Man Bijt Hond naar prime time: direct na de Meilandjes

Man Bijt Hond verloor aan het begin van de maand zijn plekje in de vooravond van SBS 6, maar keert over een kleine twee weken terug als programma op prime time. Dat heeft de tv-zender zojuist laten weten. Het programma keert op maandag 11 mei terug als Man Bijt Hond XL, elke week om 21.30 uur na kijkcijferkanon Chateau Meiland. Ze zullen een dikke maand een uitzendavond vormen: op 8 juni is de seizoensfinale van de Meilandjes, op 15 juni die van Man Bijt Hond.

Het blijft het vertrouwde Man Bijt Hond, belooft een woordvoerder van SBS. “Met de vertrouwde stem van Michael Abspoel en een aantal bekende rubrieken. Maar Man bijt hond XL is méér.”

Wat kunnen we nog meer verwachten? “In de afgelopen tijd zijn er nieuwe rubrieken geboren. Zo keren de verslaggevers in deze XL-versie terug naar de deuren waar ze exact 20 jaar geleden ook aanbelden.”

Het is dus een soort ‘hoe is het nu met’-rubriek. “Wonen de mensen er nog? Hoe is hun leven veranderd? En wat is er geworden van de wensen en dromen die ze toen hadden?

Man Bijt Hond XL zou zomaar eens kunnen gaan scoren na Chateau Meiland. Dat is immers een soort Man Bijt Hond XXL.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen