Alexander Klöpping vindt Wietze de Jager kinderachtig

Alexander Klöpping vindt het onbegrijpelijk hoe kinderachtig de volwassen Nederlandse radiozenders soms klinken. Hij wijst op een fragment uit de Radio 538-show van Wietze de Jager. Dat is te lezen op Twitter. Er is wel vaker ergernis over al die lachzakken op de radio, die bij een zuchtje tegenwind ineens met een burn-out thuis zitten. Vooral Coen Swijnenberg en Sander Lantinga maken een show vol poep-en-pies-grappen, maar ook 538-collega De Jager kan er wat van.

Radio 538 promootte op de socials een fragment waarop te zien is hoe de sidekick van De Jager per ongeluk een boer laat terwijl zijn microfoon openstaat. Hoewel er net een liedje werd ingestart, staakte De Jager die om na te praten over de boer.

Wat doe jij nou?“, begon De Jager. Vervolgens begon er een heel gesprek over het laten van de boer. De transcriptie is zelfs voor deze website niet interessant genoeg.

Alexander Klöpping begrijpt er niks van dat Radio 538 zo’n video promoot. Hij twittert cynisch: “HAHAHAHAHAHA DIT WAS ZO GRAPPIG LATEN WE HET OOK NOG OP DE SOCIALS ZETTEN.

Een blik op 538’s Insta laat direct zien welke doelgroep de zender heeft: die ligt namelijk helemaal in een deuk. “Ik ben echt fan van jullie, ook al luister ik nooit naar dit programma. De filmpjes vind ik echt hilarisch“, klinkt het bijvoorbeeld.

Het bewuste filmpje:

 

View this post on Instagram

 

Wat doe jij nou?! 🙊 #mooigedragen #emotioneel #boer #Radio538

A post shared by Radio 538 (@radio538) on

Foto: Radio 538

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen