Erik de Zwart en Story-baas ruziën over Saint-Tropez

Radiomaker Erik de Zwart en Story-baas Guido den Aantrekker liggen in de clinch over het al dan niet ordinaire karakter van de Franse badplaats Saint-Tropez. Dat is te volgen op Twitter. Waar de meeste mediaprominenten in de zomer naar Ibiza verkassen, onthult Den Aantrekker dat Saint-Tropez zíjn favoriete vakantiebestemming is. Hij vreest er voorlopig niet heen te kunnen. “Wat denk je, kan ik einde zomer naar mijn lievelingsoord Saint-Tropez?🏖🛩🕺🏽💃🏻“, twittert hij.

Vervolgens komt ene Nicolas met een opmerking waar Den Aantrekker niet zo blij van wordt: “Als jij tussen de Oud-Zuid-patjepeeërs lekker 19 euro voor een bakje pleur wil neertellen bij Club 55 en daarna wil kijken hoe fout-rijk de flesjes poepel leegspuit, dan mag jij dat van mij!

Enigszins beledigd antwoordt Den Aantrekker: “Zegt iemand die in Benidorm woont. Je bent duidelijk lang niet bij Le Club geweest.

Nicolas: “Hier kost een goed wijntje 1,20. En – even de patser uithangen – al kan ik die 30 euro voor een glas best betalen, ik vind het toch fijner als het niet hoeft.

Den Aantrekker: “Jij en ik hebben echt andere ervaringen met St. Trop. Ik vraag me nogmaals af wanneer je er voor het laatst bent geweest. Ik vind Spanje op veel plekken boers, plat en het eten weinig verfijnd. En Ibiza is juist het epicentrum van patjepeeëers, vind ik.

Daarop komt Erik de Zwart om de hoek kijken. “Je lult maar wat. Als er iets plat is, dan heet het 55. Daarbij vergeleken is Ibiza heel beschaafd“, zegt hij kort maar krachtig.

Den Aantrekker: “Omdat je er zelf een (heel groot) huis hebt, hoef je je nog niet zo aangevallen te voelen, Enrico. Ik zie jou niet bepaald tussen die sjampoepelspuiters staan daar. In Trop zijn het Nikki Beach e.d. waar de ordinairsels zitten, 55 is eerder saai.

De Zwart: “Nee dat voel ik niet maar je bent iets te makkelijk.

Foto: SBS

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen