Sociale woningbouw verpest uitzicht boze NPO-ster

Nadia Moussaid, bij het grote publiek vooral bekend als de vrouw die een maandje inval-Jinek was, is behoorlijk over de zeik over bouwplannen in haar buurt in Amsterdam. Dat laat ze weten op Twitter. Aan de randen van de wijk Amsteldorp, dat naast het Amstel Station ligt, worden 113 woningen gesloopt: drie- tot vierlaagse flats maken plaats voor vijf- tot zeslaagse flats. Op die manier wordt het aantal sociale huurwoningen in de buurt fors vergroot: er komen er drie keer zo veel voor terug.

Allemaal leuk en aardig dat er meer mensen voor een betaalbare prijs in Amsterdam kunnen worden, maar liever niet ten koste van mijn uitzicht, laat Moussaid min of meer weten op Twitter.

Moussaid is behoorlijk over de zeik. “Ymere plant sloop meer dan 100 woningen Amsteldorp. Slinks tijdens corona crisis. Gaat ten koste van mijn uitzicht op singel en groen! Straks woningen met 6 woonlagen. Ymere heeft niks besproken met ons buurtbewoners. Idioot gewoon!

Vlak voor het weekend probeerde Moussaid haar BN’er-schap nog in te zetten door twee Amsterdamse politici te ‘mentionen’, maar zij hebben niets laten horen.

Lees ook het Parool-artikel ‘Ymere plant sloop meer dan honderd woningen Amsteldorp‘.

Foto: NPO

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen