BN’ers missen aandacht: Hazes start internetshow

Het is niet makkelijk voor onze BN’ers: plotseling kraait er niemand meer naar wat ze allemaal aan het doen zijn. Of eigenlijk: niet aan het doen zijn. Veel sterren zijn even al hun werk kwijt door de coronacrisis en dat brengt de nodige ontwenningsverschijnselen met zich mee. Met name André Hazes jr. vindt het lastig dat de enige spotlight waar hij nog in staat, het keukenspotje is. Daarom is hij gisteren met een eigen YouTube-show begonnen, waarin hij een platina plaat aan zichzelf liet uitreiken.

Hazes kondigde zijn show Live met André donderdagavond aan op de socials en ging vervolgens om 23.00 uur live op Livemetandre.nl. Het resultaat? Er hebben zo’n 10.000 mensen gekeken.

Al die mensen zagen hoe Hazes zichzelf in de watten liet leggen met een platina plaat. “Gisteren in (de nog te rommelige maar hé pas de eerste) uitzending van Live met André kreeg ik van mijn grote muziek vriend Rolf Sanchez een dubbel platina award!

Hazes zegt zich thuis ‘dood te vervelen’. Leuk voor zijn knipperlichtvrouw Monique Westenberg. Nu voelt hij zich weer helemaal het mannetje. “Zo fijn om weer met werk, muziek en deze mensen bezig te zijn. Alles op gepaste afstand!❤️

Begin maart riep Hazes ons land nog op om vooral lekker naar feesten te blijven gaan, tot grotere ergernis van onder meer Jack van Gelder.

Britt Dekker vindt het geestig hoe moeilijk al die BN’ers het hebben zonder aandacht, zegt ze op NU.nl. “BN’ers ontdekken nu dat ze niet zo belangrijk zijn, ik heb dat zelf ook. Iedereen heeft het nu over artsen, verplegers en andere medewerkers in de zorg, dus de mensen die werk doen dat er echt toedoet.

Ik ben de hele dag bij de paarden en maak een paar keer per week ZAPP Live Extra met Klaas van Kruistum. Dat is maar goed ook, anders was ik misschien wel een liedje gaan zingen. BN’ers die zich vervelen blijkt een gevaarlijk gegeven.

Foto: YouTube

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen