Maasland was tussendoortje voor Hazes: ‘Grow up!’

Bridget Maasland was niets meer dan een leuk tussendoortje voor André Hazes jr. Hij is inderdaad weer terug bij zijn ex en de moeder van zijn kind: Monique Westenberg. Dat heeft hij bevestigd op Instagram. Meer aan de kant gezet kan Maasland zich bijna niet voelen. Hazes is haar in een mum van tijd al lang weer vergeten. Vanuit een sushitent in Rotterdam post hij een foto van hem en zijn Monique met daarbij de tekst: “Oh, girl, you stand by me I’m forever yours Faithfully.

Forever yours. Geinig, dat zei hij ook al over Maasland. “Dat hebben we vaker gehoord. Dat moet hij misschien niet te vaak meer roepen“, aldus Story-baas Guido den Aantrekker in Shownieuws.

Houden van een ‘music man’ is nou eenmaal lastig, meldt Hazes op zijn Instagram. Den Aantrekker: “Ik vind dat ook een beetje makkelijk. Wees gewoon een kerel.”

Den Aantrekker roept Hazes op om zijn verantwoordelijkheid te nemen. “Het is een jonge hond. Het is een kwispelende labrador die overal aan likt. Hij moet gewoon eens een keer volwassen worden, want hij heeft wel een gezin nu. Hij heeft een zoontje, hij heeft een ontzettend lieve vrouw. Als je nu ziet dat je grote liefde toch weer voor jou kiest – want dat is feitelijk gebeurd – dan moet je dat enorm koesteren.”

Met de hereniging komt er een einde aan de Hazes-soap. “Het is een finale van zijn soap die zijn weerga niet kende op Curacao met als dieptepunt dat ze een kwartier samen op de dames-wc in Mambo Beach of all places die hereniging volgens mij fysiek gevierd hebben.”

Vanaf dat moment was er geen houden meer aan. Ze zijn teruggegaan naar Nederland en hebben elkaar thuis in Berkel en Rodenrijs weer gevierd en gevonden.”

Al met al is Maasland onlangs voor niets voor tweeënhalve dag naar Curacao gevlogen. “Dat had denk ik meer te maken met dat je het niet vertrouwt. Vrouwen hebben een sterke intuïtie en ik denk dat haar liefdesradar aangaf dat hier iets niet klopt. Ze heeft het gedaan, ze heeft het geweten en het is daar geploft. Terug in Nederland was het over en uit en was André snel weer te vinden in die liefdesvilla onder de rook van Rotterdam.”

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen