Maasland was tussendoortje voor Hazes: ‘Grow up!’

Geplaatst op vr 28 feb 2020 om 11:00

Bridget Maasland was niets meer dan een leuk tussendoortje voor André Hazes jr. Hij is inderdaad weer terug bij zijn ex en de moeder van zijn kind: Monique Westenberg. Dat heeft hij bevestigd op Instagram. Meer aan de kant gezet kan Maasland zich bijna niet voelen. Hazes is haar in een mum van tijd al lang weer vergeten. Vanuit een sushitent in Rotterdam post hij een foto van hem en zijn Monique met daarbij de tekst: “Oh, girl, you stand by me I’m forever yours Faithfully.

Forever yours. Geinig, dat zei hij ook al over Maasland. “Dat hebben we vaker gehoord. Dat moet hij misschien niet te vaak meer roepen“, aldus Story-baas Guido den Aantrekker in Shownieuws.

Houden van een ‘music man’ is nou eenmaal lastig, meldt Hazes op zijn Instagram. Den Aantrekker: “Ik vind dat ook een beetje makkelijk. Wees gewoon een kerel.”

Den Aantrekker roept Hazes op om zijn verantwoordelijkheid te nemen. “Het is een jonge hond. Het is een kwispelende labrador die overal aan likt. Hij moet gewoon eens een keer volwassen worden, want hij heeft wel een gezin nu. Hij heeft een zoontje, hij heeft een ontzettend lieve vrouw. Als je nu ziet dat je grote liefde toch weer voor jou kiest – want dat is feitelijk gebeurd – dan moet je dat enorm koesteren.”

Met de hereniging komt er een einde aan de Hazes-soap. “Het is een finale van zijn soap die zijn weerga niet kende op Curacao met als dieptepunt dat ze een kwartier samen op de dames-wc in Mambo Beach of all places die hereniging volgens mij fysiek gevierd hebben.”

Vanaf dat moment was er geen houden meer aan. Ze zijn teruggegaan naar Nederland en hebben elkaar thuis in Berkel en Rodenrijs weer gevierd en gevonden.”

Al met al is Maasland onlangs voor niets voor tweeënhalve dag naar Curacao gevlogen. “Dat had denk ik meer te maken met dat je het niet vertrouwt. Vrouwen hebben een sterke intuïtie en ik denk dat haar liefdesradar aangaf dat hier iets niet klopt. Ze heeft het gedaan, ze heeft het geweten en het is daar geploft. Terug in Nederland was het over en uit en was André snel weer te vinden in die liefdesvilla onder de rook van Rotterdam.”

Foto: SBS
75 Reacties op “Maasland was tussendoortje voor Hazes: ‘Grow up!’”


 1. maatje te groot

  Worden jullie dood moe van jezelf om dit schijt nieuws te brengen?

 2. Mark

  Faithfully? Wat een dwaas.

 3. maatje te groot

  niet doodmoe bedoel ik uiteraard..

 4. Guttegut

  Wat is het toch een totaal hersenloze nitwit!!!

 5. .

  Mijn respect voor die snol van Westenberg is toraal verdwenen.

 6. AC

  Sterke intuïtie, liefdesradar… Hou toch op. Als Bedslet Maasland die had, dan was ze helemaal nooit aan Hazes begonnen!

 7. Ron

  Pff, wat een tokkie is dit toch ook. Zullen we die gast nu eens gewoon massaal negeren. Dank u.

 8. Edwin

  André Eijk (geen Hazes) is gevaarlijker dan het coronavirus en dient preventief te worden gecastreerd.

 9. .

  totaal verdwenen, bedoel ik natuurlijk.

 10. Detaillist

  Mag hooen dat ze dit allemaal tot in detail gefilmd hebben voor hun nieuwe reallifesoap op SBS6. Anders een goeie verhaallijn voor GTST ! Het leven van H6 is vaak nog gekker dan die van Laura Alberts.

 11. Pim

  Hoe krijgt ie die woorden uit zijn schaamteloze strot!?

  Als ik iets geleerd heb in het leven is dat je mensen niet moet vertrouwen/beoordelen op hun woorden, maar op wat ze doen en ook vooral op wat ze niet doen.

 12. Pauline

  Gelukkig voor hem en geheel Nederland, dat hij van die loopse Maasland slet af is…

 13. anoniem

  dag Monique,

  wie dan ook nu verliefd raakt op Andre..

  jij bent de eerste en zal ook altijd de eerste zijn.

  Jullie kindje kan niemand tegen houden.

  Monique geduld is een schone zaak.

  Er gaan nog een paar dommies langs komen in je leven.

  Zeg tegen allemaal ik monique als ik eenmaal spug slik ik mijn spug nooit meer terug. dus lovers andre gaat nooit voor altijd weg bij ons……

  alle jongens en meisjes, want er gaat ook straks een jonge/man verliefd raken op je andre zeg tegen hun doe maar niet het wordt toch niets

  kijk maar naar bridget met der getatoeeerde lelijke en kromme wenk brauwen …

 14. Anoniem graag

  hahaha die Bridget net goed voor haar! Moet je maar geen gezin kapot maken. Ze is net zo’n triest geval als die Dionne Stax.

 15. Alotta Fagina

  Geen aandacht meer aan besteden, niet meer uitnodigen etc.. is het zo afgelopen

 16. david

  Deze tokkie zag z’n kaartverkoop teruglopen en koos eieren voor z’n GELD. Gewiekst tot op het bod als het om de CENTJES gaat en verder te dom om te poepen.

 17. Gogo

  Wat zijn dit voor mensen? Allereerst de vreemdganger die alles schuift op ‘ik ben een muzikant’. Dat lied gaat over het leven ‘on the road’ en dat relaties daarom moeilijk zijn. Niet over de feestzanger die elke dag gewoon thuis kan komen om bij zijn gezin te zijn. Dan hebben we de ex die zonder enig zelfrespect die gast weer gewoon terug neemt. En als laatste Bridget, die als presentatrice van een roddelprogramma de media de schuld geeft van het klappen van de relatie terwijl ze zonder enig respect voor de gevoelens van Monique de relatie maximaal heeft uitgevent op sociale media en nu als afgelikte boterham achterblijft.

  What a time to be alive!

 18. daan

  Het is toch verschrikkelijk, wat een tokkievolk zeg. Lijkt me ook dat die Bridget nooit meer op tv kan met zo’n reputatie.

 19. Fred de Kenner

  Het idee dat je man zijn leuter in Bridget Maasland heeft laten gieren en nu weer door jouw spleet heen haalt Brrrrr

 20. Mousse

  @Anoniem graag, om een gezin kapot te maken, zijn er nog altijd 2 voor nodig. In dit geval is Hazes net goed schuldig.
  Dus niet alle schuld afwentelen op Bridget Maasland.

 21. Per Huismans

  Dit joch noemen wij in NL een zanger? Met die kindermuziek? Tokkierotzooi. Hahahahaha wansmaak. Te triest.

 22. Roland Tromp

  Drie verliezers op een rij, wat een triestheid.

 23. Stanislav

  Mevrouw de golddigger hangt alweer als een warme sjaal om haar spaarvarkentje heen. En ze leefden nog lang en gelukkig 🐖💰💸💳

 24. Ray

  Vies ventje.

 25. Tycho Graagnat

  @Per Huismans,

  Dat mag niet eens muziek heten. Hij heeft alleen mazzel zon van te zijn. Dat is alles.
  Het was echt geen mooi kind vroeger, met wat kunst en vliegwerk is hij in veler ogen goed opgedroogd en dat zet hij steeds als joker in. Een tussendoortje??? Je neemt net als met eten niet steeds hetzelfde tussendoortje. Dus who’s next?

  Uiteindelijk eindigt het mannetje, ik schreef het al vaak hier in dezelfde goot als senior.

 26. KlimaatOptimist

  https://m.youtube.com/watch?v=HuEFHdmZess

  GOED EN LEUK INTERVIEW MET JAN ROOS!

 27. Nozem

  Wat is die Monique toch ook een vrouw zonder ruggegraat ! Net zoals die vrouw van Humberto Tan 😫. Ze gaan voor het luxe leven en de mannen werpen zich weer op nieuw neukvlees !!!

 28. Anya

  Hmmm… vraag me af of Monique nu voor Hazes kiest of voor de spotlight? Zelfs al je van je vent houdt, dan moet je wel heel zielig zijn als je dit accepteert. Wat een powervrouw, not! Hazes heeft een card Blanc en zij blijft gewoon bner nieuws.

 29. Almeerder

  Vergeet niet dat deze man volop in de media staat. En ja, dat is ook zijn eigen keuze. Wellicht is de aandacht teveel voor hem. De kracht ligt bij Monique. Zij accepteert de situatie. IJzersterk, al denk ik dat de klap nog wel komt voor haar. Het is hun beslissing en hun leven.

 30. Mart

  Maakt hij ook nog muziek?

 31. Suzy Wang

  Wat denken jullie van Roggel. Die had duidelijk stelling genomen tegen Monique. Die zit volgende week weer in de kliniek.

 32. MediaPrak

  Zou Bridget reputatie schade kunnen claimen?

 33. Beau ter Ham

  Het zit in de familie veel aandacht weinig inhoud en klasse – gelakte nagels – een tattoo lijf waar tattoo bob een puntje aan kan zuigen – André bleef bijna buiten schot door de aandacht naar zijn vrouwen- hij is toch echt de dader van deze soap –
  Het is een wolf in tijgerkleding – zijn concerten storten langzaam in – hoelang kun je teren op je vader het nummer leef en Essent ?

 34. Dr. Bibber

  Ik weet niet met wie ik medelijden moet hebben eigenlijk. Misschien met niemand, wat een ordinaire armoede. Wat zou liefde betekenen voor deze mensen met een emotionele diepgang van een Xenos geurkaars? Als ze ècht in een diepe persoonlijke crisis op liefde gebied zouden zitten, dan zouden met hun doorgejankte ogen de social media wel mijden. In plaats daarvan zoeken ze het zelfs op. Zelfs in hun ‘crisis’ zien ze er nog beeldig uit en plaatsen ze nog steeds happy insta berichtjes. Dus die verwende krengen kunnen wat mij betreft nóg dieper door het dal wat mij betreft. Dit is natuurlijk niks! Ik wil op zijn minst doorgelopen mascara, foto’s van doorgesnoven Bridget in de hoek op de plee, André’s uitgelekte groepsexvideo met vrouwen èn mannen met vervaarlijk uitziende sexspeeltjes. Kortom: meer drama dan dit treurige poldergepiemel!

 35. Kermit de knikker

  Onze Bridget is letterlijk en figuurlijk in “der maling“ genomen… en M heeft een eigenwaarde zo hoog als een pannenkoek… geld stinkt niet…
  Maar Junior had beter voetballer kunnen worden; die weten ook hoe ze een actie kunnen maken in de kleine ruimte…

 36. Geilneef

  Dan heb je als vrouw nul zelfrespect,terug naar deze trieste puber

 37. De rolstoel van marc de hond

  Duidelijk. Bridget liet zich ff neuken(leuk voor je zoon ook om te weten)en Monique accepteert dat. Niemand is er goed uitgekomen.

 38. RAAR VERHAAL

  Hahahaha iedereen die hier even zijn mening over wilt delen….

 39. Bart

  Zal niet lang duren deze hereniging. Dan zal hij eerst Jarno en dat bandje los moeten laten. Zolang hij dat niet doet zal er niets veranderen

 40. Barlo Coshard

  Monique denkt ik vind het wel goed, mooi leventje, laat die geile beftekkel maar doen.

 41. Leon

  Die smerige ouwe Bridget is allang alle schaamte voorbij. Tip voor Peter van der Vorst ; dump dat mokkel!!!!

 42. Kattenpies

  De relatie tussen Maasland en Hazes is erg bekoeld.

 43. Broer van Sjors

  Junior had beter voetballer kunnen worden; maken ook actie in de kleine ruimte..

  Eigenwaarde bij deze bijzondere mensen, waarschijnlijk niet hoger als een pannenkoek maar…. geld stinkt niet..

 44. Robson

  Ach dr zullen wel weer genoeg hersenloze huisvrouwtjes zijn die hem omarmen

 45. Wilco Lablans

  Wanneer komt Dreetje eens uit de kast? Toch duidelijk dat doe jongen zwaar van de herenliefde is.

  Die Monique was al gek dat ze met die kleuter samenwoonde. Maar dit is misschien nog wel kanslozer. Die jongen is een complete C artiest. Kan niet zingen en als het publiek geheim uitkomt dat de echte Andre niet de echte vader is van doe snotaap dan trekt die enkel nog lege zalen.

 46. Leo knots

  Zullen we afspreken geen aandacht meer te besteden aan deze kleuter met Tokkie syndroom?

 47. Bea

  Ik vind het vooral erg zielig voor de zoon van Bridslet, Mees, die jongen zal het moeilijk hebben met zo een labiele exhibitionistische moeder.

  Monique Westenberg is een niet betekenisvolle vrouw en moederfiguur voor dei mafkees Hazes, hoe is het mogelijk dat ze die zuipende smeerlap terugneemt na alles wat hij haar heeft aangedaan met die Bridslet.

  Hazes jr. is psychiatrisch dat is wel duidelijk. Sterkte dames met deze griezel.

 48. Viola

  Bridget is te triest voor woorden, wat een aandachtsjunk is dat.

  André het leven van een muzikant?
  Het leven van een ordinaire snotaap met kapsones.

  Respect voor Monique, die is wel volwassen, heeft zich tijdens de affaire netjes en slim gedragen.Nu trouwen Monique, in gemeenschap van goederen.
  Zijn Bridget en Rachel nog dikke vriendinnen?Wat een soap!!!!!

 49. Bart

  Moon is ook veel lekkerder, wil haar eens goed de benen spreiden en dan vol pompen

 50. Gert Y.

  @Wilco Lablans

  Dat gerucht heb ik ook wel eens gehoord dat André biseksueel is. Hij is ook altijd erg close met zijn neef Djarno Hofland en zijn drummer Micky Fisser. Knappe boys. Het zou mij niets verbazen als die wel eens stiekem wat spannends doen met elkaar.

 51. Marco B

  “Bridget, ik ben beschikbaar hoor…”

  “En Monique, als Dreetje volgende week weer een andere bejaarde aan het volstoppen is, dan mag je altijd langskomen hoor!”

 52. Britt Scholte Lover

  Zolang er mensen reageren op dit soort nieuws zullen de media des te meer over dit onderwerp gaan brengen

 53. Nathan

  Ik vind hem zo’n zwakbegaafd kind. Bizar dat die vrouwen om zo’n ventje knokken.

 54. Liefhebbende Moeder

  Natuurlijk neemt Monique André Hazes terug. Het alternatief is je kind een boze stiefmoeder geven en je kind drie dagen per week missen. Geen enkele moeder wil dat hun kinderen naar de kloten gaan.

 55. Donald Dumb

  Oke. Nu dan eindelijk mediastilte rond deze Hazes tokkie?
  Fijn…

 56. Toan

  Helemaal met je eens @Bart. Deze soap kent alleen maar verliezers! Een over het paard getild joch dat niet kan zingen…een vrouw die als oud vuil wordt weggegooid en een met een natte vinger over te halen ex! Ohh ja en een Roggel die jubelde met haar nieuwe schoondochter! Ach ach wát een armoede! Wat me het meest verbaasd is de karakterloze Monique waarvan ik dacht dat ze “erboven” stond, en ik had zo met d’r te doen! Te vergeefs…jammer want dit houd ook geen stand!

 57. snoezigkleinhertje

  Die Monique is niet alleen een golddigger maar heeft ook totaal geen gevoel voor eigenwaarde.
  Dat je geen eigenwaarde hebt is wel duidelijk als je met zo’n kwibus als die Hazes omgaat maar dit is wel erg laag.
  Die golddigger had gewoon geen zin om naar haar vieze woonwagen (waar ze thuis hoort) te gaan daarom neemt ze die clown met nagellak terug.
  Ik verheug me nu al op Rachel (slachtoffer van een kind huwelijk met een aan alcohol verslaafde volks zanger) want die is net zo lijp als de rest.
  Die zuster van die snotneus heeft het syndroom van down en is nog de normaalste van die hele boevenbende.

 58. Jelleke

  Niets menselijks is hun vreemd.

 59. time to die

  Wat zal bridget zich misbruikt voelen en afgeserveerd, echt heftig voor haar…

 60. Miepie

  Bridslet Dionne Stax Iris de Hond allemaal slettebakken

 61. Jeroen

  Hoe zou het nu zijn Met Rachel??? Die is vats not amused….. Ze was zo blij met Bridget….

 62. Wil van Bil

  Die Monique doet ook werkelijk alles voor de poen zeg…zelfs teruggaan naar een omhoog gewerkt Tokkie!! Enfin Bridslet kan nu weer bij iemand anders haar slip tot d’r enkels laten zakken. Wat errugg voor mama Rach…die zal wel weer opnieuw op de bank bij de psychiater moeten.

 63. De Zwarte Kat

  Het luchtalarm is hier nog niet afgegaan wegens overmatig stank overlast dus Bridget zal der slip nog wel omhoog hebben.

 64. tim

  k had me voorgenomen dit jaar meer positieve opmerkingen te plaatsen maar het wordt me wel erg moeilijk gemaakt.

 65. Er ist wieder da

  Alle drie ruggegraatloze palingen, met het IQ van een knakworstje…

 66. Piet Pannelap

  Zijn die enorme knoepers van Monique echt??!! Wat een geweldige kanjers…!

 67. Rivka Jansen

  Wat een lowlife dat hele zooitje!

 68. Peer

  maar eh, wat vind Rachel er van…

 69. Nils Holgersson

  Kan iemand Hazes uitleggen wat ‘forever’ betekent?

 70. Hiola Volt

  Allemaal vieze sletten en pooiers die bn’ers!

 71. Piepmuis

  Best zielig voor Bridget, meen ik. Ook zielig voor Monique dat ze weer met die getatoeëerde drank dwerg zit. Had haar hoger ingeschat. Drank en drugs maken veel kapot. En geld doet veel.

 72. Tycho Graagnat

  @Bart,

  Gaappppppppppppppppppp, je bent niet de enige die zo praat bij ons op kantoor. In werkelijkheid sulletjes die hun vrouw mooi overal volgen en braaf af zitten en pootjes geven.

 73. Flits Bom

  Het word in ieder geval een groot feest om Dreetje naar de kloten te zien gaan de komende jaren. Die is nog niet uitgespeeld.

 74. Hagenaartje

  Op naar het volgende kutje, excuus tutje maar weer.

 75. Rob

  Net zo gek als z’n vader. En, geloof me, dat was echt een viespeuk.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.