Albert, Leonie of Merel: wie zet SBS 6 op 5 Uur Show?

Na de zomer is het zo ver: dan keert de beroemde 5 Uur Show terug op de buis bij SBS 6. De sterrenstal van John de Mol barst nou niet bepaald van de unieke talenten, dus de grote vraag is wie het gaat presenteren. De deskundigen van Shownieuws hebben erover gespeculeerd en kwamen tot drie gegadigden: Albert Verlinde, Leonie ter Braak en Merel Westrik. “Ik denk dat Merel dit zou kunnen gaan doen of Leonie“, aldus showdeskundige Anouk Smulders in de showrubriek.

Collega Bart Ettekoven daarop: “Ja, Leonie ook. Of Albert. Albert en Leonie ofzo.

En Airen Mylene: “Misschien wel Albert Verlinde inderdaad, dat is wel een goede.

Voormalig presentatrice Viola Holt dacht aan Caroline Tensen of Irene Moors. Smulders: “Ik zie deze twee het ook niet helemaal doen, want het zijn RTL-gezichten. Tenminste, eentje: Caroline is een RTL-gezicht. Dat zie ik niet helemaal zo snel gebeuren.”

Het lijkt onwaarschijnlijk dat Verlinde op de klus wordt gezet. Hij heeft een lucratief tweejarig contract getekend bij Talpa voor de presentatie van 6 Inside, maar dat is jammerlijk mislukt. Talpa zal vanwege de coronacrisis kosten willen besparen en op Verlinde valt veel te bezuinigen.

Ter Braak of Westrik zijn voor de hand liggender: beide presentatrices hebben niet veel te doen. Voor Westrik zou het wel een lichte afgang zijn. Zij is immers bij het Half Acht Nieuws weggehaald om de leading lady van Net5 te worden.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen