Fred van Leer: ‘Angela de Jong is geen leuk meisje’

Fred van Leer wordt moe van Angela de Jong en haar almaar negatieve tv-recensies. Hij begrijpt niet dat er nog mensen zijn die waarde hechten aan haar mening. Dat laat de televisiestylist weten in een, inmiddels verwijderde, post op Instagram. Enkele media hebben de Insta-post nog net op tijd onderschept, dus het verwijderen van de post kwam net te laat. “Heeft er vandaag al iemand tegen je gezegd dat je een leuk meisje bent, Angela? Nee, want dat ben je ook niet“, klonk het.

Ook gaf Van Leer aan: “Mag ik eens vragen waarom iemand waarde hecht aan die vrouw? Hoe kun je zo chronisch zuur zijn?

De reden is dat De Jong vanochtend een kritische recensie heeft geplaatst over het matige en geflopte Koningsdag-programma van Beau van Erven Dorens en Chantal Janzen. Ze vond het een dieptepunt dat er op primetime werd skyped met ‘uitgekauwde BN’ers als Fred van Leer en Frank & Rogier‘.

Het lastige is dat De Jong wel gelijk heeft, maar dat ze zelf inmiddels ook een uitgekauwde BN’er is geworden. Dat maakt de zaak iets gecompliceerder.

Hoe dan ook: volgens Story werd de inmiddels dus verwijderde Insta-post van Van Leer geliked door onder meer Lisa Lois, Nikkie Plessen en natuurlijk Wendy van Dijk.

Foto: TLC

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Heeft Matthijs van Nieuwkerk de piek van zijn carrière al bereikt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen