Eva Jinek ging om 2.30 uur hamsteren op AH.nl

Eva Jinek is in de nacht van donderdag op vrijdag, nadat ze terugkwam van de presentatie van haar talkshow op RTL 4, gaan hamsteren op de website van Albert Heijn. Dat onthulde de presentatrice vrijdagavond in haar weekafsluiter. De coronapaniek is ook toegeslagen bij Jinek. “Ik was gisteren denk ik om 1.00 uur thuis na mijn werk en toen ging ik om 2.30 uur hamsteren online. Ik vind het heel rustgevend om dingen allemaal in mijn digitale mandje te doen“, aldus de televisiester.

Jinek werd abrupt verstoord tijdens het online shoppen. “Toen kreeg ik de melding om 2.30 uur dat het heel druk was. Toen dacht ik: wauw. Vannacht om 2.30 uur kreeg ik te horen dat ik later terug moest komen! Is dat dan echt zo? Was iedereen om 2.30 uur nog aan het hamsteren?

Albert Heijn-baas Wouter Kolk, die te gast was in haar talkshow, daarop: “Ja, dat gaat gewoon door. Online is het ideaal, want daar kun je gewoon 24 uur doorgaan.”

Marcel van Roosmalen: “Stoppen jullie ook met adverteren? Dat is nu niet nodig toch?

Kolk: “Eén probleem is dat de advertenties en de promoties vaak al zes, zeven of acht weken geleden zijn ingezet, dus als je vandaag de advertentie in Het Parool kijkt, dan zit daar toiletpapier in.”

Kunnen ze de prijzen van toiletpapier niet beter omhoog gooien? “Dat doen we niet. Dat is ook niet nodig en dat vinden we niet gepast. Wat er nu in de bonus staat is acht weken gepland. Daar kunnen we nu niks meer aan doen.

Jinek: “Het is toch ook niet zo gek dat mensen dit doen? Stel dat het wordt zoals in Italië, dan ben je blij als je al die dingen in huis hebt.”

Kolk benadrukte dat alles ook in Italië gewoon doorgaat. Zelf hamstert hij niet. Jinek: “Nee, als ik de baas was, had ik ook niets gehamsterd.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen