‘Geflopte tv-show Chantal en Beau ronduit armoedig’

Angela de Jong verbaast zich er niet over dat er op Koningsdag geen hond gekeken heeft naar de RTL 4-show van zendergrootheden Chantal Janzen en Beau van Erven Dorens. Het was zeer armoedig, zelfs voor een productie in crisistijd. Dat geeft de opiniediva aan in het AD. Het was echt dramatisch slecht, vindt de nietsontziende tv-recensente. Ze spreekt van ‘een verschrikkelijke tv-avond met Chantal en Beau die letterlijk het niveau schuifdeurentoneel niet oversteeg’.

De Jong heeft er naar eigen zeggen alle begrip voor dat RTL en SBS momenteel niet alles uit de kast kunnen trekken vanwege de ingestorte advertentiemarkt. “Maar dat ontslaat de makers nog niet van de plicht een beetje zorg en aandacht te besteden aan de inhoud.

Dit was echt gewoon té slecht, vindt ze. “Op primetime skypen met uitgekauwde BN’ers als Fred van Leer en Frank & Rogier (…) is niet knullig, maar ronduit armoedig.

Beau en Chantal hadden bovendien geen enkele chemie met elkaar, zag De Jong. “Wat ze overigens zelf na vijf minuten ook door hadden, maar toen moesten ze nog anderhalf uur.

Als dit is wat de kijker in dit coronajaar voorgeschoteld krijgt bij RTL, dan maakt De Jong zich ernstige zorgen. “Ik houd mijn hart vast voor de RTL-programmering van de komende maanden.

Het advies van De Jong? Ga dan maar lekker herhalen, bijvoorbeeld Westenwind. “Of Gooische Vrouwen en Divorce? Alsjeblieft!

De column van Angela de Jong kunt u hier lezen.

Lees ook: Chantal en Beau scoren horrorkijkcijfers op Koningsdag (28 april)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Heeft Matthijs van Nieuwkerk de piek van zijn carrière al bereikt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen