Caroline Tensen in paniek: autocue werkt niet

Caroline Tensen heeft niet alleen moeite met het lezen van de autocue, maar ook moeite met improviseren. Ze raakte gisteren zichtbaar in paniek toen de autocue het vlak na de opening van RTL Boulevard liet afweten. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Tensen stond met haar mond vol tanden toen ze de intro van het openingsitem over Boer Zoekt Vrouw wilde oplezen, maar de autocue niet werkte. “Ja, en toen deed hij het niet, de autocue…“, stamelde de 55-jarige presentatrice.

Ondanks dat Tensen al een eeuwigheid meeloopt in de tv-wereld, zocht ze hulp bij tv-jonkie Luuk Ikink. “Nou, Boer Zoekt Vrouw gaan we naartoe, dat maakt helemaal niet uit. Fijn dat je er bent Henk, en natuurlijk Evelien. Luuk, ja, Boer Zoekt Vrouw, het komt weer terug en jij hebt wat hele leuke getallen.”

Daarop bleek Ikink wél improvisatietalent te hebben. Hij vertelde iets over het aantal brieven dat de boeren hebben gekregen en kondigde dan maar zelf het filmpje over Boer Zoekt Vrouw aan.

Toen Tensen vorig jaar zomer debuteerde bij Boulevard, werd al snel duidelijk dat ze niet bepaald een talent heeft voor autocuelezen. Zeven maanden later blijkt Peter van der Vorst haar nog steeds niet op cursus te hebben gezet.

Lees ook: Caroline Tensen is merkgeil: ‘Gucci, Hermès, Filippa K’ (augustus 2019)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen