Henny Huisman betreurt onthulling over klaarkomen

Henny Huisman heeft er spijt van dat hij in het tijdschrift van Linda de Mol heeft onthuld dat hij geen seks meer heeft met zijn vrouw, maar wel af en toe nog klaarkomt. Dat zegt de 68-jarige presentator tegen Telegraaf TV. De SBS 6-ster vindt het heel vervelend dat hij met deze openhartigheid het nieuws heeft gehaald, terwijl er nog veel meer in het interview stond. “Laat ik het daar nou niet meer over hebben. Daar heb ik alles over gezegd. Er is één dingetje uit dat hele interview gehaald.

Kennelijk weet Huisman na al die jaren nog steeds niet hoe de media werken. Die brengen uiteraard de meest opmerkelijke uitspraken als nieuws. “Het was zo’n mooi interview over de dood, over de zelfmoord en over alles en dan halen ze er één dingetje uit“, klaagt de presentator.

Maar wat is dat dan voor interview als je op 68-jarige leeftijd begint over klaarkomen? “Dat is een interview tussen elkaar. Zij vraagt dingen aan mij en ik vraag dingen aan haar. Dan vertelt zij dingen over seks en ik vertel dan ook dingen over seks.”

Zelf brengt LINDA. zijn uitspraken ook met trots. “Ja, dat vind ik wel jammer.”

Wat vindt zijn vrouw ervan? “Niet leuk. Nee, dat vond ze niet leuk.”

Is ze boos? “Nee, ben je gek, maar meer van: dat gaat een ander niet aan.”

Het interview met Henny Huisman kunt u hier bekijken.

Lees ook: Henny Huisman (68) komt af en toe nog klaar (woensdag)

Foto: NPO

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen