijk vindt voor zijn medewerkers.

 7. RUUD

  @Jan Dit kan echt niet , heb je geen opvoeding gehad?
  De redactie zou deze reacties moeten verwijderen!

 8. Tim H

  Het is gewoon kolder dat leraren onderbetaald zouden worden.

 9. Bert Nooitgedacht (de echte BN-er)

  Samen uit, samen thuis.
  In voor- en tegenspoed.

  Toen alles crescendo ging in omroepblad, hebben de Beaus en Pauws miljoenen verdiend met hun bedrijf. Nu gaat het even wat minder, maar dan niet gelijk klagen, he. Er staat nog genoeg op de bank om de rest van je leven zorgeloos te rentenieren.

 10. Voor JAN.

  @Jan;
  Ik ben geen BN’r maar heb wel k.nker en uitzaaiingen gehad. 6 zware operaties en een hels traject om het leven weer te kunnen waarderen. Extreme pijn en ongemak die je weinigen toewenst. Dankzij mijn keiharde instelling en doorzettings vermogen heeft deze oud commando het toch gered! Dat zie ik piepkuikens zoals Jan nog niet doen met zijn grote bek vanachter zijn veilige peeceetje!

 11. michiel

  Jan is een loser…

 12. Jan

  IK MAG SPREKEN , VRIJHEID VAN MENINGSUITING.
  DAT HET U NIET ZINT OF SMAKELOOS VIND
  PRIMA@ALLE REACTIES …MAAR BEDANKT DAT U ENERGIE HEEFT GESTOPT
  OM TE REAGEREN…EN NU WEER VERDER.

 13. Klaas Flink

  Beste Jan, vrijheid van meningsuiting gaat over het uiten van een mening. Helaas verwar jij dat met anoniem grof en beledigend zijn. Het is niet smakeloos, het is volkomen onnodig kwetsend met geen ander doel dan te kwetsen.

 14. Wie is nu echt geïnteresseerd in Beau?

  Beau begint steeds meer alleen het speeltje te worden van de Nederlandse inteelt TV media.

  Buiten de TV media om is echt niemand geïnteresseerd.

 15. Jan

  @Klaasflink..GROF EN ONNODIG KWETSEND MAG OOK ,,,ZIE EEN REACTIE VAN U DIE U HEEFT GEPLAATST..Linda is rijp voor quizje van Max. Die vruchteloze pogingen om maar jong te blijven.
  DOMME KLAAS.

 16. zorro

  Als het hem tonnen scheelt dan had hij een tonnetje opzij moeten zetten en hoefde hij nu niet te klagen.

 17. Veerkamp

  Jan, schreeuw niet zo

 18. Tim H

  De volgende jammerende BN’er

 19. chris?

  Ach wat zielig Beau. Had van jou niet zo’n zielig eigenbelang verhaal verwacht.

 20. Banaan

  @chris? Beau doet alles om publiciteit te krijgen.

 21. teuntje

  Goh wist niet dat Beau zo een zeikerd was….. je hebt in ieder geval nog werk Beau andere mensen zijn werkeloos of al dood hou je bek en zeik niet

 22. Chelsey

  Maakt niet uit beste nepper, met al die geveinsde empathie in al die nep programma’s van je ben je die tonnen namelijk toch al niet waard. De coronacrisis komt in jouw specifieke geval dus in principe als een enorme zegen voor de kijker die jou al tijden zat is en in tegenstelling tot de omroepbazen totaal niet meer in je geloven. Stop dus maar met die fake verhaaltjes van je iedereen weet inmiddels wel dat je fake bent Beau!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.