Britt realiseert zich nu: ‘Anne Frank had geen Netflix’

Nu we door de coronacrisis veelal aan huis gebonden zijn, realiseert Britt Dekker zich pas echt hoe zwaar Anne Frank het moet hebben gehad in de Tweede Wereldoorlog. “Zij moest de hele tijd stil zijn en had geen Netflix“, zegt ze in Veronica Magazine. Britt heeft wél Netflix en hoeft, helaas, ook niet de hele tijd stil te zijn. De realityster: “We redden het wel met z’n allen, een beetje series kijken en beeldbellen. Mensen moeten daar niet zo over zeuren. Anne Frank had het moeilijker.

Voor mensen in de zorg is het wel heel vervelend, aldus Britt. “Mijn moeder werkt op de IC, dus ze zit elke dag in het gebied met de meeste besmettingen. Daar maak ik me zorgen over, maar verder is het gewoon een beetje wat het is.

Zelf probeert Britt zo weinig mogelijk mensen te zien. “Maar er moet wel tv worden gemaakt en mijn paarden hebben ook verzorging nodig.

Tv is natuurlijk een cruciaal beroep. “Twee keer per week presenteer ik met Klaas van Kruistum Zapplive Extra, de rest van mijn tijd breng ik meestal in de manege door.”

Britt heeft vier paarden. “En een veulentje, waar ik normaal ook vijf of zes dagen per week naartoe ga.”

Foto: SBS

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen