RTL filmt opvolger Bureau Burgwallen buiten Randstad

RTL 4 gaat de opvolger van Bureau Burgwallen, de realityserie over de politie op de Amsterdamse Wallen, filmen búiten de Randstad. De zender gaat in zee met de politie van Eindhoven. Dat heeft een woordvoerder laten weten. Tv-maker Ewout Genemans zal ook in Eindhoven het werk van de politieagenten in beeld brengen. Dat gebeurt wel onder een andere naam, namelijk Bureau 040. “Ik verheug mij op de opnamen van het nieuwe seizoen“, zegt de presentator en tv-producent.

Waarom zijn ze op Eindhoven uitgekomen? “Eindhoven is een dynamische stad met veel interessante thema’s. Ik ben blij dat er weer een aantal enthousiaste agenten zijn opgestaan die mij de komende maanden willen meenemen in hun werkzaamheden.

Teamchef Niels van der Wijst van de Eindhovense politie is enthousiast dat zijn stad het nieuwe decor wordt. “We laten graag zien wat wij als politie in Oost-Brabant in onze mars hebben. Dan bedoel ik de volle breedte van het politiewerk: van noodhulp, horecatoezicht en evenementenbegeleiding, tot integraal werken in de wijk met onze partners.”

Wij laten Nederland graag zien wat ons werk betekent en hoe wij dat elke dag opnieuw weer oppakken.

Wanneer het programma op de buis komt is nog niet bekend.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen